Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Teşekkürler kaptanım layık olmaya çalışıyorumm
elinize sağlık .

Son düzenleme:
kızlar dereceye girememişiz
çok moralim bozuldu grup iyice bıraktı kendini kendimize gelelim lütfen...
yaz geldi formda, fit olmak varken niye kilolu kalalım ki ?
bakın size kendimden örnek vereyim
genetik olarak bizim ailede var olan çok güzel bir özellik var ki o da genç göstermek...
annem teyzelerim anneannem vs vs daha bir sürü örnek..
ama ben uzun zamandır bunun tadına varamıyordum neden?
çünkü kilo insana yaş katıyor..
bu denenmiş ispatlanmıştır tarafımdan..
şuanda kimse benim 25 olduğuma inanmıyor ki çocuklarımdan hiç bahsetmiyorum ..
geçen gün b-fitte spor yapıyordum bayanlar kendi aralarında konuşurken konu konuyu açtı ve ben yaşımı evli ve çocuklu olduğumu söyledim hiçbiri inanmadı bana
seni okuldan geldin spor yapıyorsun sandık dediler

ne kadar sevindim bilemezsiniz
beni enfazla 17 18 sanıyorlarmış ..
daha öncede spor salonlarına gittim kimse böyle şeyler söylemedi..
ama şimdi etrafımdan okadar fazla duyuyorum ki..
oğlumu okuldan almaya gittiğimde oğlumu kardeşim sanıyorlar çoğu zaman :)
bunların nekadar mutluluk verici duygular olduğunu bilirsiniz..
kıyafet giydiğinizde fit bir vucuda nekadar yakışıyor birde kilolu halinizi düşünün... hiçbirşey giymek istemiyor insan
ben aynalara küsmüştüm bir ara
şimdi fırsat buldukça bakıyorum:)
bunlar çok güzel duygular.. kendimizi bunlardan mahrum etmeyelim...
kızlar ben hepinizi seviyorum.. her nekadar gerçekte tanımasamda burada duygularımızı paylaşıyoruz.. ve hepbirlikte güzelleşelim istiyorum..
kilo herşeydir demiyorum.. ama bu bizi rahatsız ediyorsa bir hastalıktır..
hep birlikte iyileşelim.. güzelleşelim...
sonrada buluşalım :) bunu kutlamak için...
güzel olmaz mı .......
hadi silkelenip kendimize gelelim ve önümüzdeki hafta dereceyi alalım
hatta bireysellere bile göz dikelim...
son olarak kendime çizdiğim programa bugün itibariyle lesliyide koyuyorum..
yani son hali şu
2 soda
3 litre su
2 kupa yeşil çay
akşam altıdan sonra yememe kuralı
yarım saat slim6
bir saat yürüyüş
lesliyle 5 mil...
bana katılırsanız çook mutlu olurum..
hepinizi öpüyorum

iyi akşamlar kızlar

inş. haftaya daha güzel bir performans bizim olur

NOT: bugün özel problemlerim oldu o yüzden bir kaç gün gelemeyebilirim.
biraz toparlanmam lazım...

bilgin olsun kaptanım.

bende bunları kendime göre uyarlayıp sana katılıyorum şekerim
2 litre su
2 kupa yeşil çay
1 bardak maydanoz suyu
akşam 7 den sonra yememe kuralı
1 saat yürüyüş
leslie ile 5 mil

zeynepcim bu azminden dolayı seni kutluyorum ve kilo konusunda kendini o kadar iyi ifade etmişsin ki sana son derece katılıyorum..ben de bu zamana kadar hep kilodan kaybedenlerdenim, öyle cok fazla kilom olmasa da vücudum kılo kaldırmıyor ve giydiğim hiçbir şey tam anlamıyla yakışmıyor verdiğim bu 4 kilodan sonra giydiğim her şey daha cok yakışıyor kesinlikle bunun devamını getirmek istiyorum çünkü müthiş bir duygu !!

Kesinlikle muthis bi duygu canim..
Bende boy olmadigi icin halafazlayim 55e dusup bakacagim olmadi 50 ye kadar dusmek istiyorum ..
insallah hepimiz istedigimiz kiloya ineriz ..

canım mükemmelsin nekadar güzel paylaşmızsın kendi adıma benim için mükemmmel bi motive oldu tatlım evet bu hafta çok saldı ama((kesinlikle paylaşımlarımızı arttıralım motive edelim birbirimiziyaz geliyor ve gerçekten bazen verilen bir kilocuk bile dehşet etkiliyor hayatımızıbende söz veriyorum hergün mutlaka spora gidicemve tatlıyı olabildiğince çıkarıcam hayatımdaaannnn öpüyorum seni gerçekten HARİKASIN TATLIM

bugünkü menüm

sabah:2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği,peynir,domates,salatalık,1 bardak süt

öğle:yarım dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,az domates,az peynir

ara:1 kutu süt,1 paket diyet bisküvi,2 yudum çikolata :125:

akşam:2 kaşık patlıcan yemeği,1 kaşık bezelye,1 kaşık pilav,yoğurt

2 lt su,1 saat yürüyüş(normal tempo),leslie ile 5 mil,1 kupa tarçınlı yeşil çay,1 bardak maydanoz suyu

sadece 1 kupa yeşil çayım eksik yarına tam olcak inşallah haftaya 1 kilo verdiğimi görmeliyim

[FONT=Arial Black[/FONT]kesinlikle evet tatlım kaçamaklarımıza SON vereliiiiiiiimmm

İŞTE MENÜM KIZLAR:
SABAH:
1.5dilim ekmek
peynir
2 zeytin
domates

ÖĞLE:
Tavuk
Ayran

AKŞAM:
Tavuk
Ayran

ARA:1elma,erik,ceviz
SPOR:1.5 saat HARMANDALI:))

Menüm

Sabah
1 adet tost
Domates
Salatalık
Çay

Ara
1 kase irmik helvası

Öğle
5 yk kuru fasulye

Akşam

3 adet köfte
Salata+yoğurt

Su
1.5 lt

evettt geçen hafta bayıldım falan ya aç kaldım sandım vücut tepki gösterdi bir de üstüne regl olunca tatlıya saldırdım ama verdiğim kiloları geri almak istemiyorum..

o yüzden bugün eski menülerime döneceğimmm

aman dikkat et canım insan sonra çoook pişman oluyo gecenlerde bana da oldu neyse ki kendime geldim..

evett zararın neresinden dönersen kardır canım

forum işte bu yüzden çok işe yarıyor kilo verme hevesimiz bazen kaçabiliyor insanız sonuçta sıkılıyoruz
papatyacım cuma günü kilo verenleri gördükçe canın tatlı istemez bende öyle oldu hep

yine ve yeniden,,, diyete devam

teşekkür ederim kızlar....çok içime sindi evim çok güzel ve şirin...RABB im sizlere de böyle çook seveceğiniz evlerde oturmayı nasip etsin inşallah..

amin canım hayırlı olsun

kardeş takımın hatunları nasılsınız bakalım :))

teşekkür ederiz iyiyiz sizi sormalı nasıl gidiyooo bakalım

şekerkızcandy ...4
yilike ...5
gececek...5
cimcime81 ...3
umutlayasasen...4
allmost ...5+
edaa00...izinli
eloisee ...2
papatya89...2
izmirli82...3

Son düzenleme:
listeyi yayımlarken çok utandım...başta kendime olmak üzere hepimize aşkolsun...bu ne kadar sermişlik böyle...dünden beri 1 sayfa bile gitmemiş...kendimizi toplama zamanıdır...evet ben bu ara giremiyorum çok sık ...fakat bundan önce paylaşımlarım çok çok iyiydi...sebeplerime gelince kaptanıma da izah ettim durumu...1 oğlum diş çıkardı ve 2 gündür ateşli...sürekli kucak istediği için giremedim...ve ev taşıyorum...bir yandan bebek bir yandan ev çok girmeye fırsatım olmuyodu...p.tesi den sonra da izinliyim....taşınıp internetim bağlanır bağlanmaz tekrar son hız geri dönücem inşallah

tek isteğim benim yokluğumda da takım böyle olmasın...kapanırsa çok üzülücem...noolur kızlar canlanalım biraz...ben eşim evde oldukça tlf nundan girmeye çalışıcam ara ara söz hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…