Haftaya 1. Olacagiz icime dogdu))
motivasyonunu sağlayacağın en iyi zamandasın bu hafta çok iyi kilo verebilirsin. yiyeceklerin kal miktarlarına dikkat et:))
kahve konusunda sonuna kadar arkandayım selülit yaptığı kesin tiryakisi için süper enerji veriyor:))
merak ettim bak şimdi söylesene
ellerine sağlık melikem...kaptnlığın çok iyi geldi takıma...sayende bütün hafta ne yapmışız görebiliyoruz....spor konusunda haklısın....bu hafta biraz hareket lazım bana...
yaptıklarım işe yarıyorsa çok sevinirimbütün kızlara söylüyorum eğer takımda olmasını istediğiniz bir kural varsa söyleyin fikirlerinizi paylaşın yapalım
menülerin güzel maşşallahı var da spor olmayınca az gidiyor işte bu hafta sende katıl yarışa ne dersinallmost,papatya ve ben varız
1 yılda 3 evdlirdin mi sen güzelim...nası oldu o öyle...
fazlasında yapıyormuşşş muşş muşş dier bi selülit tedavisi kahvenin telvesiyle masaj yapmak:))ya kahve bende inanılmaz bi çelişki yaratıyo....kafein selülit yapar deniyo ama bütün selülit kremlerinin olmazsa olmaz maddesi...gel de çık işin içinden....
günaydın kızlarr tehlike çanları çalıyor geldi yine haftasonu
bakalım kimler kaçamaklardan uzak durabilecekçiğ köfte dürüm istiyor canım ıı ııh yemicem yemem:84:
laptop olmadigi icin telefondan giriyorum bu sebeple alinti yapamiyorum yarin aksam hepsine tek tek yorum yapacagim
Kayinbabam ameliyat oldu bugun esim onun yaninda hastahanede kaliyor benim laptopuda goturdu ya yarin ya oburgun ancak gelecek bende telefondan ancak bu kadar yazabiliyorum
Kaptancigim dogru soyluyorsun sevinemedim ama haftaya bomba gibi baslayalim bu defa kararliyim birinci olacagim..
fazlasında yapıyormuşşş muşş muşş dier bi selülit tedavisi kahvenin telvesiyle masaj yapmak:))
abartmamak şartıyla faydasını herkes kabul ediyor:))
inan siz yaparken içim gidiyo..ama bebekle yapamam diye cesaret edemiyorum...1 saati 1 saatine uymuyo....bu sene çok düzensiz oldu beslenmemde hayatımda...memeyi bırakınca ilk işim spora yazılmak olucak...malum emerken daha çok arıyo anneyi....yapabildiğim en büyük spor şu sıralar...oğlanın peşinden koşmak...:))arada da fırsat olursa yürüyüşe gitmek...oda hava müsaitse eğer...evde stpper ım var.. bu hafta biraz onda çalışırım...biraz mekik falan derken biraz daha hareket etmişolurum...
1. si tayin yoluylaydı 2. si çatlak bi ev sahibi cam açmak kızartma yapmak yasaktı şimdi ev arkadaşım gitti daha ucuz bir eve taşınacağım tek kişiye bu ev lüks gelir:))
günaydın melikem valla dondurma yememek için elimden geleni yapıcam ama çiğköfte için çok geç dün gece dayanamadım aldım :) ama lavaşsız yiyeceğim ayranla
eline sağlık bernaMerhaba;
22.06.2012 mesaj sayım listesi
Yilike : 23
Umutlayasasen : -
Allmost : 11
Eloisee : 7
Papatya89 : 12
Brnkya : 7
yağmur3872 : 11
Zamantuneli : 7
karı kocaydı karşı dairemizde oturuyordu ilginç ev sahipleri var burada:))) bekar bayana ev bile vermeyenler varev sahibine bak ya şaka gibi gitsin kendisi otursun o evde de bayan mıydı merak ettim
ben nerdeyim....Merhaba;
22.06.2012 mesaj sayım listesi
Yilike : 23
Umutlayasasen : -
Allmost : 11
Eloisee : 7
Papatya89 : 12
Brnkya : 7
yağmur3872 : 11
Zamantuneli : 7
Herkese mutlu,huzurlu,az kalorili bir gün dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?