Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geldim kızlaaar...nihayet hem modem işi hem ev işi halloldu..kontrat yapıldı 1 hafta sonra taşınıyorum...

kızlar günaydıııınnnn:)))bugün sayım yapıcam ama iki arkadaş dışında kimseden bildirim gelmedi((((

Gunaydin kizlar :)

Sadece tatli yiyorum offf noldu bana :S

insülin değerin ani iniş çıkışlar yapıyodur tatlım..tabii tatlı yemeye devam edersen bu kısır döngü bu şekilde devam eder..
tarçınlı süt iyi gelir..tatlı isteğini köreltir

geldim kızlaaar...nihayet hem modem işi hem ev işi halloldu..kontrat yapıldı 1 hafta sonra taşınıyorum...
Hayırlı olsun canım, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin

çok güzel canım

Gunaydin kizlar :)

Sadece tatli yiyorum offf noldu bana :S
dilek noldu canım sana, senin menülerin sporun kilo vermen çok iyiydi, hadi toparla kendini, tarçınlı süt iç, bol yeşil çay,
birde benim bir ara içtiğim soğan suyu acayip iştah kesiyor

kızlar günaydıııınnnn:)))bugün sayım yapıcam ama iki arkadaş dışında kimseden bildirim gelmedi((((
canım forumdanda bakabilirsin herkes mesajının sonuna yazıyor

Günaydın herkese bu arada,
günümüz süper geçsin, bugün çoook dikkat edelim yarın tartı günü, dereceye girelim yine

güzel bir menü olmuş canım ama balık kraker olmamış sadece

forum işte bu yüzden çok işe yarıyor kilo verme hevesimiz bazen kaçabiliyor insanız sonuçta sıkılıyoruz
papatyacım cuma günü kilo verenleri gördükçe canın tatlı istemez bende öyle oldu hep

teşekkür ederim kızlar....çok içime sindi evim çok güzel ve şirin...RABB im sizlere de böyle çook seveceğiniz evlerde oturmayı nasip etsin inşallah..

umutlayasasen dünün sayımı noldu canım :26:

canım ben bana mesaj atıcak arkadaşlar diye biliyodum en azından bir önceki sayımımı öyle yapmıştım ama sadece 2 arkadaş mesaj atınca liste yapamadım herkesin mesaj sayısı yazıyo demişsin ama pekçok arkadaşın yamıyo(ben çalışıyorum eve gidince teker teker sayıp yapmaya çalışırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…