Hoşgeldiinn :)
Evet evet daha sık görüşelim bundan sonra. Bende bugün uğrayacaktım hatta size ama pek fırsat bulamadım.
Artık bi ara gelir bi yeşil çayınızı içerim
Bu fıkrınızı kardes takım olarak araklıyoruzz kızlarrrFİRİNİZE SAĞLIK TATLIMMMMM
alın canım kardeşler arasında lafı bile olmaz
Inşallah işinize yarar
walla balık bastan kokarmıs once benı bı gaza getırmelı kı takımın ısıne yarasın dıyetısyene gıtmıs olmama ragmen cıddı bı motıvasyıon eksıklıgım var bakalım bı toparlanma surecındeyım/sürecındeyız
adet oldum
bu fazlalıkların gitmesi lazım :18:
eveeeeeettAhhhaaa biri bizdenmi bahsettiiii
9. Takımdan slmlarrr yeni kardeş takım uygulamasında sizi sectık 8. takııımmmmmBundan sonra daha sık ve daha cok gorusucezzzzz
Bizim takımda dokuluyor yenıden bı toprlamam lazım takımımızı
adet oldum
bu fazlalıkların gitmesi lazım :18:
Durum vahim desene :)
O zaman daha çok vakit geçirelim benim bu aralar motivasyonum baya yüksek sizede bulaştırırım belki
eveeeeeettkalp kalbe karşıymış...bugün bi ziyaret ettim sizi ama benim yaramaz uyanınca msj yazamadım..
hadi gözün aydın tatlım
kızlar unutmadan hemn söyliyim yeşil çayın bergamot aromalısı var çay gibi kokusu ben bayılıyorum tavsiye edderim:)
kızlar ben 4 sene önce ender saraça gittim..çok da güzel kilo vermiştim ama malum fazla külfetli olduğum için bırakmak zorunda kalmıştım...tek kötü tarafı sürekli kendine özel bişeyler yapman ve saati saatine yemen lazım..bu kadar düzen çok sıktığı için ve dediğim gibi çok masraflı olduğu için bıraktım...o zamanın parasıyla verdiği ilaşlar falan 350 tl i buluyodu...ondan öğrendiğim bişeyi paylaşmak istiyorum izin verirseniz..
bana günde 3-4 fincan yeşil çay vermişti...ama demleme olayı herkesin bildiği gibi diil...yani kaynar suyun içinde 4-5 dk tutturmuyodu...çok zararlıymış...bi kere su çok kaynar olmayacak...fincana koyduktan sonra 1 dk bekleyin...çay poşetini ondan sonra koyun ve 1 dk daha bekleyin...rengini verince hemen alın içinde tutmayın...çok demli yaparsanız tansiyon ,kabızlık,ödem,kansızlık,uykusuzluk gibi sonuçları oluyomuş...
ödem içinde rezene çayı vermişti bana...günde 2 fincan kadar içebilirsin demişti...ama okula giden arkadaşlar var..fazla içmesinler 1 fincan iyidir...uyku yapıyo..
aklıma gelirse verdiği şeyler yazarım size...
evveet sınav sorularını hazırlamaya başlamadan önce menümü paylaşıyım kızlar
sabah 3 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm, şekersiz açık çay ve cok az ekmekle tahin pekmeze bandım ( çayla beraber cok seviyorum hafta da bir iki kez yiyorum dayanaamıyorum)
öğlen domates salatalık, enginar yemeği ve 1 dilim ekmek
arada yarım paketten yapılmış cafe latte (su ile) yanına 2 ceviz 3 badem
akşam domates salatalık, yoğurtlu kabak yemeği ve 2 dilim ekmek
yatmadan önce 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay ve toplamda 2 lt su
canım bu güzel bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler cok yararlı oldu :)
6 dilim ekmek yemişsin güzelim be...3 olsaymış daha iyi olurmuş...evveet sınav sorularını hazırlamaya başlamadan önce menümü paylaşıyım kızlar
sabah 3 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, üzerine krem peynir ve salça sürdüm, şekersiz açık çay ve cok az ekmekle tahin pekmeze bandım ( çayla beraber cok seviyorum hafta da bir iki kez yiyorum dayanaamıyorum)
Gayet iyi canım ama spor yapmıyo musun ?
6 dilim ekmek yemişsin güzelim be...3 olsaymış daha iyi olurmuş...
ekmeğin fazla kaçmış canım tıpkı benim gibievveet sınav sorularını hazırlamaya başlamadan önce menümü paylaşıyım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?