Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menünü beğendim diyetisyenden yardım alıyormusun? spor olarak ne yapıyorsun?

menün güzel canım

platesi nasıl yapıyorsun bende başlıcam da!

canım ben diyetisyen yardımı almıyorum. televizyonlardan diyet uzmanlarından dinlediğim kadarını uyguluyorum, yani kalsiyum karbonhidrat vitamin ve proteinden gün içerisinde hepsinden almaya çalışıyorum. spor olarak dışarı çıkabilirsem koşuyorum çıkamazsam evde müzikle aerobik yapıyorum.

gayet sağlıklı ve düşük kalorili görünüyor menün, süper olmuş.

sabah güçlü bir kahvaltı yapmışsın öğlen ve akşamı hafif atıştırmayla geçiştirmişsin. harika canım.

canım en gözüme takılan senin de farkında olduğun gibi çikolatalı pasta oldu ki onun kalorisi cok daha yüksek oluyor..

az öncede 7 tane kayısı yedim

menün güzel olmuş kızartmaları ne kadar azaltırsan o kadar iyi şeker kullanmamana sevindim bende öyleyim alıştım artık diğer türlü şerbet gibi geliyor
akşam menünü topluca yazarsan takip etmek daha kolay olur bizim için
biraz kendinden bahsetsene
ben bahsedeyim adım melike istanbulda yaşıyorum yüksek lisans öğrencisiym 23 yaşındayım

Son düzenleme:

gayet hafif bir menü, çok başarılı,

şule naptın yahu :) valla ordaki baklava yazısını gördüğümden beri iyi hissetmiyorum kendimi niyeti bozucaz bu gidişle ama menün güzel olmuş hafif

sen de kendine iyi bak tatlım iyi tatiller :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…