Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akşam makarna olmamış onun haricinde menün çok güzel

Canım bi yerde okumuştuum en ideal spor saatleri

Sabah 06:00-10:00
Akşam 18:00-22:00

Vücut bu saatlerde yağlanmaya daha müsait olduğu için bu saatlerde yapmak faydalıymış.

ÇOkkk saolasın tatlım çok araştırıp bulammıştım iş çıkışı sürünerek gidiyorummm yarından itibaren 8:30 da spor salonundayııımmm:))))

Ben öğlenciyim canım yaaa yemek çıkmıyo 8:00 de evdeoluyorum doğal olarak hergün yemek götürüyorumve sıkıldım artıkım yimek taşımaktan

ÇOkkk saolasın tatlım çok araştırıp bulammıştım iş çıkışı sürünerek gidiyorummm yarından itibaren 8:30 da spor salonundayııımmm:))))

Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman.
Hemecik gider yağların inşallah

Kızlar iyi geceler herkese. Çıkıyorum ben kendinize iyi bakın.
Öpüldünüzz

Sporada menüyede kocaman bir nazar boncuğu

Canıııımmm şu meyveleri 15:00ten sonra yemem olayıokul çıkışı evde bitek meyve yiyebiliyorum oda bir elmaonudamı yiyemiycem şimdi(bide karpuz hayaliyle yanıp tutuşuyorum çok mu zararlı ben 5:30 da akşamyemeğimi yemiş oluyorum

Lady'm benimlede ilgilenseneee.....bende çok ilgisiz kaldımmmmşaka bi yana hakikaten görürsen yanlışımı affetme vur yerden yere...ben eşime söylüyorum azıcık gaz ver diye hiç oralı diil...onun için sakıncası yokmuş...muhtemelen başına geliceklerden korkuyo zayıflayınca

Menumu yazayim hemen gecmise bakacagim
Sabah
domates salatalik
Peynir
1dilim cavdar ekmegi
Bitki cayi

Ara
Bir kase Ayran karisimi

Ogle
Bir kase Ayran karisimi

Ara
Activia kayisili

Aksam
(Disaridaydim)
Karisik Salata tabagi
Bir kasik makarna salatasi
bir kasik amerikan salatasi
Bir kasik akdeniz salatasi
Haslanmos brokoli
Az misir havuc zeytin..
Yazinca cok oldu ama tabagim pasta tabagi kadardi..

2.5litre su
2kupa yesil cay
1 saat yuzme
1saat yuruyus..

Tamam canım. En kısa zamanda seninle uzun uzun konuşup artık şu kilo meselesini hallediyoruz inşallah.

İşte bugünüm;
SABAH:1.5yulaflı ekmek,yumurta,peynir ,domates;3 zeytin yarım elma
ÖĞLE:ıspanak yemeği;yoğurt
AKŞAM:Süt;1.5 elma arada birkaç fındık
1 saat pilates
YEŞİL ÇAYIM VE BOLSUYUM:))

Çok az yemişsin yaaaaaa. Çok az yemekte kilo verdirmiyor biliyorsunuz dimi kızlar? Peki doydun mu bu menüyle?

Arkadaşlaaaar aramızda çalışan arkadaşımız varmı???

Ben çalışıyorum canım.

Teşekkürler canım

Çok güzel olmuş afiyet olsun.

Kızlar herkes bugünün mesaj sayısını özelden bana gönderecek. Unutmayın yarın liste yayınlayacağım. Bende çıkıyorum iyi geceler herkese

Not : Cimcime canımcım doğru yapmışsın mesaj sayısını. Eline sağlık

Meyveler kolaylıkla çantada taşınabilir. Özellikle elma. Bence saat 15:00 ten önce yiyebilirsin. Neden evde sadece meyve yiyebiliyorsun anlamadım o kısmını?

[/QUOTE]

Evet tatlım o soru değilde ben 8:00 de eve geliyorum o saatten sonrada sadece meyve yiyiyorum bide neskafe:)))ama saat 5:30 da akşamokulda yemeğimi yiyip eve gelince bişey yemeden duramıyorum:26::26::26:

Çok az yemişsin yaaaaaa. Çok az yemekte kilo verdirmiyor biliyorsunuz dimi kızlar? Peki doydun mu bu menüyle?

Canım amacıım çook az yemek değildi ama okula emek hazırlayamadım(ya tost yada bisküvi yiyecektim yada süt ((ama hiçaçlıkhissetmediminan sadece evegelince birkaç fındık yedim okadar elmamı bile yemedim

Nedir benim bu cektigim bilmiyorum..
Sistitim tekrarladi yine zaten siskinligim vardi birde bu eklendi nezaman diyet yapsam mutlaka boyle seyler oluyor

Son düzenleme:
eda00 yardımcı olmak için gönüllü olmuştu canım
Canım görmemişim herhalde ben onu, tamam ozaman eda kaptan yardımcısı , hayırlı uğurlu olsun

gözleme olmamış canım, kaçamak sayıcam bugününü, bir hafta kaçamak hakkın yok ona göre

pilav ve çubuk yemeseydin keşke canım ama akşam yemeğinde hafif olduğu için neyse diyelim
yarın biraz daha dikkat et

olmamış canım hem tavuklu pilav, hem kurabiye hem muz , kaçamak listesine yazıyorum haftaya pazartesiye kadar kaçamak hakkın yok

çok güzel canım

doğru canım bende emzirirken içmiyordum, sen bol su iç, hem süt olsun hem yağlar erisin , makarnanda 2 kaşıkmış neyse

yürüyerek gidiyorsan canım oda spor sonuçta, arabaylamı iki saat

sporun suyun harika ama mayonezli salatalar olmamış
birer kaşık olduğu için kabul edilebilir

Nedir benim bu cektigim bilmiyorum..
Sistitim tekrarladi yine zaten siskinligim vardi birde bu eklendi nezaman diyet yapsam mutlaka boyle seyler oluyor

soğan suyu bütün iltihabı söküyor canım, hemde zayıflatıyor tadı kötü ama içebilirsen dene derim
ben yarın başlıcam tekrar

benim menüm kızlar,
sabah bir akıtma az peynir çay
öğle salata iki kaşık makarna
yarım bardak meyve suyu ( hazır değil kendim hazırlıyorum şekersiz)
akşam iki kaşık bezelye bir parça börek
bir litre yeşil çay, yarım saat yürüyüş , bol su

ben kendimide yazıyorum kaçamak listesine, bir hafta kaçamak yok, bu konuda sıkı kontrollü gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…