Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sağol melikecim yardımın için, my activity den bakayım.

kızlar bugün baktım kiloma şok oldum, eğer cumaya kadar bi kaçamak yapmazsam , dikkat edersem yediğime içtiğime hoş bi sürpriz olacak cumaya. yuppiiii

8. takım hatunları menüleri görelim kimler kaçamak yapmış kimler yapmamış
menüm

sabah:2 dilim ekmek, peynir, zeytin,domates-biber kavurma, çay,salatalık

öğle:uydurma yemek yaptım kendime kırmızı biberli mantarlı tavuk ciğeri,1 dilim ekmek,salata,tuzsuz ayran

akşam:
1 kase special k

2lt su,spor yok yarın okula gideceğim ders çalışıyorum vakit bulamadım

harika bir fikir 5 dakika mekik yerine 15 dakika dans tercihimdir:)))

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim peynir
sahanda yumurta(çok az)
domates, salatalık, biber

ara : 5 tane kiraz

öğle : 3 kaşık taze fasulye
1 kaşık yoğurt
5, 6 dal yeşillik
1 dilim ekmek

ara : 1 tane şeftali

akşam : 3 tane köfte
1 bardak ayran

22:00 civarı : 2 tane kayısı

1 saat spor (sporu hergün düzenli 1 saat yapmaya başladım.), 1 kupa yeşil çay

Kacamak yok kaptanimmm :))

Bugunku menum:

Sabah
Cay
Patates pizzasi
Omlet
Peynir
Domates
Bal
Ceviz
2 dilim tam bugday ekmegi

Ara
1 kasik bal

Aksam
Karpuz
Kiraz

Ara
Limonata
Maydanoz suyu

2.5 litre su + 30 dk yuruyus + tum gun ev temizligi + 45 dk Pilates

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım...56 kilo ile 150 buyondayım..aburcuburdan kilo alan biriyim..artık kendime dur demenin vakti geldi D diyet önerisi olan varmı..

selam kızlar umarım iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir :) menümü yazıp hemen çıkacağım

sabah

2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek krem peynir salça şekersiz açık çay

ara

1 dilim karpuz

öğlen

pikniğe gittik ve ekmeksiz olmak üzere et köfte ızgara ve domates biber

akşam

2 adet biber dolması ve yoğurt

toplamda 2 lt falan su içtim

epey hareketli bir gün geçirdim ve çok yoruldum o yüzden çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım...56 kilo ile 150 buyondayım..aburcuburdan kilo alan biriyim..artık kendime dur demenin vakti geldi D diyet önerisi olan varmı..

merhaba canım ben takım kaptanıyım ismim melike burda özel uyguladığımız dukan vs. gibi bir diyetimiz yok herşeyden ölçüsünde yiyip sporla zayıflamaya çalışıyoruz ben sana takım içindeki kurallarımızı yazayım
-haftada 4 gün spor yapmamız lazım sporsuz diyetin sonuçları kalıcı olmuyor malum
-her gün menü paylaşımı gerek ki hatalarımızı görelim diyetisyen kadar olamayız ama birbirimize fikir verebilir,destek olabiliriz
-ayrıca diğer menülerin en az 3 tanesine yorum yapmamız gerekiyor sonuçta bir takımız
-bol su içmemiz gerekiyor 2 lt kadar
-günde 1 bardak yeşil çay
-günde en az 5 mesaj yazmamız gerekiyor her gün kaç mesaj yazdığımızı sayıp ertesi gün liste oluşturyoruz mesaj sayılarının azalmaması lazım çünkü burdan uzaklaştıkça diyetten de uzaklaşıyoruz sadece diyet değil istediğin her konu hakkında yazabilirsin
bu kurallarla ilgili bir listem var o hafta kilo veremediysen nerde hata yapıldığına bakabilelim diye tutuyorum
cuma günleri 11.30'a kadar kilo bildirimi yapıyoruz 2 defa üst üste bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebi malesef.ve yeni gelen üyelerimizi 2 hafta deneme süresine tabi tutuyoruz sende kabul edersinki başta uğrayıp gidenler oluyor.2 hafta sonra listemize alıyoruz
tek başıma motive olamıyorum desteğe ihtiyacım var diyorsan aramıza buyur hoşgeldin

iyi geceler..
menüm berbattı((
sabah yumurta 1/3 kibrit kutusu peynir, bir dilim salam, bir sandwiç, bal

ara bi, yaşık yeşil fasulye

öğle yumurta peynir biraz reçel tereyağ, 2 dilim ekmek

akşam yeşil fasulye 2 kaşık, semiz otu yemeği 2 kaşık , cacık , 2 dilim ekmek

akşamdan sonra biraz cips, 4 kiraz , bir kaç çekirdek

yaklaşık 4 litre su 3 saate yakın yürüyüş klasik ev işi...

akşam yemeğini 8.30 gibi yedik((

kaptan işlerimi bitirdim. 2 gündür forumdan kopuktum amacımdan vazgeçmedim ama aksiliklerle dolu ve yoğundum. yarın gece yola çıkıyorum telden girmeye çalışacağım yarın net işini hallettirmeye çalışacağım:)))

kızlar menülerinizi okudum yorum yapamayacağım. vaktim yok ve çok yorgunum iyi geceler bol bol zayıflamalar:)))

kaptancığım planlar değişti dün gece bavul hazırladım birazdan çıkacağım .. cuma bildirimine yetişeceğim..
ve tatilde diyet yapamayacağım için sabit kalmaya çalışacağım ...
hepinizi öpüyorumm kendinize iyi bakın ve yediklerinize dikkat edin haftaya sizden birincilik bekliyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…