Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sana bol eğlenceli az kalorili tatiller:)

Önümüz ramazan diyet yapmak zorlaşacak gibi devam etmek isteyen üyelerle devam ederiz ben ramazanda 1-2 kilo versem bile kar diye düşünüyorum bayramdan sonra burası zaten dolar

cimcimem can sıkıntısından yemeğime verdin kendini:))

zaten 2:30 olucaktı..oğlan kucağımdaydı yanlış yazmışım:))

yarın internete giremeyeceğim bir yerde olucam kızlar beni izinli yazarsanız sevinirim herkese iyi geceler :)

merhaba kızlar ben geldim kilo alarak döndüm :18: 900 gr almışım 76.5 olmuşum sayımız azalmış napalım ne dersiniz yeni üyeler çağırayım mı yoksa ramazanı bizbize mi geçirelim sonra mı çağıralım her gün menü yazmak ve diğer 2 menüye(sayımız azaldığı için) yorum yapmamız gerekecek onu söyliyim ama çağırırsak eski kurallarımız geçerli olacak

BMI(Boy Mass Index) değerlerimizi görmek istiyorum mesela şule yapmış bile hani bu tickeri ayarladığımız yerde en altta Metric/SI sistemini seçip boyumuzu girersek eğer tickerımızda BMI değerimiz de gözükecek ona göre sağlıklı bir sonuç alabiliriz.

selam kızlar ben temelli geldim aslında diyet yasaklandı bana :) ama ben devam etmeye kararlıyım buradan uzak kaldığım sürede sağlık sorunlarım nüksetti kan iğnelerimi dersiniz şişe şişe kan şuruplarımı dersiniz ve tabi birde yiğenimin ameliyatı tetikleyen oldu..

şimdi ben ne yapacağım kaptancığım yeni kilom 59.8 maalesef kan takviyesi aldım tabi hastayım diye herkes üstüme çok düştü doktor diyeti kes dedi eşim tabağımı bitirene kadar beni izledi :) sabah öğle akşam kan şurupları içtim şişe şişe ve sonuç ...

ben devam etmek istiyorum kesinlikle ama kilomu nasıl değiştireceğiz tabloda ?

hoşgeldin zeynepcim kilonu değiştiririz aldığın kiloyu izinli hafta sayısına bölüp yazarız o sorun değil ama doktor bile diyeti kes demiş sağlığından daha önemli değil hiçbirşey
sadece şöyle bir tavsiyede bulunabilirim çok güzel kilo veriyordun yüzden hep yüksek çıkıyordu bunu düşürebilirsin haftada 300-400 gr versen yeter gibi
ama yine söylüyorum doktorun bile demiş sağlığın herşeyden önemli ben olsam bırakmayı düşünürdüm tabi yine sen bilirsin canım

tamam o zaman mezun olana kadar burdayım :))

geçmiş olsun canım yiğenin nasıl sen nasılsın?

az ve sık yedikten sonra bişey olmaz canım ama sporu fazla abartma :))

ramazanda nasıl yicez acaba ben çok onu düşünüyorum.

az bir kilon kalmış zaten dilek kısa bir zamanda mezun olursun
bende ramazanda nasıl yapcaz diye düşünüyorum bir ara internetten araştırıp buraya da yazarım siz de bulursanız yazın
aman az bile versek yeter yetmez mi

kilo almayalım da azcık versekte olur :))

bencede araştırmak lazım . .

merhaba hepinize kızlar. biraz ihmal ettim burayı ama günlük listemi düzenli göndericem artık. siteye gelemedim ama diyetimi bırakmadım.
geçen cuma 65.20
bu hafta 63.20 oldu
giden 2 kilo

merhaba hepinize kızlar. biraz ihmal ettim burayı ama günlük listemi düzenli göndericem artık. siteye gelemedim ama diyetimi bırakmadım.
geçen cuma 65.20
bu hafta 63.20 oldu
giden 2 kilo

evet canım bende döndüm bekliyoruz menülerini
cuma yı da kaçırma bu haftaki bildirim geçti artık haftaya verdiğin kiloyu 2ye bölcez

canımcım doktor beni bilmiyorki ben diyeti bırakır bırakmaz kilo alıyorum .. bu seferde psikolojim bozuluyor o herşeyden kötü..
zaten moralim okadar bozukki.. yiğenimin ameliyatı iyi geçti şuanda iyi maşallah bi o var iyi zaten ...
iileşme sürecinde.. ama ben kendimi şişko hissediyorum ve dolayısıyla motivasyon sıfır moral yerlerde enazından 55 olup o kiloyu sabitlemek istiyorum..

Son düzenleme:
dünkü listem

sabah : 1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay

öğlen : 1 tane dolma ( önceki günden kalma)
2 kaşık yoğurt
1 şeftali

ara : 2 şekersiz çay

akşam: 2 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

spor yapamıyorum artık, günlük çalışma spordan daha fazla kalori yaktırıyor.

zeynepcim yeğenin için çok geçmiş olsunlar diliyorum, çok çabuk iyleşir inşallah. sen kendin için eğer kilo almak morel bozucu geliyorsa, diyete devam etmeyi çok istiyorsan ,en azında diyetini çok yavaşlatki hem sağlığından olma hemde kilo alıp psikolojini bozma. zaten kilo çizelgen harika hedefine bişey kalmamış. haftada 200 gr versen bile kısa sürede 55 olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…