Kizlar benim bilgisayarimin galiba anakarti yandi telefondan giriyorum ve tam bir iskence :))
Neyse bugunku menum:
Sabah
Cay
Peynir
Zeytin
Bal
3 dilim ekmek
Ara
Erik
Ogle
Tavuk
Salata
1 dilim ekmek
Ara
Patlamis misir
Aksam
Nescafe
Ara
Mini magnum :)
2.5 litre su + 1 saat pilates + birazcik bisiklet turu :)
inşallah:))) beni yarım adam saysalarda ben hala iddalıyım:)))
laptop olmadigi icin telefondan giriyorum bu sebeple alinti yapamiyorum yarin aksam hepsine tek tek yorum yapacagim
Kayinbabam ameliyat oldu bugun esim onun yaninda hastahanede kaliyor benim laptopuda goturdu ya yarin ya oburgun ancak gelecek bende telefondan ancak bu kadar yazabiliyorum
Kaptancigim dogru soyluyorsun sevinemedim ama haftaya bomba gibi baslayalim bu defa kararliyim birinci olacagim..
tabi ugrayabildigin siklikta ugra takim duzelmisken birakmayalim..
ben elimden geldigince diri tutmaya calisirim grubu..
Ama soyle bi durum var sali gidersem 3gun giremeyecegim diyete devam edecegim ama paylasim yapamam cuma sabahi girip bildirim yapacagim mutlaka cunku
bildirimi kacitmak istemiyorum
bugün alışverişe gittim bazı modellerin 42 bedeni oldu bana :124:
önceden 86 kiloydum ve 46 beden giyiyordum bugün inanamadım annemle ablamda inanamadı
çok mutluyum:122:
bir sene ve 3. ev taşıması kabussss bu ağlamak istiyorum:)) tek başıma bana kabus geldi Allah yarımcın olsun:)))
bu haftaki toplam mesaj sayıları
yilike 142
allmost 87
umutlaysasen 62
cimcime81 57
Brnkya 54
yagmur3872 44
papatya89 35
eloisee 30(mesaj sayıların giderek artıyor)
elif_ay 20
ellerine sağlık melikem...kaptnlığın çok iyi geldi takıma...sayende bütün hafta ne yapmışız görebiliyoruz....spor konusunda haklısın....bu hafta biraz hareket lazım bana...allmost:%0.71
Brnkya:%4.85
cimcime81:%0.28
eloisee:%0.88
papatya89:%0
umutlayasasen:%2.19
yagmur3872:%4.16
yilike:%1.17
zamantuneli:%0.43
zeynep'im 56 olmak istiyordun bak oldun işte hiç sevinemedin bile canım sen havanda olsaydın kesin yenerdin ben haftaya napıcam diye düşünüyorum :18:
bernacım sana diyecek bir şey yok maşallah
şulecim dizin rahatsız olduğu için spor yapamadın bu da verdiğin kiloyu düşürdü bu hafta güzel olacak inşallah
beste'm yarım kilo olduğuna bakma yüzden iyi buraya daha çok asılmaya başladın haftaya listeye güzel bir dönüş yap
dilek'cim inşallah bir sorun yoktur canım çok merak ediyoruz seni uğra haber ver bize
umutlayasasen süper bir sonuç canımlisteme bakıyorum da hemen her gün mutlaka bir spor yapmışsın işte karşılığını aldın
yagmur'um sana tü tü maşallah diyorum kola,simit,gofrete rağmen süper bir kilo verdinsırrın nedir bana da anlat ciddiyim ben bütün hafta debelenip durdum ama beceremedim
zamantuneli menülerin gayet güzel canım aynen devam haftaya listede olacaksın bu gidişle inşallah
son olarak kendimi yeni bir hayattaki semraya benzettim semra o kadar çaba harcıyordu ve az kilo veriyordu ben de inanmıyordum yalan değil. ama al işte başıma geldi spor yapıcam diye ayağıma kramp girdi 0.9kg'ı geçemedim olsun buna da şükür
elifcim umarım bir sorun yoktur seni de merak ediyorum
günaydın kızlar..sabah inanılmaz motovasyonum yüksek kalktım...ama sebebini sölemem cumaya sürpriz olsun :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?