Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ilk örnek listeyi hazırladım. Bugün ki mesajlarıda bana atın. Daha sonra şeker kaptancım birlikte bir liste hazırlayalım.

Dukan yapan arkadaslarim bana acil tarafindan kendi denediginiz dukan ekmegi tarifi verebilirmisiniz tadi guzel olsun ama bugun deneme yapacagim lezzet icin bi de benim kac gun atak yapmami onerirsiniz??

tatlım ben dukan nekmeği diye aradım 3 yumurta yulaf kepeği,yoğut,yulaf buğday kepeği ve karbonattan oluşan bi ekmek tarifi vardı onu yaptım ben puf puf kek gibi oldu istersen akşama yazarım tatlım eve gidince))

tatlım ben dukan nekmeği diye aradım 3 yumurta yulaf kepeği,yoğut,yulaf buğday kepeği ve karbonattan oluşan bi ekmek tarifi vardı onu yaptım ben puf puf kek gibi oldu istersen akşama yazarım tatlım eve gidince))

bende çok yaptım onu ama dediğin gibi o daha çok kek gibi...benim yazdiğımı da dene mutlaka bi gün..ekmeğe daha yakın...çok güzel oluyo

merhaba kızlar nasılsınız ?
mesaj sayım listesi güzel olmuş, eline sağlık ebru kaptanım
haftalık nasıl takip edebilirim ben onu sence, kopyalayım bir yere

merhaba kızlar nasılsınız ?
mesaj sayım listesi güzel olmuş, eline sağlık ebru kaptanım
haftalık nasıl takip edebilirim ben onu sence, kopyalayım bir yere

Ne demek rica ederim canım. Böyle sizin için daha kolay olacak.
Evet canım kopyala bir yere. Hafta sonunda kimin ne kadar aktif olduğu anlaşılıyor o zaman.
Ayrıca liste pek iç açıcı değil. Grubun yarısı yok zaten. Diğer yarısıda çok aktif değil. Umarım bu sayede paylaşımlar iyice çoğalır.

o zaman kaptanım nasıl yapalım ebru'nun dediği gibi sırayla mı saysak mesajları? ve bişey daha ilgimi çekti ebru mesaj sayısını ona bildirmeyenleri 0 olarak göstermiş :44: ebrucum sizde kural böyle mi?

Son düzenleme:
olabilir canım herkes aynı bu düzende yazsın mesaj sayısını akşam sayacak kişiye göndersin, ertesi gün liste hazırlasın görevli olan
sen gönüllü olmuştun ama yorarsa hergün seni, bir kişi daha gönüllü olursa sırayla yapın, eda olabilir mesela kaptan yardımcısı
ben hergün birleştireyim listeleri cuma günü yorumlayalım

o zaman kaptanım nasıl yapalım ebru'nun dediği gibi sırayla mı saysak mesajları? ve bişey daha ilgimi çekti ebru mesaj sayısını ona bildirmeyenleri 0 olarak göstermiş :44: ebrucum sizde kural böyle mi?

Evet canım. Mesaj göndermeyenlerin mesaj sayıları sıfır olarak geçiyor. Bu çok basit bir sorumluluk yapmayanlarda sonucuna bu şekilde katlanıyor. Hatta bir süre bu şekilde paylaşım sorunu yaşayan arkadaşlar önce uyarı alıyor, sonrasında izinli gösteriliyor. Mesajlarıda sırayla sayıyoruz. Yani listeyi sırayla yapıyoruz. Bu ortak bir iş ve herkes işin bir ucundan tutmak zorunda. Sadece bir iki kişinin yapacağı iş değil bu kızlar. Herkes elini taşın altına sokacak. Zor bişey değil zaten liste yapmak.

Şekerkaptan'cım sayma listesinide seninle birlikte yaparız. Ben sana hazırlayıp özelden mesaj atarım. Onaylarsın. Uygularız.

evet ya tek kişinin yapacağı bişey değil..zaten geçen haftadan önce yilikeyle beaber yapıyoduk listeyi...ben izzinliyken yapmış sağolsun...olmazsa gene beraber yaparız..

9 - 10 Mayıs : yilike

11 - 12 Mayıs : umutlayasasen

14 - 15 Mayıs : cimcime81

16 - 17 Mayıs : allmost

18 - 19 Mayıs : gececek

21 - 22 Mayıs : eloisee

23 - 24 Mayıs : acalya

25 - 26 Mayıs : papatya89

Şekerkaptanım liste bu şekilde. Lütfen herkes bu listeyi bir yere not alsın arkadaşlar. Bugünün mesajlarını yine bana yolluyorsunuz. Perşembeden itibaren listede kimin adı o tarihte yazıyorsa o arkadaşa mesaj atıyorsunuz. Listedeki kişide ertesi gün mesaj sayılarını liste yapıp yayınlıyor.

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim tadı güzel oluyor mu??
birde light labne bulamamda süzme yoğurt yağsız falan değil dimi normal süzme yoğurt?

Son düzenleme:

tatlım çok memnun olurum keke gibi olması daha iyi ben çok severim keki..:)

Son düzenleme:
bugün annem misafir çağırmış bide onlara elmalı pasta yapmış odama kapattım kendimi yemicem bol su içip leslie yapcam şimdi aklımdan atmam lazım bu düşünceleri

bugün annem misafir çağırmış bide onlara elmalı pasta yapmış odama kapattım kendimi yemicem bol su içip leslie yapcam şimdi aklımdan atmam lazım bu düşünceleri

yeme canım yeme bari sen yeme
ben bugün biraz kaçırdım ipin ucunu :26: birimiz sağlam kalsın

Son düzenleme:

sporunu yaptıktan sora yemek düşünmeye mecalin kalmaz üzelim merak etme:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…