9 mayıs mesaj sayımı
umutlayasasen 20
cimcime81 13
gececek 13
allmost 12
eda00 12
papatya 89 12
şekerkızcandy 10
yilike 6
eloisee 0
acalya 0
selam kizlar bugun cok yogunum eve gecince girerim ..
bu arada dun cok super gecti gunum dukanla boyle devam ederse hic zorlanmayacagim
güzel bir menü olmuş canım afiyet olsunhepinize günaydın kızlar :) neşeli, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum herkese..bugünkü menümü paylaşayım hemen
sabah 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, beyaz peynir domates salatalık ve şekersiz açık çay
arada 2 bardak çay
öğlen taze fasülye 1 dilim tam tahıllı ekmek
arada 1 kupa çubuk tarçın ilaveli yeşil çay (size de tavsiye ederim kızlar metabolizmayı hızlandırıyormus kaynar suyu o içindeyken döküyorum baya iyi oluyor)
akşam tekrardan taze fasülye domates salatalık ve 1 dilim tam tahıllı ekmek
yatmadan önce 1 kupa kiraz saplı form çayı ve toplamda 2 litre su ve yürüyüş var
öyle olcak artık yapçak bişey yok, yarın cuma bu arada unutma bugünü hafif geçirben hemen menüme geçeyim...bugün biraz cozuttum...
sabah:
kepekli ekmekle sandwiç
beyaz peynir
salam
süt
öğlen:
türlü
yoğurt
1 dilim ekmek
ara:
4 grissini
süt
akşam :
karnıyarık yedim 1 tane
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
akşam bu kadar ağır yemezdim ama evde değildim...çok da açtım mecbur kaldım anlayacağınız...benim de bu haftaki kaçamak günüm bu olsun(
elinden geldiği kadar diren canım, yemek zorunda kalırsanda az ye ve booool su iç, emeklerini boşa çıkarma, birde tabi takımıda etkiler aldığın kilolarcanım inan adam gibi kiloda vermedimgerçi ayda 4 fene değilama herkez çokincedin diyo sporun etkisi sanırım artık 40 beden çok rahat oluyo da cuma yola çıkıyorum 3 gün annimleyim kara kara düşünüyorum napçaam diyebide uzağım ya Allllaaahhh yandım ben (
güzel menü canım tebriklerhepinize günaydın kızlar :) neşeli, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum herkese..bugünkü menümü paylaşayım hemen
sabah 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, beyaz peynir domates salatalık ve şekersiz açık çay
arada 2 bardak çay
öğlen taze fasülye 1 dilim tam tahıllı ekmek
arada 1 kupa çubuk tarçın ilaveli yeşil çay (size de tavsiye ederim kızlar metabolizmayı hızlandırıyormus kaynar suyu o içindeyken döküyorum baya iyi oluyor)
akşam tekrardan taze fasülye domates salatalık ve 1 dilim tam tahıllı ekmek
yatmadan önce 1 kupa kiraz saplı form çayı ve toplamda 2 litre su ve yürüyüş var
eline sağlık melikecim9 mayıs mesaj sayımı
umutlayasasen 20
cimcime81 13
gececek 13
allmost 12
eda00 12
papatya 89 12
şekerkızcandy 10
yilike 6
eloisee 0
acalya 0
güzelde canım, kızarmış ekmek hiç doyurmuyorki nedense , kızartırsam ben üç dilim yerim tereyağlı falan böylekızlar kızarmış ekmeğin kalorisi normal ekmeğe göre ortalama 30 kalori daha azmış
kahvaltıda 2 dilim kızarmış yersek 60 kalori kardayız :87:
nasılsınız kızlar,
bugünü mümkün olduğu kadar hafif geçirelim yarın cuma malumunuz
derece alırız inşallah
benim şişkinliğim iniyor bu arada, dün 81 dim bu sabah 80.4 çıktım soğan suyuna devam
kızlar kızarmış ekmeğin kalorisi normal ekmeğe göre ortalama 30 kalori daha azmış
kahvaltıda 2 dilim kızarmış yersek 60 kalori kardayız :87:
benim veremeyeceğim kesin canım, 80.1 dim geçen hafta, en azından okadar olayım diye uğraşıyorum
senin menülerin sporun güzeldi bu hafta kesin vermişsindir
Kızlar dünkü deli gibi sporumun ardından bacaklarımı 2 kat ağır hissediyorum((Ya şu sporu ben mi cozutuyorum yoksa vücudum mu hemen tepki verip kaslaşıyo anlayamadım ((İnşallah yarına kilo olarak dönmez bana ((bu hafta cididi ciddi spor yaptım çünkü
yüklenme canım okadar kendineKızlar dünkü deli gibi sporumun ardından bacaklarımı 2 kat ağır hissediyorum((Ya şu sporu ben mi cozutuyorum yoksa vücudum mu hemen tepki verip kaslaşıyo anlayamadım ((İnşallah yarına kilo olarak dönmez bana ((bu hafta cididi ciddi spor yaptım çünkü
İnşallah olursun kaptancım.
Bende kas yaomış olmaktan korkuyorum. Yağdan gitmiştir belki ama kas olduysa fazla fark çıkmaz biliyosun.
a :S
yüklenme canım okadar kendine
herşeyin azı karar çoğu zarar
takma kafana canım , vermişsindir bence
ben çıkıyorum kızlar, akşama görüşürüz yine
bu arada herkes bildirimde buluncak yarın değilmi, açelyada döndü izinden
hadi yakızlar moralinizi bozmak istemem ama evden çıkarken doktorumda izledim ismini unuttum diyetisyen kızarmış ekmek normal ekmeğin susuz halidir su kalorisiz olduğuna göre kızrmış ekmek ile normal ekmek arasında hiç bir kalori farkı yoktur dedi
çalış dersine melikecim biz burdayız hep :)
inşallah 100 alırsın
bu arada iki kişi çağırdım takıma, hem taze kan olur, hareketlenmiş oluruz paylaşımlarımız artar
iyi yapmışsın....dediğin gibi taze kan iyidir...bizde vampirler gibiçalış dersine melikecim biz burdayız hep :)
inşallah 100 alırsın
bu arada iki kişi çağırdım takıma, hem taze kan olur, hareketlenmiş oluruz paylaşımlarımız artar
yarın sınıfta sunum yapacağım ama daha hiç hazırlanmadım
kk ya girip bakmaktan hazırlanamıyorum yakovun beni kızlar yoksa 0 alacağım dersten
yarın sınıfta sunum yapacağım ama daha hiç hazırlanmadım
kk ya girip bakmaktan hazırlanamıyorum yakovun beni kızlar yoksa 0 alacağım dersten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?