çok güzel olmuş menün canım hatta biraz daha arttırabilirsin diye düşünüyorum birden kesince bıkkınlık gelmesin
22 haziranda kaç mesajın olduğunu
23 haziranda da kaç mesajın olduğunu ayrı ayrı yazacaksın canım profilinde my activity diye bir kısım var ordan kolayca sayabilirsin
kızlar bugün baktım kiloma şok oldum, eğer cumaya kadar bi kaçamak yapmazsam , dikkat edersem yediğime içtiğime hoş bi sürpriz olacak cumaya. yuppiiii
[sıze=2][/sıze]kızlar kısçelerrr:)ben yazın gelmesiyle bi enrji doldum sankim hepinize naçizhane bi öneri sunmak istedim özellikle spor yapamayan arkadaşlar kendilerine 10-15 şarkılık bir hareketli müzik cdsi ayarlarlayıp hergün o müzikleri dinlerlerse sonuç mükemmel oluyor...özellikle yazın gelmesiyle iki dans etmek süper ter attırıyor hemde stres atarsınız kızlar sadece bi öneri
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım...56 kilo ile 150 buyondayım..aburcuburdan kilo alan biriyim..artık kendime dur demenin vakti geldiD diyet önerisi olan varmı..
Kizlar size bisey soyliycem
İlk duyan sizsiniz
Ben hamileyim test yaptim az once...acaip seyler hissediyorum..icim icime sigmiyo oturamiyorum yerimde :):):)
Cok mutluyummmmmm :))
Bugun dr gittim eko ve ekg cektirdim sonuclarim normal cikti kalp degil kas agrisiymis :):):)
Allah kimseyi sagligindan etmesin gercekten o stres bile yetiyo insana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?