Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar ben de yeni katıldım aranıza bende akapunturla 7 kilo verdim şimdi bıraktım bi gece çayı verdi hala kullanıyorum acayip bişey

süpersin kaptancığım hepimizi motive ediyorsun...

Menun guzel tatlim..
Benimde laptopum yok bugun ve yarin alintiyi yapmak icin bi ton ugrasiyorum off telefondan girmek cok zor ya

Yok yok biz senle kesin kardesiz baksana ayni anda laptomuz yok :)))

su laptopum gelsinde iskence gibi su telefon isi..
hadi bende yattim iyi geceler..
Bu arada menum yok cunku bugunde detokstaydim sadece meyve ve sebze suyu..
Yarin normal duzenime devam ..

Iyi dayaniyorsun valla :))

merhaba kızlar evime bugün gelebildim özür dilerim çok yoğun geçen 2 gündü...... gelinimiz doğum yaptı onun yanındaydım hep hala oldum:)
Gozun aydin canim

Cok guzel ya fena rakipsin bana amaa bnde cok pis hirs yaptim

Cok mutluyummmmmm :))

Bugun dr gittim eko ve ekg cektirdim sonuclarim normal cikti kalp degil kas agrisiymis :):):)

Allah kimseyi sagligindan etmesin gercekten o stres bile yetiyo insana..

Yok yok biz senle kesin kardesiz baksana ayni anda laptomuz yok :)))

Iyi dayaniyorsun valla :))

Gozun aydin canim

Cok guzel ya fena rakipsin bana amaa bnde cok pis hirs yaptim

evet cidden yanlış gördüm sandım ama doğruymuş geldi mi laptopun benimki geldi de

detoksa alıştım artık :) ilk zaman zordu bünye alışınca kolaylaşıyor..

tatlım menün çok güzel..
kaju ya dikkat et en yüksek kalorili yemişlerdendir son seçeneğin olsun her zaman...

öğlen nazarlığın olmuş kaptancığım

Selam kızlar ;

Sabah : kepekli sandviç ekmegine beyaz peynir ve salam
Yanına az yeşillik

Öğlen : 1 tane kıymalı biber dolması
Mevsim salata
Biraz yoğurt

Aksam : 1kase çorba

Bugun 20lik dişimi çektirip 2 de dolgu yaptırdım..şu an hala kanıyo ve ağrıyo tabii..o yuzen spor yok ve hatta suyu da az içtim bu yuzden

20lik diş çok fena ya 23 yaşına geldim hala çıkamıyorlar kendileri arada bir ağrıyıp gidiyorlar
çok geçmiş olsun menün güzel bu arada

TOplamında 4 dilim ekmek,mısır ,magnum var..Allahtanakşamını kahveyle geçiştirmişsin..menun guzel afiyet olsun canim...ekmekler ve dondurma yavas yavas azalmaya baslayinca daha da iyi olacak..ayyy hepolimiz tığ gibi olcaz...:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…