canim cok sikkin ya ben napicam bu kilolarla yine butun motivasyonum uctu ghwitti offff cikolatya sarmaktan korkuyorum
evliyim canım 3 yaşına girmek üzere olan bir paşam var,
hamileliğimde çok kilo aldım ben kaç sene oldu hala vermeye çalışıyorum ama buranın çok etkisi oluyor
yediklerime bile yazamam bunu diye dikkat ediyorum
çalışmıyorum kayra bebekken ayrıldım, şimdi iş arıyorum ama çalışmaya alışık olunca insan sıkılıyor evde
geldim kızlar...tekrar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..
Oğlun nasıl oldu canım?
boğaz iltahabı dedi dr...antibiyotik verdi...neyse ateşi düştü de biraz uyur inşallah...çok ağladı yavrum...daha çok küçük ablası...kıyamıyo insan...derdini anlatabilse...
boğaz iltahabı dedi dr...antibiyotik verdi...neyse ateşi düştü de biraz uyur inşallah...çok ağladı yavrum...daha çok küçük ablası...kıyamıyo insan...derdini anlatabilse...
Oy yavrum yaa hemencik iyileşir inşallahh
Ateşi düştüğüne sevindim canım.
Ne kadarlık şu an oğlun?
Cok gecmis olsun canim...
canim cok sikkin ya ben napicam bu kilolarla yine butun motivasyonum uctu ghwitti offff cikolatya sarmaktan korkuyorum
hayır tatlı SAKKKIIIINNN bak seninle süper bi dukana başlıyoruz bu hafta tamam mı yani bende sana katılıyorum İzmir dönüş sıkı sıkı pes etmek yok:)
ama iki gün atak yaptım hemde tam uydum bir haftada vere vere 500 gram vermişim ben sevmedim bu dukanı ya sinir oldum adetimede daha 4-5 gün var yani...
geçmiş olsun canım tekrar, ateşi düşmüş gözünaydın ama antibiyotik mikroplarla mücadele ederken sık sık ateşi yükselebilir, ben bu gece bekle derim, biz eşimle iki saat birimiz uyuyup birimiz bekliyorduk çok hastayken, inşallah çabucak iyileşir mis kokulu kuzuboğaz iltahabı dedi dr...antibiyotik verdi...neyse ateşi düştü de biraz uyur inşallah...çok ağladı yavrum...daha çok küçük ablası...kıyamıyo insan...derdini anlatabilse...
merhaba kızlar ben yeni üye oldumda bu takıma girdim ne zaman başlıyo ne zaman bitiyo bilgilendirirseniz sevinirim diyet yapmayı düşünüyorum
Tatlım bak dukan yapma ozaman belki bünyen ete duyarlıdır et kilo vermeni geciktiriyodur;mesela doktorlar hep meyve yemek çok yararlı diyolar ama ben meyve yemeyince gerçekten çok iyi kilo verebiliyorum hakveriyorum sana canın çok sıkkın şuan ama bu hafta gerçekten daha iyi olacak hem bak 500 de olsa verdiiinnn tatlım:)
Canım sıkma canını.
Senin son 5 kilon bu. Ve son kilolar en zor giden kilolar.
Sakın öyle bişey yapma hemen kilo alırsın. Ve 1 haftanı aldığın kiloya harcarsın buda seni hedefinden 1 hafta uzaklaştırır.
Hem azda olsa gidiyo canım ya hiç gitmemesinden iyidir bide böyle bak olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?