- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
merhaba kızlar ben yeni üye oldumda bu takıma girdim ne zaman başlıyo ne zaman bitiyo bilgilendirirseniz sevinirim diyet yapmayı düşünüyorum
Kızlar ben de yeni geldim:)
Yeni gördüğüm arkadaşlara selamlar:)
hoşgeldin tatlım ben zeynep bir kişinin daha aramıza katılmasına çook sevindim
Kızlar ben de yeni geldim:)
Yeni gördüğüm arkadaşlara selamlar:)
hoşgeldin tatlım ben zeynep bir kişinin daha aramıza katılmasına çook sevindim
selam canım grubumuza hoş geldin :)
yav ben senin yerinde olcam bitse de kurtulsam die bakarım vallacanim cok sikkin ya ben napicam bu kilolarla yine butun motivasyonum uctu ghwitti offff cikolatya sarmaktan korkuyorum
inşallah çabuk iyileşir üzüldüm valla zor beboğaz iltahabı dedi dr...antibiyotik verdi...neyse ateşi düştü de biraz uyur inşallah...çok ağladı yavrum...daha çok küçük ablası...kıyamıyo insan...derdini anlatabilse...
boğaz iltahabı dedi dr...antibiyotik verdi...neyse ateşi düştü de biraz uyur inşallah...çok ağladı yavrum...daha çok küçük ablası...kıyamıyo insan...derdini anlatabilse...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yav ben senin yerinde olcam bitse de kurtulsam die bakarım vallane kalmış şunun şurasında sık azcık dişini son kiloların sonra kurtulcaksın
boyun kaç ki canım senin kilon az sana öyle geliyordur
1.58 canım :26:
bmi'ne bak normalsin beyaaaeşin kıskanıyo galiba biraz seni diyet yapma filan diyomuş ya ama bu bana yetmez çıtır olmak istiyorum dersen devam
evet bu yaz çıtır olmak istiyorum yaklaşık 2senedir 59 dan inemedim..
birazda o yüzden sabırsızım artık inmek istiyorum
ben kendi kafama göre diyet yapınca daha iyi veriyorum onu anladım dukan bende hem peklik yaptı hemde kilo veremedim...
eşimin derdi benim sağlığım bir sene kadar önce kan değerlerimin düşüklüğü nedeniyle rahatsızlık geçirdim hastahanede yattım falan o korkuyor yine aynı olacak diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?