Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım banada 2.gün kimse mesaj atmadı aslında atılması gerekiyor çünkü öbür türlü zor oluyor..

menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmek,peynir,domates,salatalık,marul,1 bardak süt
ara:1 kupa tarçınlı yeşil çay
öğle:1 tabak mercimek çorbası,1 kase yoğurt,1 tabak salata
ara:1 kupa maydanoz suyu
ara:1 dilim börek (misafir gelmişti)
akşam:1 dilim ekmek,1 tabak çorba,1 küçük karnıyarık,salata
1 kupa kiraz saplı form çayı
leslie ile 4 mil

Menüm

Sabah
1 adet activia
Yarım kase eti form müsli

Ara

2 adet bisküvi
1 avuç fıstık

Öğlen yok

Ara

4 adet bisküvi

Akşam

Tavuklu salata
Küçük bir kase yoğurt

1 fincan yeşil çay+1.5 lt su
40 dk yürüyüş+30 dk spor

Kızlar bişey söylemek istiyorum.Biliyorsunuz ben geçen hafta gruba katıldım.Sanki ilk günler herkes daha bir motiveliydi.Şimdi kimse kimsenin menüsüne doğru düzgün yorum yapmıyor.Eleştiriler.yorumlar olmayınca grubun bir anlamı kalmıyor bence.

Börek de varken ekmek fazla kaçmış,sporun güzel

kizlar suanda size bir kandil ziyafetinden sesleniyorum
20 kisilik boydan boya bir masa ve envai cesit yemek on cesit ttatli ve ben 6 dan sonra bisey yemek yasak kuralim oldugu icin tek lokma yemiyorum beni tebrik edin cabuk cabuk :))

menumu yazayimda toptan teprik alayim:)
Sabah
1dilim etiform kizarmisekmek
2 light karper
2 dilim salam
az cecil
cay

Ara
3kayisi

Ogle
kofte izgara
Ayran

Ara
az badem ceviz

Aksam
Enginar salatasi
az tursu

2 soda
3litre su
2 kupa yesil cay
yarimsaat slim6
Aksam 6 dan sonra yemek yok

harika bi menü olmuş canım

aynı şeyi düşüünüyorum mesela dünkü menüme hiç yorum alamadım, elimden geldiğinde yorum yapmaya çalışıyorum ama

menünüz iyidir muhakkak ama benım beslenme tarzımdan o kadar farklı ki o yüzden ne yazsam bilemedim :)

20 kisilik boydan boya bir masa ve envai cesit yemek on cesit ttatli ve ben 6 dan sonra bisey yemek yasak kuralim oldugu icin tek lokma yemiyorum beni tebrik edin cabuk cabuk :))

yarın kesin kilo vermiş olacaksın canım yeme aynen böyle devam

bu menüye uymak benim için çok zor olurdu ama sizi tebrik ederim aç kalınca bir süre sonra gözüm dönüyor yemeklere saldırıyorum inşallah yarın güzel bir sonuç alırsınız

Tebrik ederim valla

Menün de çok güzel.Enginar salatasını merak ettim,nasıl yaptın?

bu menüye uymak benim için çok zor olurdu ama sizi tebrik ederim aç kalınca bir süre sonra gözüm dönüyor yemeklere saldırıyorum inşallah yarın güzel bir sonuç alırsınız

Hafta sonu ipin ucunu kaçırdığım için almamış olmaya bile şükredicem

evveet bugünkü menümü paylaşıyorum efem :)

sabah

iki dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, krem peynir, salça, zeytin ve şekersiz açık çay

ara

küçük bisküvili pasta (bi öğrencimin doğum günüydü de kıramadım)

öğlen

fırında pişmiş tavuk ve yanında az pilavından ve yeşil salata (pilav pirinç ve bulgur karışımından ve fırında pişmiş)

ara

1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay

akşam

haşlanmış tavuk, yeşil salata 4 kaşık makarna ve yoğurt

yatmadan önce

şekersiz sütlü kahve

toplamda 2 lt su spor olarak da yürüyüş

katılıyorum sana tatlım sanki bu birincilik yaramadı grubumuza((dağıldık sanki bu hafta biraz,paylaşımlarımız azaldı((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…