- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
Menümm
Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay
Öğlen
6 sıkımlık çiğ köfte+ Marul
1 bardak ayran
Ara
Limonlu soda
2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam bişey yemedim karnım acıkmadı hiç. Sadece 10 badem yedim
1.5 saat karın pilatesi (2.Günüm)
1 saat yürüyüş
2 litre su (3e tamamlanacak)
tatlandırıcı serbestmiş bu dukanda tarifler topiğinde birsürü tarif var ama hep
toz tatlandırıcı aroma falan var ben bunları nereden temin edebilirim bildiğiniz bir site falan varmı kızlar???
imkan yoktu canım okula geç kalıyordum öyle bir şeyler hazırladım.
Kızlar sadece ben mi göremiyorum son sayfayı yoksa sizde de aynı sorun var mı?
Canım dediğim gibi sen atağı 3 gün yap çünki verilecek kilon çok az. Zaten 3 günde de oldukça güzel kilo vereceğine inanıyorum. Senin menülerin zaten düzenli. Buda çok işe yarayacaktır. Zaten senin bu kilona normal çıkar Dukan sitesinde.
Sorma canimya ben neyime guvenip yaptim bilmiyorum az kilom kalinca bi rahatlama geldi hemen silkinip kendimr gelmem lazim
yok canım emzirmiyorum 3 yaşında olcak yakında , hamilelikten korkuyorum inşallah değildir
:18:
sizler nasılsınız kızlar,
kim evli kim bekar kim ne iş yapıyor kaç yaşındasınız? hangi şehirdesiniz biraz tanıyalımmı birbirimizi ?
ben başlayım, 79 luyum , 4 yıllık evliyim, 3 yaşında bir bal küpü oğlum var, bursadayım, işletme mezunuyum çalışıyordum ama oğlum küçükken ayrıldım şimdi yine iş arıyorum
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum..bırkac gündür uğrayamadım foruma bazı ailevi meselelerden dolayı kusuruma bakmayın lütfenhemen dünkü menümü paylaşayım
sabah 3 dilim kızarmış ekmek zeytin peynir salça krem peynir ve şekersiz açık çay ile
öğlen bir tabak koskos pilavı, az fırında pişmiş köfte ve yoğurt
akşam 1 dilim tam tahıllı ekmek, fırında pişmiş köfteden ve yine yoğurt yanına iki kaşık o pilavdan
toplamda iki litre su, arada bir yeşil elma ve 1 kupa yeşilçay ve 1 kupa da kiraz saplı form çay
8 Mayıs Mesaj Sayıları
allmost : 13
cimcime81 : 12
edaa00 : 9
yilike : 9
papatya89 : 6
şekerkızcandy : 5
umutlayasasen : 0
gececek : 0
acalya : 0
eloisee : 0
Pirinçle yapılıyorsa eğer yemeyeceksin canım. Çünki haaa pilav yemmişsin haa kabak dolması. Etle ve bulgurlada yapılabiliyor. Haberin olsun.
Kaptan, şekerkaptan hiç olmuşmu bu menü, yakışıyormu senin gibi bir kaptana. Bundan sonra senden daha düzenli ve örnek menüler bekliyorum canım. Haberin ola seninde
(Farkettimde sen çok makarna yiyorsun. Makarnayı çıkar hayatından canım. Hiç yararı olmayan bir yiyecek.)
Zaten bu topik pilavcılar ve makarnacılar topiği. Bu nedenle kiloların sebebide anlaşılıyor.
Afiyet olsun canım. Umarım biber dolmasında pirinç yoktur. Eğer yoksa menün gayet güzel olmuş afiyet olsun.
Canım benim senin menülerin maşallahı var çok güzel gidiyor ama bu kadar az yemekle doyabiliyor musun?
Akşam yemeğin hiç ama hiç olmamış canım. Mazeret kabul etmiyoruz artık. Önceden hazırlaman gerekir böyle durumlarda yiyeceğin yiyecekleri.
Salatalık hiç bişey yapmaz canım. Yeterki sen normal kaçamaklarını yapma.
Bunları unutma hiç bir zaman olur mu canım. Şimdilik bir süre zorlanacaksın ama bir süre sonra sağlıklı yaşamaya başladığın zaman hayat sana ne güzel görünüyor o zaman daha iyi anlayacaksın. Ben sana güveniyorum inşallah başaracaksın.
bugünkü menüm
sabah sirkeli su
kahvaltı çeyrek tost yarım simit kahve
öğle az makarna yoğurt yeşillik
ara soğan suyu
çeyrek muz
akşam zeytinyağlı taze fasulye bir dilim ekmek yoğurt
gece bir litre yeşil çay
mesaj 7:
bügünkü menüm:
sabah: makarna bir iki kaşık
geç kalıyordum kahvaltı yapamadım
ara:bir kaç badem on tane falan sarı leblebi biraz da kuru üzüm
ögle:
bir sandviç
salata bir kaşık makarna
ara: iki yulaflı bisküvi
aksam:
bir kabak
bir biber dolması
yogurt
ara: bir muz
su:2,5 litre
bir soda bir yeşil çay
20 dk bisiklet
dolma yedim:S sonra baktım pirinçle ilgili yorumları okudum:S
diyetisyen makarna yiyebilirsin demişti diye sabah ekmegin yerine yedim:S
ama işte:S
lütfen bugün elimdeki imkanlar dogrultusunda menüm dogru olsun(
bende menümü yazayım ..
öncelikle belirtmek istiyorum ki ben dukana başladım atak evresinde 1.günüm menülerimi ona göre değerlendirirseniz sevinirim...
sabah
yulaf kepeği galetası
light peynir
yumurta
çay
öğle
yağsız tavuk
ayran
akşam
yağsız et ızgara
ayran
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
yarım saat b-fit
tam olarak menü çeşitlendirmeyi bilemiyorum yeni olduğum için zamanla öğreneceğim
birde kızlar benim kaç gün yapmam gerek bu atak evresini 5-6 kilo fazlam var..
bende menümü yazayım hemen
sabah:2 dilim ekmek,peynir,salatalık,şekersiz nescafe
ara:1 sade soda
öğle:1 kase special k
ara:erik ve çilek,2 tane kuru incir
akşam:1 dilim ekmek,çorba,1 tabak dolusu bakla yemeği,bolca salata
2 lt su aralarda 1bardak maydanoz suyu,1 yeşil çay ve 1 kiraz saplı form çayı içtim
bol su tüketince mide acıkmaya fırsat bulmuyor kızlar deneyin
50 dk yürüyüş
Menümm
Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay
Öğlen
1 bardak ayran
Ara
Limonlu soda
2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi
1 saat yürüyüş
cısssssssslı bir MENÜ:
SABAH:
2dilim ekmek
peynir
yumurta
yarım elma
ÖĞLE:
2 poaça(ölmeliyiiiiimmmvelim yapmış çok ısrar etti
AKŞAM:
semizotlu yoğurt
2 kaşık ıspanak yemeği
ARALARDA fındık çookaz amabugün+1elma
SPORUM:30 dak.total body(hoca canımızı çıkardı resmen20dak.ayakta bisiklet tarzı bi alet ama süper kalori yaktırıyor 20dak.300cal. 15dak yürüyüş biraççık affedildim miii
yaşilçayım ve bol suyum içildi:))))
Kek gibi olan bi ekmek tarifi verecektin canim yazabilirmisin musaitsen...
Poaça haricinde menün gayet güzel zaten. Keşke yemeseydin ama olan olmuş artık. Unut sen biran önce ve kaldığın yerden devam et. Ayrıca ev yapımı olduğu için biraz idare eder bence.
tatlım eveşimdi gelebildim
Dukan ekmeği
3 yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık lor peyniri
3kaşık yulaf kepeği
5 kaşık buğday kepeği
yulaf ezmesi
1.5tk karbonat
tuz
AFİYET OLSUUUUUN
bana dokunmadı hiç inşallah faydası olur, çok zor kilo veriyorum ben, ama yeşil çayı bırakıcam şimdilik hamile olmadığım kesinleşinceye kadar :26:Evet kaptancım öyle galiba
Senin yardımcınım ben kaptancım olsun o kadar
Menü çok güzell.
Soğan suyuda çok işe yarıyo. Kuzenimde yapmıştı bi ara yanları gitmişti resmen.
Bende içmek istiyorum ama onu içinde kendime gelemiyorum bi türlü :S
tabi gelişme canım, yarın biraz daha dikkat olurmusorma kaptancım benım de aklım hep buradaydı :) evet farkındayım fazla kacırdım öğlen kuskusu ve zatenaz midem küçülmüş demek ki rahatsız oldum hep hareket ettım sonra onu erıtebılmek için eskıden olsa hıc rahatsız etmezdi daha bıle yiyebilirdim e bu da bi gelişmedir :)
su ben çook içiyorum canım, yazmayı unutmuşum yani en az içtiğim gün 3 litredirKızlar onların pirinçleri bizim pirinçler gibi değil. Bizim pirinçlerimiz birçok işlemden geçiyor ve yararlı olan kısımları gidiyor. Bizim yediğimiz sırf nişasta. Pirinç konusunda ben sizinle aynı fikirde değilim. Canan KARATAY'dan dinledim ve ilk duyduğumda bende çok şaşırmıştım. Hatta o günden sonra evde kendi aileme bile yedirmemeye çalışıyorum. Tamamen hayatınızdan pirinci çıkarın demiyoruz zaten ama şuan sizler kilo vermeye çalışıyorsunuz ve bu şekilde devam ederseniz çok zorlanacaksınız kilo vermekte. Buda motivasyonunuzu etkileyecek. Dedim yaaaa şimdiye kadar zaten pilav yiyordunuz peki neden kilo alıyordunuz. Mantıksal açıdan da bakmak gerekirse olaya ben bir dilim ekmeğe iki kaşık pilavı değişmem. Çünki 2 kaşık pilav sizi doyurmaz. Bulabilirsem Canan hocanın o programının linkini bulup yazayım size sizde izleyin. Öyle bir duruma gelmişiz ki ; ben hastanede çalışıyorum, sağlıkçıyım ve bizim menülerde nerdeyse hergün yemeğin bir tanesi pirinç pilavı. Nedendir bilmem ama türk halkında da son zamanlarda obezite büyük problem olmaya başladı. Bunların en başında fast food beslenme tarzı ve karbonhidrat tüketiminin fazlalaşıp hareketin azalması. Ben sadece sizin iyiliğiniz için söylüyorum bu pirinç olayını. Ama yinede siz bilirsiniz. Bu arada akşam saatlerinde bizim takımın (13. takım) menülerinide kontrol edin. Fikir sahibi olursunuz. Yorumlarda işinize yarar.
Afiyet olsun canım. Suyu göremedim? Sadece akşamın güzel olmuş şeker kaptanım. Onun haricindekileri hiç beğenmedim.
sağol canım, cuma sabahı görcez harikamıyız değilmiyizmükemmel bir menü olmuş bence
hem sirkeli su hem yeşil çay hem zeytinyagı harikasın canım
bence güzel canım, karbonhidrat çok ama az az yemişsinmesaj 7:
bügünkü menüm:
sabah: makarna bir iki kaşık
geç kalıyordum kahvaltı yapamadım
ara:bir kaç badem on tane falan sarı leblebi biraz da kuru üzüm
ögle:
bir sandviç
salata bir kaşık makarna
ara: iki yulaflı bisküvi
aksam:
bir kabak
bir biber dolması
yogurt
ara: bir muz
su:2,5 litre
bir soda bir yeşil çay
20 dk bisiklet
dolma yedim:S sonra baktım pirinçle ilgili yorumları okudum:S
diyetisyen makarna yiyebilirsin demişti diye sabah ekmegin yerine yedim:S
ama işte:S
lütfen bugün elimdeki imkanlar dogrultusunda menüm dogru olsun(
menün çok güzel canım, dukanı pek bilmiyorumbende menümü yazayım ..
öncelikle belirtmek istiyorum ki ben dukana başladım atak evresinde 1.günüm menülerimi ona göre değerlendirirseniz sevinirim...
sabah
yulaf kepeği galetası
light peynir
yumurta
çay
öğle
yağsız tavuk
ayran
akşam
yağsız et ızgara
ayran
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
yarım saat b-fit
tam olarak menü çeşitlendirmeyi bilemiyorum yeni olduğum için zamanla öğreneceğim
birde kızlar benim kaç gün yapmam gerek bu atak evresini 5-6 kilo fazlam var..
süperbende menümü yazayım hemen
sabah:2 dilim ekmek,peynir,salatalık,şekersiz nescafe
ara:1 sade soda
öğle:1 kase special k
ara:erik ve çilek,2 tane kuru incir
akşam:1 dilim ekmek,çorba,1 tabak dolusu bakla yemeği,bolca salata
2 lt su aralarda 1bardak maydanoz suyu,1 yeşil çay ve 1 kiraz saplı form çayı içtim
bol su tüketince mide acıkmaya fırsat bulmuyor kızlar deneyin
50 dk yürüyüş
çok güzel çıtır yardımcımMenümm
Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay
Öğlen
1 bardak ayran
Ara
Limonlu soda
2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi
1 saat yürüyüş
şimdi bizmi alınmalıyız üstümüze, makarnacılar kim , sebzeciler kimhayır takıldığını anladım canım :) bende farkediyorum menülerdeki karbonhidratları ...
benim gibi sebzeci bir insanın bulunduğu grubun bu kadar makarna ve pilav tüketmeside ayrı bi tezat zaten
yinede bu şekilde anılmak istemem yani kimse istemez arkadaşlar bence piilav ve makarnaları mümkün olduğunca azaltalım hepimiz için daha iyi olur
tatlım eveşimdi gelebildim
Dukan ekmeği
3 yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık lor peyniri
3kaşık yulaf kepeği
5 kaşık buğday kepeği
yulaf ezmesi
1.5tk karbonat
tuz
AFİYET OLSUUUUUN
bugünkü menüm
sabah sirkeli su
kahvaltı çeyrek tost yarım simit kahve
öğle az makarna yoğurt yeşillik
ara soğan suyu
çeyrek muz
akşam zeytinyağlı taze fasulye bir dilim ekmek yoğurt
gece bir litre yeşil çay
kaptancığım ya ben bu soğan suyunu her okuduğumda yüzümün şekli anormalleşiyortadı nasıl çok merak ettim birde kilo vermede çok mu etkili??
dilekçim olmamış
ama kaçamak listesine yazdım seni 9 mayıs, haftaya çarşambaya kadar kaçamak yaparsan ceza alırsın
Menümm
Sabah
1 dilim light ekmek
1 yk menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Domates-Salatalık
1 bardak yeşil çay
Öğlen
1 bardak ayran
Ara
Limonlu soda
2.Ara
Şekersiz Türk kahvesi
1 saat yürüyüş
kız bari bir tane yeseydin poğaçadancısssssssslı bir MENÜ:
SABAH:
2dilim ekmek
peynir
yumurta
yarım elma
ÖĞLE:
2 poaça(ölmeliyiiiiimmmvelim yapmış çok ısrar etti
AKŞAM:
semizotlu yoğurt
2 kaşık ıspanak yemeği
ARALARDA fındık çookaz amabugün+1elma
SPORUM:30 dak.total body(hoca canımızı çıkardı resmen20dak.ayakta bisiklet tarzı bi alet ama süper kalori yaktırıyor 20dak.300cal. 15dak yürüyüş biraççık affedildim miii
yaşilçayım ve bol suyum içildi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?