Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

edacım büskivi olmasaymış olurmuş ama akşamda başka ekmek falan yememişsin, affedilebilir

iradene alkış canım süpersin

gayet iyi canım, kola çok zararlı herkes söylemiş zaten

canım kabak dolması pirinçli olduğu için yanında ekmek yemeseydin keşke
dünde kaçamak yapmıştın zaten dikkat et lütfen

yoğurdu bi tülbentin üstüne koy...tülbentide süzgeçin üzerine oturt...üstü açık olarak 4-5 saat süzülmeye bırak o kadar
kızlar, süzme yoğurdun hiçbi vitamini yok, suyuyla birlikte akar gider vitaminler haberiniz olsun

çok güzel canım

iyigeceler kızlar,
unutmayın mesaj sayımızı ladye atıyoruz bugünde
niye düştü bu mesajlar nerdesiniz kızlar?
tempoyu yükseltelim lütfen
atılmak isteyen mi var yoksa forumdan

Evet canim zaten yarin itibariyle dukana basliyorum

Son düzenleme:
off ancak uyuttum oğlanı..eşim de yoktu..giremedim..

sabah:
omlet
b.peynir
1 dilim ekmek

öğlen:
1 tost
ayran

akşam:
türlü
çorba
yoğurt

şimdide 1 br.süt içiyorum..2lt su içtim..çok ağrım vardı spor yapamadım bugün...

işte menüüüm;
SABAH:2 dilim ekmek,yarım yumurta ,peynir,5 zeytin
kayısılı mürdüm erikli ılıksu
ÖĞLE:2baget haşladım;yoğurt ve 8-10sarma
AKŞAM:1süt 1dilim kek(etütte yiyecek hiçbirşey bulamadım okulda(
arada fındık ceviz 3-4 enfazla
SPOR;1.5saat aralıksız yüzüp suda spor yaptm solaryumda biraz terledim yeterki kek erisin dedim(
Yeşil çayım ve bolsuyum hep vard:)

selam kızlar evet bugünlerde çok kaçamak meyilliyim malesef...
bugün aksam tutaım dedim kendimi..
bir salatalık yedim menümü yazdıktan sonra umarım salatlaık masumdur..
kola da yok artık kızlar
söz veriyorum şu regl dönemim de ters zaman geldi..
şiş şiş duruyorum sinir de oluyorum yiyorum sonrada üstüne yedim diye de sinirleniyorum kızıyorum kendime
ama dur demenin vakti geldi geçiyor!!!farkettimm!!

Biskolata dışında çok güzel tatlım bu arada B-Fit nedir???

ah şu püsküüütler ah şu püsküüütle:)))Tatlım ama sporun SÜPER

masallah cok güzel olmus

bravo mükemmel olmus

bence menün gayet güzel olmus

cok güzel aksam salata cok iyi olnmus

bendensin bende kacamak yapdim bugün hemde hemen ilk günümdeEki Görüntüle 410379

sporlar ve suyun cok güzel

menü de kola hosuma gitmedi ama aksam yanlis anlamadiysam salata yemissim suda cok güzel olmus kosuda, eser kalmamisdir koladan insallah

gecmis olsun acelyacim biran once duzelirsin insallah diyet yapabiliyormusun o durumda?

vallah bi kac gün yapamadim bugün ilk gün tekrar baslamisdim baslamadan mahfettim kek yedimmmmmmmmEki Görüntüle 410379 Eki Görüntüle 410385

Bence sporla iyi ötesi:))))

Bence süper menü+spor SÜPER

iyi aksamlar canlarim

iste benim bugünki menüm:
sabah: yulaf süt
öglen:3 dilim kepekli ekmek kizartilmis beyaz peynir 1 dilim salam ve domates ile bir bardak kahve
aksam:2 dilim kek ve bir bardak cay

1.5 litre su

evet biliyorum pek ic acici olmadi ama bugün bahceye gittik ve bastonlarimla hareket etmeye calisdim elimden geldigince bu arada meniskus degilmis diz kapagimda iki kemik arasina et sIkIsmis o rahatsizlik vermis onu temizledi ve kikirdak bi yerde balon gibi köpmüs onlari temizledi doktor bu hareketsizlik ben mahfetti insallah kilo almam cok korkuyorum yatinca dahada bi insan acikiyor yaaaaaaa

kızlar şu mesaj sayılarını nasıl yazıyoruz üst tarafa öyle daha pratik olacak benimde mesajlarımı saymam:)

kızlar günaydın,
benim afacanım 4:30 da kalktı ahada böyleyim
birde çok fena şişkinliğim var iki gündür tartıldım 81 çıktı adetimede çok var neden böyle oldu acaba
göğüslerim bile şiş acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…