Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yiğenim iyi canım maşallah herşey çok güzel gitti o yüzden bi yanım çook mutlu bi yanım mutsuz iyi değilim çok kilo aldım bayrama kilolu girmek istemiyorum kendimi aynada acaip şiş görüyorum
ve ramazanda ne yapacağım hiç bilmiyorum 20 gün oruçta kesin kilo alacağım 10 günü reglle geçecek onu saymıyorum çünkü full diyet yapacağım o on günde kalan 20 günün 20side davetlerle geçecek okadar moralsizim ki ve bir türlü diyet havasına giremiyorum dün diyet yapacağım dedim akşama kayınvalidem bi dolu yemek yapmış yemessem çok üzülecekti hasta o da benim için yapmış.. mecbur akşamın 9unda yedim ee bütün ramazan zaten 8den sonra yemek yenecek napıcam ben hiç bilmiyorum kısacası..

yiğenine çok sevindim
ben ramazanda iftardan sonra leslie yapmayı düşündüm ama olur mu bilmiyorum hep beraber birşeyler yapmayı denicez canım bozma moralini herkes aynı durumda

afiyet olsun güzel menü

geçmiş olsun canım önemli olan sağlığın....

kızlar çok yoğun bir yaz dönemi geçiriyorum hem yorucu hem de aşırı strsli(
artık ayakta durmakta zorlanıyorum diyete çok dikkat edemiyorum aşırı suçluluk hissediyorum( iradem çok zayıf vazgeçmek istemiyorum foruma düzenli girdiğim zamanlar en azından daha dikkatli oluyordum... bu hafta tek dileğim kilo almamak , kilo verme umudum kalmadı,((

yiğenine çok sevindim
ben ramazanda iftardan sonra leslie yapmayı düşündüm ama olur mu bilmiyorum hep beraber birşeyler yapmayı denicez canım bozma moralini herkes aynı durumda

sadece lesli yetecekmi ya bende bi rahatlama da oldu ramazanda kendimi bırakmaktan korkuyorum...
bugün eşim evde diyet yapamıyorum eşim izinli bu hafta o evdeyken imkanı yok diyetin bi yarın yapacağım işleri var dışarıda sonra ramazana kadar yapamayacağım maalesef
ama ramazanda kesinlikle yapacağım
sahurları kepekli tost bazende kellogs
akşamlarıda salata çorbayla geçirmeyi düşünüyorum davetlerde değişebilir tabi ama kesinlikle az yiyeceğim

valla yeter mi bende bilmiyorum ki zeynep görcez artık
ilk defa ramazanda diyet yapacağım nasıl yapsam karar veremedim daha
senin de işin zor eşinden gizli bende de bir baba var sürekli ye ekmek ye diyip duruyo

bugünkü menüm berbat bana elinizdekileri fırlatabilirsiniz

sabah:1 simit,peynir,domates,omlet,şekersiz çay

öğle:1 bardak nescafe,1 bardak limonata,1 kupa yeşil çay,2 köfte,1 dilim ekmek(ara ara bunları götürdüm işte)

akşam:1 tabak çorba,1 biber dolması,salata,az yoğurt

ev işi yaptım burnumdan ter damladı cidden istanbul ne kadar sıcak

Son düzenleme:
slm arkadaslar 2 gündür gelemedim kusura bakmayın..nöbetteyim yogun biraz fazla yazamıcam fırsat bulursam yazabilirim yoksa menümü yarın yazcam...

sabah her zamanki klasik kahvaltımı yaptım
öglen yemedim cünkü öglen uyandım
aksamda 1 parca tavuk 4-5 kasık salata yedim
hastanede oldugum için...3 litre su içtim...
sporumda nöbetin hareketi olsun degilmi....
iyi geceler herkese...ramazan önerilerine acıgım....

herkese merhaba, ben aranıza yeni katıldım gerçi daha takıma alınmış sayılmam ama 9. takımdayım bu takımda bizim kardeş takımımızmış bi bakmak istedim ne var ne yok kimler var diye. bizim takım biraz sakin canım sıkıldı geziyorum o yüzden

Resmen beni tarif etmissin canim tamam nerdeyse 10 kilo verdim ama kendimi incelmis hissetmiyorum hatta sis gibiyim :s
Bu aralar ne bulursam ac olmasamda yiyorum biraz canim sıkkın bi de boyle kndimi durduramayinca hepten cokuyorum

Ramazanda soyle dusunuyorum sahurda tost iftarda da once corba icip ara verip ana ogune gecerim aksamda tatli niyetine meyve yerim.

Ama gecen sene evde 2 kere falan iftar acmistim hergun bi yerdeydim insallah hayirlisiyla saglikli bo sekilde tutariz oruclarimizi :))

Tünaydın herkese ben aranıza bugün katıldım 6 ayda 24 kilo verdim ama kilo vermem durdu ve daha 23 kilo vermem gerek motivasyona çok ihtiyacım var HELP ME :):)

Tünaydın herkese ben aranıza bugün katıldım 6 ayda 24 kilo verdim ama kilo vermem durdu ve daha 23 kilo vermem gerek motivasyona çok ihtiyacım var HELP ME :):)

tünaydın zazaacım aramıza hoşgeldin :) inşallah hep birlikte ulaşacağız hedef kilolarımıza..

selam kızlar, nasılsınız? cook özledim sizi cumartesi pazar baya yorucu geçti benim için elimden geldiği kadar da diyetime dikkat etmeye çalıştım, eski arkadaşlarımdan biri evlendi bayadır görüşemediğim arkadaşlarımla hasret giderdim meğer ne de çok özlemişim onlarla olan günlerimi, öyle yani kızlar zamanı geri döndürmek elimizde olmuyo işte ! biraz duygusal da bir insanım etkilendim şimdi de normale dönmeye çalışıyorum iyi ki sizler varsınız burada olan birlikteliğimiz iyi geliyo bana...

selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım. şu an 86 kiloyum. 10 kilo kadar verdim 40 gün içinde ama kaç gündür durdu kilo vermem. yememe çok dikkat ediyorum 1000 kaloriyi asla geçmiyorum ve her gün 2 saat kadar yürüyorum. inşallah hedefimiz olan kiloya kısa süre içinde ulaşırız :)

canım 1000 kalori çok az değilmi nasıl dayanıyorsan birde istediğin kiloya ulaşıp diyeti bıraktıgında allah korusun geri felan alma ?

merhaba nurgul hoşgeldin istediğin zaman buyur gel canım sohbet ederiz yaz olduğu için takımlar durgun olabiliyor

selam leslie nedir?

leslie sansone diye bir eğitmenin eşliğinde step-aeorobik videoları var canım evde yürüme gibi birşey oluyor aslında dışarı çıkıp yürüyüş yapamayanlar için çok ideal tavsiye ederim

canım 1000 kalori çok az değilmi nasıl dayanıyorsan birde istediğin kiloya ulaşıp diyeti bıraktıgında allah korusun geri felan alma ?

ben şu an 22 yaşındayım. 18 yaşına kadar 55 kiloydum. ve o yaşa kadar hep çok az yerdim. bu son 4 yılda ne oldu anlamıyorum birdenbire değiştim 1000 kalori bence çok az değil, sonuçta ekmeği ve şekeri hayatımdan tamamen çıkarmış durumdayım. bu yüzden yediklerimin kalorisi yüksek olmuyor. 25 ağustosa kadar 15 kilo vermek istiyorum ama dediğin gibi bi yandan da korkuyorum canım geri alırsam diye. sen günde kaç kalori alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…