Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cısssssssslı bir MENÜ:

SABAH:
2dilim ekmek
peynir
yumurta
yarım elma

ÖĞLE:
2 poaça(ölmeliyiiiiimmmvelim yapmışçok ısrar etti

AKŞAM:
semizotlu yoğurt
2 kaşık ıspanak yemeği

ARALARDA fındık çookaz amabugün+1elma

SPORUM:30 dak.total body(hoca canımızı çıkardı resmen20dak.ayakta bisiklet tarzı bi alet ama süper kalori yaktırıyor 20dak.300cal.15dak yürüyüş biraççık affedildim miii
yaşilçayım ve bol suyum içildi:))))

sporlar su harika canım afiyet olsun

tatlandırıcı serbestmiş bu dukanda tarifler topiğinde birsürü tarif var ama hep
toz tatlandırıcı aroma falan var ben bunları nereden temin edebilirim bildiğiniz bir site falan varmı kızlar???

Canım bunları en iyi bilen bizim takımın kaptanı eski_bir_masal sen ona sor. O anlatır sana nasıl temin edeceğini. Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul'da yaşıyordun. Eğer öyleyse bulman daha kolay olur. Tatlandırıcı eczanelerde satılıyormuş. Tablet olanlarıda ezip kullanıyorlar.

azönce bendede son sayfa gözükmüyordu şimdi görebiliyorum canım tamam 3gün yaparım ..
sizin topicte çok yapan varsa bilirler canım bu malzemeleri alabildiğimiz bir site falan yokmudur??
birde bu puding tarifleri falan var onları atakta yiyebilir miyim ki??

Sorma canimya ben neyime guvenip yaptim bilmiyorum az kilom kalinca bi rahatlama geldi hemen silkinip kendimr gelmem lazim

off bnmde bugünüm çok kötü geçti :2:

bende 89 luyum 2.5 senelik evliyim öğretmenim istanbul da yaşıyorum ve artık zayıflamak istiyorummm

çok güzel

8 Mayıs Mesaj Sayıları

allmost : 13

cimcime81 : 12

edaa00 : 9

yilike : 9

papatya89 : 6

şekerkızcandy : 5

umutlayasasen : 0
gececek : 0
acalya : 0
eloisee : 0

eline sağlık

sağol canım dikkat etmedim ama vardı galiba.

gayet güzel

ben beğendim

çok beğendimmm

bayıldımmmmm harika

çok güzel özellikle sporun

Poaça haricinde menün gayet güzel zaten. Keşke yemeseydin ama olan olmuş artık. Unut sen biran önce ve kaldığın yerden devam et. Ayrıca ev yapımı olduğu için biraz idare eder bence.

Kek gibi olan bi ekmek tarifi verecektin canim yazabilirmisin musaitsen...

tatlım eveşimdi gelebildim
Dukan ekmeği
3 yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık lor peyniri
3kaşık yulaf kepeği
5 kaşık buğday kepeği
yulaf ezmesi
1.5tk karbonat
tuz
AFİYET OLSUUUUUN

Poaça haricinde menün gayet güzel zaten. Keşke yemeseydin ama olan olmuş artık. Unut sen biran önce ve kaldığın yerden devam et. Ayrıca ev yapımı olduğu için biraz idare eder bence.

hu hu huuuuuuuuuuyaşasıııınn bide inan ne okulda oturdum ne sporda bir dakika durdum poaça sevdasına

tatlım eveşimdi gelebildim
Dukan ekmeği
3 yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık lor peyniri
3kaşık yulaf kepeği
5 kaşık buğday kepeği
yulaf ezmesi
1.5tk karbonat
tuz
AFİYET OLSUUUUUN

yulaf ezmesi ve buğday kepeği benim kafamı karıştırdı. Çünki yulaf ezmesi kesinlikle yasak demişti Hilal bana. O yüzden almamıştım.

kızlar baştan söyleyeyim ekmeği kıstım pilavı kıstım psikolojik olarak daha çok yemeye başladım bugün motivasyonum yerlerdeydi..

özür dilerim

nasıl düzelirim bilmiyorum.. oysa çok güzel gidiyordum.

bugünkü menüm:

sabah
çay
tost
reçel

ara
1 kuru kayısı

öğle
sulu köfte
yoğurt
salata

ara
1 dilim pasta

akşam
kavurmalı pide
ayran

2 litre su + 30 dk yürüyüş

bana dokunmadı hiç inşallah faydası olur, çok zor kilo veriyorum ben, ama yeşil çayı bırakıcam şimdilik hamile olmadığım kesinleşinceye kadar :26:

tabi gelişme canım, yarın biraz daha dikkat olurmu

su ben çook içiyorum canım, yazmayı unutmuşum yani en az içtiğim gün 3 litredir
menü işte daha güzel olcak canım, genellikle oğlumun yiceği şeyleri yapıyorum az az yiyorum bende, doğru olan bu değil ama şimdilik mümkün olan bu

mükemmel bir menü olmuş bence
hem sirkeli su hem yeşil çay hem zeytinyagı harikasın canım
sağol canım, cuma sabahı görcez harikamıyız değilmiyiz

bence güzel canım, karbonhidrat çok ama az az yemişsin

menün çok güzel canım, dukanı pek bilmiyorum

süper

çok güzel çıtır yardımcım

şimdi bizmi alınmalıyız üstümüze, makarnacılar kim , sebzeciler kim
neyse hep beraber sebze yolunda ilerlememiz gerekli

kaptancığım ya ben bu soğan suyunu her okuduğumda yüzümün şekli anormalleşiyortadı nasıl çok merak ettim birde kilo vermede çok mu etkili??

kaptancığım ya ben bu soğan suyunu her okuduğumda yüzümün şekli anormalleşiyortadı nasıl çok merak ettim birde kilo vermede çok mu etkili??

kötü canım çok kötü ama içilemeyecek kadar değil
tvde bir kadın çıkmıştı hani şu sabahki yemek programlarında kadın hiç diyet yapmadan 4 aydamı ne 20 kilo vermiş sadece soğan suyuyla
bir 15 gün deneyip bakıcam bakalım inşallah faydası olur

Canım sporuna bayılıyoruuuummm

kız bari bir tane yeseydin poğaçadan
kaçamak listesine kaydın yapıldı haftaya çarşambaya kadar ful dikkat
ama onun dışında menün ve sporun güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…