- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
hoşgeldin tatlııımm:)
Bugun karin agrisiyla hep evde yattim. ve canim inanilmaz tatli istiyoooooo imdat :))))
Bugunku menum:
Sabah-ogle
Cay
Menemen
Peynir
Bal
Ceviz
3 dilim ekmek
Aksam
Kofte
Piyaz
1 dilim ekmek
1 bardak meyve suyu(sekersiz el yapimi)
2 litre su
kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. paylaşımlarını okuyorum üye olmak şimdeye kısmetmiş diyelim:)))
sınıf öğretmeniyim bekarım ailemden uzak yaşıyorum o yüzden pek düzenli diyet listesi oluşturamıyorum. kilo sorunlarımın nedenide askında düzenli yemek yememem. fastfood ve çikolata kola ağırlıklı yiyordum. fazla yemememe rağmen yanlış beslenme ve aşırı hareketsizlik yüzünden bu kış yaklaşık 8 kilo aldım. kendime kızmıyorum ufak kaza geçirmiştim bir ay kadar yattım sonrasıda kendime gelemedim.AMA KIŞ UYKUSUNDAN UYANDIM...
seminer saatleri ve spor saatleri dışında sürekli pc başındayım. beni görmekten sıkılacaksınız...
çok iddalıyım 10 gündür dinlenme dönemindeydim kilo vermiyordum. bu hafta bomba gibi döndüm haftanın en iddaalı ismiyim:)))
türk kahvesi saati eşlik etmek isteyen var mı?
Bugun karin agrisiyla hep evde yattim. ve canim inanilmaz tatli istiyoooooo imdat :))))
Bugunku menum:
Sabah-ogle
Cay
Menemen
Peynir
Bal
Ceviz
3 dilim ekmek
Aksam
Kofte
Piyaz
1 dilim ekmek
2 litre su
kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. paylaşımlarını okuyorum üye olmak şimdeye kısmetmiş diyelim:)))
sınıf öğretmeniyim bekarım ailemden uzak yaşıyorum o yüzden pek düzenli diyet listesi oluşturamıyorum. kilo sorunlarımın nedenide askında düzenli yemek yememem. fastfood ve çikolata kola ağırlıklı yiyordum. fazla yemememe rağmen yanlış beslenme ve aşırı hareketsizlik yüzünden bu kış yaklaşık 8 kilo aldım. kendime kızmıyorum ufak kaza geçirmiştim bir ay kadar yattım sonrasıda kendime gelemedim.AMA KIŞ UYKUSUNDAN UYANDIM...
seminer saatleri ve spor saatleri dışında sürekli pc başındayım. beni görmekten sıkılacaksınız...
çok iddalıyım 10 gündür dinlenme dönemindeydim kilo vermiyordum. bu hafta bomba gibi döndüm haftanın en iddaalı ismiyim:)))
türk kahvesi saati eşlik etmek isteyen var mı?
Bugunku menum:
Sabah-ogle
Cay
Menemen
Peynir
Bal
Ceviz
3 dilim ekmek
Aksam
Kofte
Piyaz
1 dilim ekmek
2 litre su
geçmiş olsun canımsabah bir bardak ayran
ara öğün bir fincan kahve
öğle 3 adet köfte bir bardak ayran
ara öğün kahve
akşam bir adet köfte
ara öğün bir elma...
1 lt suya yarım çay bardağı elma sirkesi katıp içtim
bunun dışında 3 litreden fazla su ve bir bardak bitki çayı içtim..
2 saate yakın sabah sporu yarım saat öğle spor ve akşam 1saat 40 dakika hafif tempolu yürüyüş ilk günün özeti:)))
inşallah hep böyle devam eder...
merhaba kızlar..ben 1. takımdayım sizi ziyarete geldim..
merhabalar
dün akşam giremedim kızlar pardon. şimdide oğlumu uyuttum ve pc başına oturdum .... kimler evli, kimler bekar çocuğu olanlar kımler:)
oooo maşallah iddialı olman güzel hepizi ateşliyeceğe benziyorsunhoş geldin aramıza....
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?