tamam o zaman mezun olana kadar burdayım :))
geçmiş olsun canım yiğenin nasıl sen nasılsın?
az ve sık yedikten sonra bişey olmaz canım ama sporu fazla abartma :))
ramazanda nasıl yicez acaba ben çok onu düşünüyorum.
canımcım doktor beni bilmiyorki ben diyeti bırakır bırakmaz kilo alıyorum .. bu seferde psikolojim bozuluyor o herşeyden kötü..
zaten moralim okadar bozukki.. yiğenimin ameliyatı iyi geçti şuanda iyi maşallah bi o var iyi zaten ...
iileşme sürecinde.. ama ben kendimi şişko hissediyorum ve dolayısıyla motivasyon sıfır moral yerlerde enazından 55 olup o kiloyu sabitlemek istiyorum..
dünkü listem
sabah : 1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay
öğlen : 1 tane dolma ( önceki günden kalma)
2 kaşık yoğurt
1 şeftali
ara : 2 şekersiz çay
akşam: 2 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
spor yapamıyorum artık, günlük çalışma spordan daha fazla kalori yaktırıyor.
geçmiş olsun canım önemli olan sağlığın....selam kızlar ben temelli geldim aslında diyet yasaklandı bana :) ama ben devam etmeye kararlıyım buradan uzak kaldığım sürede sağlık sorunlarım nüksetti kan iğnelerimi dersiniz şişe şişe kan şuruplarımı dersiniz ve tabi birde yiğenimin ameliyatı tetikleyen oldu..
şimdi ben ne yapacağım kaptancığım yeni kilom 59.8 maalesefkan takviyesi aldım tabi hastayım diye herkes üstüme çok düştü doktor diyeti kes dedi eşim tabağımı bitirene kadar beni izledi :) sabah öğle akşam kan şurupları içtim şişe şişe ve sonuç ...
ben devam etmek istiyorum kesinlikle ama kilomu nasıl değiştireceğiz tabloda ?
yiğenine çok sevindim
ben ramazanda iftardan sonra leslie yapmayı düşündüm ama olur mu bilmiyorum hep beraber birşeyler yapmayı denicez canım bozma moralini herkes aynı durumda
sadece lesli yetecekmi ya bende bi rahatlama da oldu ramazanda kendimi bırakmaktan korkuyorum...
bugün eşim evde diyet yapamıyorum eşim izinli bu hafta o evdeyken imkanı yok diyetin bi yarın yapacağım işleri var dışarıda sonra ramazana kadar yapamayacağım maalesef
ama ramazanda kesinlikle yapacağım
sahurları kepekli tost bazende kellogs
akşamlarıda salata çorbayla geçirmeyi düşünüyorum davetlerde değişebilir tabi ama kesinlikle az yiyeceğim
yiğenine çok sevindim
ben ramazanda iftardan sonra leslie yapmayı düşündüm ama olur mu bilmiyorum hep beraber birşeyler yapmayı denicez canım bozma moralini herkes aynı durumda
yiğenim iyi canım maşallah herşey çok güzel gitti o yüzden bi yanım çook mutlu bi yanım mutsuz iyi değilim çok kilo aldım bayrama kilolu girmek istemiyorum kendimi aynada acaip şiş görüyorum
ve ramazanda ne yapacağım hiç bilmiyorum 20 gün oruçta kesin kilo alacağım 10 günü reglle geçecek onu saymıyorum çünkü full diyet yapacağım o on günde kalan 20 günün 20side davetlerle geçecek okadar moralsizim ki ve bir türlü diyet havasına giremiyorum dün diyet yapacağım dedim akşama kayınvalidem bi dolu yemek yapmış yemessem çok üzülecekti hasta o da benim için yapmış.. mecbur akşamın 9unda yedim ee bütün ramazan zaten 8den sonra yemek yenecek napıcam ben hiç bilmiyorum kısacası..
Tünaydın herkese ben aranıza bugün katıldım 6 ayda 24 kilo verdim ama kilo vermem durdu ve daha 23 kilo vermem gerek motivasyona çok ihtiyacım var HELP ME :):)
selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım. şu an 86 kiloyum. 10 kilo kadar verdim 40 gün içinde ama kaç gündür durdu kilo vermem. yememe çok dikkat ediyorum 1000 kaloriyi asla geçmiyorum ve her gün 2 saat kadar yürüyorum. inşallah hedefimiz olan kiloya kısa süre içinde ulaşırız :)
herkese merhaba, ben aranıza yeni katıldım gerçi daha takıma alınmış sayılmam ama 9. takımdayım bu takımda bizim kardeş takımımızmış bi bakmak istedim ne var ne yok kimler var diye. bizim takım biraz sakin canım sıkıldı geziyorum o yüzden
selam leslie nedir?
canım 1000 kalori çok az değilmi nasıl dayanıyorsan birde istediğin kiloya ulaşıp diyeti bıraktıgında allah korusun geri felan alma ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?