Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldiinn :)
Evet evet daha sık görüşelim bundan sonra. Bende bugün uğrayacaktım hatta size ama pek fırsat bulamadım.
Artık bi ara gelir bi yeşil çayınızı içerim

bENCEDE FIKIR ALISVERISINDE BULUNALIM BEZIM BU ARALALR COK IHTIYACIMIZ VAR....hERZAMAN BEKLERIZ CNIM BENIMM

alın canım kardeşler arasında lafı bile olmaz
Inşallah işinize yarar

walla balık bastan kokarmıs once benı bı gaza getırmelı kı takımın ısıne yarasın dıyetısyene gıtmıs olmama ragmen cıddı bı motıvasyıon eksıklıgım var bakalım bı toparlanma surecındeyım/sürecındeyız

Durum vahim desene :)
O zaman daha çok vakit geçirelim benim bu aralar motivasyonum baya yüksek sizede bulaştırırım belki

eveeeeeett kalp kalbe karşıymış...bugün bi ziyaret ettim sizi ama benim yaramaz uyanınca msj yazamadım..
adet oldum
bu fazlalıkların gitmesi lazım :18:

hadi gözün aydın tatlım

Durum vahim desene :)
O zaman daha çok vakit geçirelim benim bu aralar motivasyonum baya yüksek sizede bulaştırırım belki

bulasır bulasır goruselım cnmmm

eveeeeeett kalp kalbe karşıymış...bugün bi ziyaret ettim sizi ama benim yaramaz uyanınca msj yazamadım..

hadi gözün aydın tatlım

gelın gelın herzaman beklerızzz

kaptanim ben bu cuma listeye gecen haftaki kilomdan girmek istiyorum cunku bugun yarin regl olacagim kilom fazla cikacak moralimi bozmak istemiyorum tartilmayacagim bu hafta olyrmuacaba?

canım bu güzel bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler cok yararlı oldu :)

evveet sınav sorularını hazırlamaya başlamadan önce menümü paylaşıyım kızlar

sabah 3 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm, şekersiz açık çay ve cok az ekmekle tahin pekmeze bandım ( çayla beraber cok seviyorum hafta da bir iki kez yiyorum dayanaamıyorum )

öğlen domates salatalık, enginar yemeği ve 1 dilim ekmek

arada yarım paketten yapılmış cafe latte (su ile) yanına 2 ceviz 3 badem

akşam domates salatalık, yoğurtlu kabak yemeği ve 2 dilim ekmek

yatmadan önce 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay ve toplamda 2 lt su

Gayet iyi canım ama spor yapmıyo musun ?

canım bu güzel bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler cok yararlı oldu :)

6 dilim ekmek yemişsin güzelim be...3 olsaymış daha iyi olurmuş...

Gayet iyi canım ama spor yapmıyo musun ?

canım okulum tam gün çok yoruluyorum branş öğretmeni olduğum için oyle serbest etkinliklerimiz falan da olmuyo eve geldiğimde bitmiş oluyorum bide ev işleri falan açıkçası bu aralar spora cok vakıt ayıramıyorum yürüyüş dışında, her gün yarım saat çıkar bı yururum o kadar ama okul bı kapansın eski tempoma dönücem pilates topum, bandım her türlü imkan var da işte durum dediğim gibi..

bende menümü yazayım ama beğenmedim menümü yarın çok iyi olacak inşallah
sabah:kepekli ekmekten tost(iki dilimden),salatalık,omlet,şekersiz çay
ara:1 kase special k
öğle:yine kepekli ekmekten tost
akşam:1 dilim ekmek,tarhana çorbası,yeşil mercimek,yoğurt
1 kiraz saplı form çayı,1 yeşil çay, 2 lt su
50 dk normal tempoda yürüyüş,leslie ile 3 mil

ekmeğin fazla kaçmış canım tıpkı benim gibi
bende bugün 5 dilim kepek ekmeği yemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…