evet bu yaz çıtır olmak istiyorum yaklaşık 2senedir 59 dan inemedim..
birazda o yüzden sabırsızım artık inmek istiyorum
ben kendi kafama göre diyet yapınca daha iyi veriyorum onu anladım dukan bende hem peklik yaptı hemde kilo veremedim...
eşimin derdi benim sağlığım bir sene kadar önce kan değerlerimin düşüklüğü nedeniyle rahatsızlık geçirdim hastahanede yattım falan o korkuyor yine aynı olacak diye..
evet bu yaz çıtır olmak istiyorum yaklaşık 2senedir 59 dan inemedim..
birazda o yüzden sabırsızım artık inmek istiyorum
ben kendi kafama göre diyet yapınca daha iyi veriyorum onu anladım dukan bende hem peklik yaptı hemde kilo veremedim...
eşimin derdi benim sağlığım bir sene kadar önce kan değerlerimin düşüklüğü nedeniyle rahatsızlık geçirdim hastahanede yattım falan o korkuyor yine aynı olacak diye..
haklısın canım ama atakta çok verirsin dediler kendimi öyle hazırlamışım ki şok oldum resmen ... sanırım bu dukanı yapmayacağım yinede sağol canım ...
iyiki varsınız
Bende kendimden bahsedeyim biraz herkes yazmış...
25 yaşındayım 9 senelik evliyim bir oğlum ve bir kızım var oğlum 8 kızım 4 yaşında biri okulda diğeri kreşte :)bende anaokulu öğretmeniyim
hepimiz çalışıyoruz yani
bütün hayatım koşuşturmayla geçiyor halada zayıflayamıyorum
Slm kızlar. Tebrik ediyorum bu hafta hepiniz yine güzel kilolar vermişsiniz. 3. olmuşsunuz.
Ben artık sizin takıma fazla uğrayamayacağım. Şimdiden size ileriki haftalar için başarılar diliyorum. Güzel bir takımınız oldu. Bunun için çok uğraştık ama uğraştığımıza değdi. Bu nedenle takımınıza sahip çıkın olur mu?
Şekerkaptan'ım bizim takımı biliyorsun ne zaman bişeye ihtiyacın olsa bekleriz. Sadece şekerkaptan için geçerli değil kızlar hepinizi bekleriz ziyarete. Her konuda yardıma hazırız.
Hepinize kucak dolusu sevgiler.
Öğlen çok az ama canım :/
benim menüm
sabah kahve krem peynirli ekmek çay
ara soğan suyu
öğle taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek
ara soğan suyu , yarım kivi
akşam tarhana çorbası yoğurt mücver
Moralim berbat hani bu atakta mutlaka kilo kaybi oluyoduya ay sinir oldum
Gecen hafta 59.600
Bu hafta 59.300
İnsallah adetim yaklastigindan ve siskinlikten boyledir acaip sinirlerim bozuldu
geçen hafta:78.2
bu hafta:77.8
giden:0.4
hala regl olamadım maalesef zaten düzensizdi diyetle iyice mahvoldu
78.2/77.8/0.4/%0.51
Günaydın kızlaar. Çok mutluyum çookk :))
Geçen hafta: 76.7
Bu hafta: 75.5
Giden: 1.2
1 kilodan fazla vermeme cok sevindim yaa :)
günaydın..berbat bir gecenin sabahından selamlar hepinize...oğlum hasta...dün çok huysuzdu...gecede ateşi çıktı sabah kadar ayağımda kaldı...her yerim tutuldu ...neyse şimdi biraz düştü ateşi...
kilom 108,1...geçen hafta izinliydim....ondan önceki hafta 108,4...ben 1 kilo vermişimdir diye düşünüp biraz moralimi bozdum ama regl olduğum aklıma geldi..ondan sanırım...
Günaydın kızlar,
herkesler kilo vermiş süpersiniz
bende geçen hafta 80,1 bu hafta 79,2
bende 7 leri gördüğüm için çok mutluyum
Videoyu maille atadım :/
Linkini atayım canım sen ordan indir. Eğer indiremezsen msnni eklerim öyle gönderirim videoyu olur mu ?
olur tatlım sağol mailim var sende zaten
kızlar bişey anlatayımda gülün, benim yaramaz paşam akşam babasıyla yukarı çıktı babannesine, demişki orda annem televizyonda sahilde çırılçıplak gezen erkekleri izliyor demiş herkes şokta tabi ,
oğlum nerden çıkardın onu nerde gördün dedim survivorın tanıtımı çıktı o ara, işte bu anne işte bu diyor
kızayımmı güleyimmi bilemedim adım sapığa çıkçak
kızlar günaydın :) 68'den 67'ye düşmüşüm bu hafta çok mutluyum
Tebrikler canımm :)
Hedefe az kaldıı :)
Hanımlar selam
sekerkızcandy dün beni davet etmişti, müsaitseniz gelebilir miyim:)
kızlar selam ben geldim netim yoktu sabah ondan yazamadım şimdide des arası verdik koştum kütüphaneye
kilom
geçen hafta:80,9
bu hafta:79,9
boy:1,65
giden:1000 gram
hedef:65
geç kaldım kusura bakmayın llütfen sabah net çalışmadı:S
Allah bağışlasın canım,
Benim de bebek yok, ama düşünüyoruz yakında, bi de o olursa iyice şişerim diye düşündüm, hamile kalmadan biraz vereyim en iyisi dedim.
Çalışma konusunda çok haklısın, inşallah kendine uygun bi iş bulursun evden yapılabilecek, ya da evladın biraz daha büyüyünce belki yine başlarsın.
İnternetten satış falan düşündün mü hiç?
boğaz iltahabı dedi dr...antibiyotik verdi...neyse ateşi düştü de biraz uyur inşallah...çok ağladı yavrum...daha çok küçük ablası...kıyamıyo insan...derdini anlatabilse...
merhaba kızlar ben yeni üye oldumda bu takıma girdim ne zaman başlıyo ne zaman bitiyo bilgilendirirseniz sevinirim diyet yapmayı düşünüyorum
Slm kızlar. Tebrik ediyorum bu hafta hepiniz yine güzel kilolar vermişsiniz. 3. olmuşsunuz.
Ben artık sizin takıma fazla uğrayamayacağım. Şimdiden size ileriki haftalar için başarılar diliyorum. Güzel bir takımınız oldu. Bunun için çok uğraştık ama uğraştığımıza değdi. Bu nedenle takımınıza sahip çıkın olur mu?
Şekerkaptan'ım bizim takımı biliyorsun ne zaman bişeye ihtiyacın olsa bekleriz. Sadece şekerkaptan için geçerli değil kızlar hepinizi bekleriz ziyarete. Her konuda yardıma hazırız.
Hepinize kucak dolusu sevgiler.
Kıslaaaar bugünkü menüm:
SABAH:
1.5yulaflı ekmek
peynir
yumurta
4 zeytin
ÖĞLE:
sebzelimakarna
AKŞAM:
4 kaşık sebzelimakarna
ARALARDA:2 fındık elma
SPOR:Anneler günü nedeni ile hiç ama hiiiiç oturamadım bugün
yeşilçayım ve suyum unutulmadı
****Biliyorum kızlar ne kadar sağlıksız bi menü ama yola çıkacağımiçin yemek yapamadım ama boool sebzeli bir makarna yaptım domates,biber,mantar:26::26::26::26:
selam kızlar hepimizi tebrik ediyorum gerçekten yine güzel sonuçlar var :) bu arada bu mesajla beraber msj sayım 5 oldu..
menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek krem peynir salça beyaz peynir zeytin 1 kupa çubuk tarcın ılaveli yeşil çay
arada kendimi ödüllendirmek adına bir probis yedim canım çok tatlı istemişti :)
öğlen: taze fasülyenin son kalanı ve 1 dilim ekmek
arada 1 bardağa yakın zero kola
akşam:2 kucuk parca şnitzel, yanına az kısır, 2 kaşık makarna ve yoğurt
2.5 lt su şimdide şekersiz sütlü kahve içiyorum
Canım kolayı elinden geldiğince tüketme bence. Sağlıklı bişey değil biliyosun..
Onun dışında güzel menün fakat sporun yok mu ?
eşin haklı o zaman madem böyle bir rahatsızlık da geçirdin klasik diyete dönmen daha doğru olabilir bence dukan vücudu çok zorluyor hele ki atak döneminde
Herkeste aynı sonuçları göstermeyebilir canım. Sen normal düzeninde devam et
Memnun oldumm. Tek hayaalim anaokulu öğretmeni olmaktı ama olmadı.
Ambarcılık varmış kısmette
Teşekkr ederiz herşey için
iki öğününde makarna olmamış canım ama sen farkındasın zaten mecburiyetten böyle olmuşKıslaaaar bugünkü menüm:
SABAH:
1.5yulaflı ekmek
peynir
yumurta
4 zeytin
ÖĞLE:
sebzelimakarna
AKŞAM:
4 kaşık sebzelimakarna
ARALARDA:2 fındık elma
SPOR:Anneler günü nedeni ile hiç ama hiiiiç oturamadım bugün
yeşilçayım ve suyum unutulmadı
****Biliyorum kızlar ne kadar sağlıksız bi menü ama yola çıkacağımiçin yemek yapamadım ama boool sebzeli bir makarna yaptım domates,biber,mantar:26::26::26::26:
eda da demiş zaten kalanı güzel menününselam kızlar hepimizi tebrik ediyorum gerçekten yine güzel sonuçlar var :) bu arada bu mesajla beraber msj sayım 5 oldu..
menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek krem peynir salça beyaz peynir zeytin 1 kupa çubuk tarcın ılaveli yeşil çay
arada kendimi ödüllendirmek adına bir probis yedim canım çok tatlı istemişti :)
öğlen: taze fasülyenin son kalanı ve 1 dilim ekmek
arada 1 bardağa yakın zero kola
akşam:2 kucuk parca şnitzel, yanına az kısır, 2 kaşık makarna ve yoğurt
2.5 lt su şimdide şekersiz sütlü kahve içiyorum
çok güzel olmuş menün öğleden sonra bir ara daha yapabilirdin hatta afiyet olsunMenümü yazayım hemen
sabah
bir kase lifalif (yulaf ezmeli)
ara
yoğurt
öğle
ızgara tavuk
ayran
akşam
peynirli omlet
bitki çayı
2.5 litre su
2kupa yeşil çay
1.5 saat yürüyüş
bu dukanla son ilişkimdi bir daha denemem bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?