bu nedir anlıyamadım ben kaldı ki ben gönderemiyorum
akşam aniden dışarı çıkmamız gerekti...gelemedim daha önceden çok sorryyyy...
menüm:
sabah
yağsız peynirli omlet
1\2 dilim ekmek
öğln
yayla çorbası
1 dilim ekmek
akşam
taze fasülye
domates çorbası
3-4 küçük ciğer
2-2.5 lt su içtim...25 dk stepper yaptım...
Günaydın Kızlar, güzel,mutlu ve kaçamaksız bir pazar diliyorum herkese
Melike'ciğim iki yeni üye davet ettim haberin olsun. Yeni kan gerekiyor takıma. Umarım herşey daha güzel olacak.
[sıze=2]güzel bi pazar sabahından kocaman bi günaydın[/sıze]
günaydın ebru'cum sana da iyi kaçamaksız pazarlartamam canım iyi etmişsin onlar da gelirse 11 kişi olacağız :13:
güzel bir pazar sabahından herkese günaydınlar... aranıza yeni katıldım sabah kahvaltım bir bardak ayran içeceğim şimdi:)))
güzel bir pazar sabahından herkese günaydınlar... aranıza yeni katıldım sabah kahvaltım bir bardak ayran içeceğim şimdi:)))
merhaba yağmur ben takım kaptanıyım ismim melike aşağıda yazacağım kurallarla ilgili bir listemiz var her üyeyi tek tek not alıyorum diyeti bırakmayalım motivasyonu düşürmeyelim diye aslında bizim iyiliğimiz için yani yoksa ben sadist biri değilim :) en önem verdiğimiz konu paylaşım pazar günleri hariç her gün mesajlarımızı sayarız.deneme süresinde olan üyelerimiz için bu daha da önemlidir
-haftada 4 gün spor yapmak mecburidir
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 2 bardak yeşil çay
-günde 5 mesaj
kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. paylaşımlarını okuyorum üye olmak şimdeye kısmetmiş diyelim:)))
sınıf öğretmeniyim bekarım ailemden uzak yaşıyorum o yüzden pek düzenli diyet listesi oluşturamıyorum. kilo sorunlarımın nedenide askında düzenli yemek yememem. fastfood ve çikolata kola ağırlıklı yiyordum. fazla yemememe rağmen yanlış beslenme ve aşırı hareketsizlik yüzünden bu kış yaklaşık 8 kilo aldım. kendime kızmıyorum ufak kaza geçirmiştim bir ay kadar yattım sonrasıda kendime gelemedim.AMA KIŞ UYKUSUNDAN UYANDIM...
seminer saatleri ve spor saatleri dışında sürekli pc başındayım. beni görmekten sıkılacaksınız...
çok iddalıyım 10 gündür dinlenme dönemindeydim kilo vermiyordum. bu hafta bomba gibi döndüm haftanın en iddaalı ismiyim:)))
türk kahvesi saati eşlik etmek isteyen var mı?
Afiyet olsun,lahmacun dikkatimi çekti ama bence bir Zararı yok..karatay diyetinde şiddetle öneriyorlar..hamuru ince olduğu için ve içinde maydanoz,soğan gibi sebzeler olduğundan sakınca yok diyorlar..bu bana da mantıklı geliyor..afiyet olsun :)
HARİKASIN BİTANEM HARİKA
kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. paylaşımlarını okuyorum üye olmak şimdeye kısmetmiş diyelim:)))
sınıf öğretmeniyim bekarım ailemden uzak yaşıyorum o yüzden pek düzenli diyet listesi oluşturamıyorum. kilo sorunlarımın nedenide askında düzenli yemek yememem. fastfood ve çikolata kola ağırlıklı yiyordum. fazla yemememe rağmen yanlış beslenme ve aşırı hareketsizlik yüzünden bu kış yaklaşık 8 kilo aldım. kendime kızmıyorum ufak kaza geçirmiştim bir ay kadar yattım sonrasıda kendime gelemedim.AMA KIŞ UYKUSUNDAN UYANDIM...
seminer saatleri ve spor saatleri dışında sürekli pc başındayım. beni görmekten sıkılacaksınız...
çok iddalıyım 10 gündür dinlenme dönemindeydim kilo vermiyordum. bu hafta bomba gibi döndüm haftanın en iddaalı ismiyim:)))
emin ol bende :))) bu site beni pozitifleştirdi mi ne:))
2 saate yakın spor yaptım ve hala enerjim full..
güzel bir pazar sabahından herkese günaydınlar... Aranıza yeni katıldım sabah kahvaltım bir bardak ayran içeceğim şimdi:)))
kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. Paylaşımlarını okuyorum üye olmak şimdeye kısmetmiş diyelim:)))
sınıf öğretmeniyim bekarım ailemden uzak yaşıyorum o yüzden pek düzenli diyet listesi oluşturamıyorum. Kilo sorunlarımın nedenide askında düzenli yemek yememem. Fastfood ve çikolata kola ağırlıklı yiyordum. Fazla yemememe rağmen yanlış beslenme ve aşırı hareketsizlik yüzünden bu kış yaklaşık 8 kilo aldım. Kendime kızmıyorum ufak kaza geçirmiştim bir ay kadar yattım sonrasıda kendime gelemedim.ama kış uykusundan uyandım...
Seminer saatleri ve spor saatleri dışında sürekli pc başındayım. Beni görmekten sıkılacaksınız...
çok iddalıyım 10 gündür dinlenme dönemindeydim kilo vermiyordum. Bu hafta bomba gibi döndüm haftanın en iddaalı ismiyim:)))
sağol canım karatay ve dukan diyetinide okudum ama bana göre değil yani pek fırsatım olmuyor yemek düzeni için :))
ama haklısın galiba kebaplar kızartmalar yanında lahmacun baya masum kalıyor zaten ayda yılda bi canım çekiyo :d
açıklaman için ayrıca teşekkür ederim
çok sağol tatlım benimmmm :))
pek aram olmasada afiyet olsun sana
bu arada hoşgeldin takımımıza zaten burası 8. Takım değil öğretmenler işte böyle zayıflar topiği :d
meslektaşlar bir arada çok mutlu oldum
Bunun farkında olmana çok sevindim yiyip mutsuz olacağımıza yemeyip zayıf kalırız demiiiiii canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?