Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu nedir anlıyamadım ben kaldı ki ben gönderemiyorum

yeni üyeler 100 mesaj sayısına ulaşamadan özelden mesaj atamıyorlar canım
eğer yeni üyeysen o gün yazdığın mesajları sayıp son mesajında kaç tane olduğunu bildirmen gerekiyor canım
mesaj atabiliyorsan da aşağıdaki sıraya göre özel mesaj atıyorsun
bildirmeyenler 0 sayılır yeni gelen arkadaşlarım o yüzden buna çok dikkat edelim

mesaj sayım sırası
allmost 15-16 haziran
umutlayasasen 18-19 haziran
papatya89 20-21 haziran
brnkya 22-23 haziran
cimcime81 25-26 haziran
yilike 27-28 haziran
eloisee 29-30 haziran
elif_ay 2-3 temmuz
tecnesyum 4-5 temmuz

birde tubacım senin şimdiki kilon:87.6 hedefin :65 midir şunu bir kesinleştirelim

Son düzenleme:

CANIIIM MENÜN MÜKEMMEL TEBRİKLER

Günaydın Kızlar, güzel,mutlu ve kaçamaksız bir pazar diliyorum herkese

Melike'ciğim iki yeni üye davet ettim haberin olsun. Yeni kan gerekiyor takıma. Umarım herşey daha güzel olacak.

Günaydın Kızlar, güzel,mutlu ve kaçamaksız bir pazar diliyorum herkese

Melike'ciğim iki yeni üye davet ettim haberin olsun. Yeni kan gerekiyor takıma. Umarım herşey daha güzel olacak.

günaydın ebru'cum sana da iyi kaçamaksız pazarlar tamam canım iyi etmişsin onlar da gelirse 11 kişi olacağız :13:

güzel bir pazar sabahından herkese günaydınlar... aranıza yeni katıldım sabah kahvaltım bir bardak ayran içeceğim şimdi:)))

günaydın ebru'cum sana da iyi kaçamaksız pazarlar tamam canım iyi etmişsin onlar da gelirse 11 kişi olacağız :13:

4 tanesi yeni üye olduğu için deneme haftalarınıda hesaba katarsan 11 kişi normal canım. Böylelikle paylaşım artacak, motivasyon yükselecek. Kızları görünce başka takımlar kapmadan ben kapayım dedim

güzel bir pazar sabahından herkese günaydınlar... aranıza yeni katıldım sabah kahvaltım bir bardak ayran içeceğim şimdi:)))

Canım hoşgeldin öncelikle. Takım kaptanı Yilike o sana kuralları yazar birazdan. O zamana kadar birazcık kendinden bahseder misin?

merhaba yağmur ben takım kaptanıyım ismim melike aşağıda yazacağım kurallarla ilgili bir listemiz var her üyeyi tek tek not alıyorum diyeti bırakmayalım motivasyonu düşürmeyelim diye aslında bizim iyiliğimiz için yani yoksa ben sadist biri değilim :) en önem verdiğimiz konu paylaşım pazar günleri hariç her gün mesajlarımızı sayarız.deneme süresinde olan üyelerimiz için bu daha da önemlidir

-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj

aşağıda yazdıklarım biraz uzun olacak ama zayıflama yarışmasının kuralları olduğu için bilmen yararınadır zaten takımla sürekli iletişim halinde olursan öğrenirsin canım zor birşey değil burda birlikte kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz işte sende katılırsan seviniriz

1)Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.En az 3 üyenin menüsüne yorum yapmalıyız.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır. Yoksa isteği dahilinde 3. deneme haftası başlar.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. paylaşımlarını okuyorum üye olmak şimdeye kısmetmiş diyelim:)))
sınıf öğretmeniyim bekarım ailemden uzak yaşıyorum o yüzden pek düzenli diyet listesi oluşturamıyorum. kilo sorunlarımın nedenide askında düzenli yemek yememem. fastfood ve çikolata kola ağırlıklı yiyordum. fazla yemememe rağmen yanlış beslenme ve aşırı hareketsizlik yüzünden bu kış yaklaşık 8 kilo aldım. kendime kızmıyorum ufak kaza geçirmiştim bir ay kadar yattım sonrasıda kendime gelemedim.AMA KIŞ UYKUSUNDAN UYANDIM...
seminer saatleri ve spor saatleri dışında sürekli pc başındayım. beni görmekten sıkılacaksınız...
çok iddalıyım 10 gündür dinlenme dönemindeydim kilo vermiyordum. bu hafta bomba gibi döndüm haftanın en iddaalı ismiyim:)))

türk kahvesi saati eşlik etmek isteyen var mı?

takım kaptanım kontrol edilmekten zevk alırım... arkadaşlar sizinle olmak bana mutluluk verecek...

afiyet olsun aramıza hoşgeldin canım biz de böyle iddialı paylaşımı bol üyeler görmek istiyoruz
bugün biraz tenha olabilir pazar olduğu için yarın hareketlenir burası
başlangıç:72 hedef:58 olarak kaydettim seni

sağol canım karatay ve dukan diyetinide okudum ama bana göre değil yani pek fırsatım olmuyor yemek düzeni için :))
ama haklısın galiba kebaplar kızartmalar yanında lahmacun baya masum kalıyor zaten ayda yılda bi canım çekiyo
açıklaman için ayrıca teşekkür ederim

HARİKASIN BİTANEM HARİKA

çok sağol tatlım benimmmm :))

pek aram olmasada afiyet olsun sana

bu arada hoşgeldin takımımıza zaten burası 8. takım değil Öğretmenler İşte Böyle Zayıflar Topiği

meslektaşlar bir arada çok mutlu oldum

bunun farkında olmana çok sevindim yiyip mutsuz olacağımıza yemeyip zayıf kalırız demiiiiii canım

pek aram olmasada afiyet olsun sana

bu arada hoşgeldin takımımıza zaten burası 8. takım değil Öğretmenler İşte Böyle Zayıflar Topiği

meslektaşlar bir arada çok mutlu oldum

bunun farkında olmana çok sevindim yiyip mutsuz olacağımıza yemeyip zayıf kalırız demiiiiii canım [/QUOTE]

emin ol bende :))) bu site beni pozitifleştirdi mi ne:))
2 saate yakın spor yaptım ve hala enerjim full..

menüm

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, biberli yumurta, domates-salatalık, şekersiz çay

öğle: 1 tane kandil simidi(kahvaltı geç olduğu için yetti)

akşam: 1 tane küçük karnıyarık, yoğurt, salata

ara: 5-6 erik, 2 kayısı

1.5 lt su, 1 kupa maydanoz suyu, 1kupa yeşil çay, 1 kupa kiraz saplı form çayı

leslie ile 5 mil 50şer'den 5 farklı hareket toplam 1 saat 20 dk sürdü

hadi kızlar menüleri görelim kaçamaklarınız olsa da yazacaksınız bakın ben dün yazdım bugün telafi ettim yanlışlarımızı görelim

hoşgeldiiiiin aramıza meslektaşıııım ne kadar çok benziyoruz seninle ama inan o çikolataları hep birlikte atıcaz çöpe çok güzel kilolar vericez tatlım:)))

vaaallla tuttum canımcım ben bu öğretmenler böyle zayıflar topiğiniiii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…