Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın pembecim
öğlene kadar çalışıyorsundur inşallah tam günse zor senin için
bugün belki daha az gelen olabilir canım

Günaydın canım, malesef tam gün, ama zaman zaman 3'te 4'te falan çıkıyorum en erken:(
Bu arada her gün mesaj sayılarımızı sana özel mesaj olarak mı atmamız gerekiyo

9 - 10 Mayıs : yilike
11 - 12 Mayıs : umutlayasasen
14 - 15 Mayıs : cimcime81
16 - 17 Mayıs : allmost
18 - 19 Mayıs : gececek
21 - 22 Mayıs : eloisee
23 - 24 Mayıs : acalya
25 - 26 Mayıs : papatya89
bu listeyi bir yere kaydet canım o sıraya göre mesaj atmamız gerekiyor.bugün sıra umutlayasasen'deydi ama o izinli olduğu için bugünde bana at
kaptanım bugünü de ben sayayım yalnız akşama yokum ertesi sabaha sayabilirm

bu listeyi bir yere kaydet canım o sıraya göre mesaj atmamız gerekiyor.bugün sıra umutlayasasen'deydi ama o izinli olduğu için bugünde bana at

Ama sanırım ben özel mesaj atamıyorum, 100 mesajım yok çünkü, nasıl yapayım buraya yazsam olur mu?

kızlar ben 18-19 mayısta il dışında olabilirim.
o yüzden bugün ben yapsam olur mu?

Günaydın kızlaar :)
Ben bugün fazla olamicam okulun bahar şenliğine gidicem akşama konser var :)

Bizim içinde eğlen edacım , kimin konseri var?
gececek yapabilirsin canım, o liste zorunlu o tarihler diye bişey yok , kim müsaitse o yapsın, tabi bir iki kişinin üstüne kalmasın, herkes sırasıyla bu sorumluluğu alacak

nasılsınız bugün kızlar?
ben iyiyim günlük telaş işte, şimdi oğlumu uyuttumda size bakayım dedim

günaydın kızlar...

gene bir uykusuz gece...ve bir önceknden daha beter...akşam 8 den 11 e kadar göğsümden ayıramadım...11 den sabaha kadarda sürekli ağladı...şu an ateşi düştü ama hiçbişey yediremiyorum..neyse geçicek buda inşallah....

gece giremedim dolayısıyla...herkesden özür diliyorum...

herkese iyi hafta sonları kızlar diyet yapamayan biriyim ama aklım dün şoklara kaymıtı neyseki vaz geçtim acelem yok ama bişey sorucam ben kalori sayımı yapıyorum hem burada hemde kalori sayımıyla zayıflyanlarda olabilirmiyim dün incelemedim sitede yeni olduğumdan ve pc ağar olduğundan kalori sayımıda varmış olmazsa orada devam edeyim ne dersin şeker kaptanım:)

günaydın kızlar...

gene bir uykusuz gece...ve bir önceknden daha beter...akşam 8 den 11 e kadar göğsümden ayıramadım...11 den sabaha kadarda sürekli ağladı...şu an ateşi düştü ama hiçbişey yediremiyorum..neyse geçicek buda inşallah....

Çook geçmiş olsun benimde 5.5 yaşında kızım var onun bebekliği geldi aklıma uykusuzluk çok zor helede bebeğin huzursuzluğu daha zor tüm içtenliğimle Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin
sırf kızımın bebekliği zor geçtiğinden daha 20 yaşında anne olup bebek bakma konusunda cahil olduğumdan ve destekçim olmadığından her zorluğunu tek başıma yaşadığımdan eşim istesede ikinci çocuğu düşünemiyorum

günaydın kızlar...

Allah acil şifalar versin canım, şu an uyuyor mu?

Back
X