Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

peki yazıyorum 30 dakika canım

pazarları mesaj saymıyoruz ama yazmışız
o zaman bir pazar listesi yapalım kızlar maşallah diyorum takımımıza

22 Temmuz mesaj listesi
zazaa 57
yilike 50
pinibo 27
caramio03 12
eloisee 7

Merhaba,
ben yeni üyeyim 84 doğumluyum, 163 boyum, cumadan sayarsak 64,1 idim az önce yani iftar öncesi tartıldım 62,5.
yarından itibaren yediklerimde yazarım. aç açına geziyorum bu ara 64 ü görünce hedefim 53 tabi bu yaştan sonra o kilolara inebilir miyim bilmiyorum. 53 ü enson 2008 de falan gördüm

Hoş geldin canım
Çok iyi yapmışsın üye olmakla burası insanı çok güzel motive ediyor
Bu arada adaşız galiba adım Naz seninkide Naz sanırsam ?

iftarda 2 hurma, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi ve haşlanmış sadece tuz ve zeytinyağı katılmış yeşil mercimek yedim. tat çok yok ama salatalık birşeyler yoktu salataya katayım. bu akşam bir saat sonra çayımı içerim onuda kahverengi şekerle sahur sonrası sahur menümüde eklerim

Gayet güzel canım
Zeytin yağı kullanmada çok güzel bir çok araştırmaya göre günde 1 yemek kaşığı zeytin yağı yiyenler yemiyenlere göre daha çok kilo veriyorlar o yüzden için rahat olsun :)
Merak ettim bir çay bardağı çaya ne kadar şeker atıyorsun ?

Hoş geldin canım
Çok iyi yapmışsın üye olmakla burası insanı çok güzel motive ediyor
Bu arada adaşız galiba adım Naz seninkide Naz sanırsam ?

naz, nazlı isimlerini severimde bizimkiler Gülşah adını koymuş nazperver benim genel heryerde nickim nerde nazperver görsen bilki o benim
hoşbulduk tekrar. motivasyon eksikliğim vardı umarım grup psikolojisi işime yarar

Tüh adaşımsın diye sevinmiştim neyse
Oruç tutuyorsun sanırım ramazanda kilo vermek çok zordur yani en azından bana göre ramazanı 1-2 kilo vererek yada kilonu sabit tutarak geçirirsin sonra 7-8 kilo fazlan olucak hup diye gider vallahi en geç 2 ayda :)

büyük bardağa 2 küp şeker ama kahverengide 3 atıyorum bazen. açıkçası ben şekersizde içebiliyorum ama midem bulanıyor bu sefer şekersiz çay içiyorum sonra midem için şekerlisu şekerli suda 5 şekerle fln. bende dedim o zaman hiç kesmeyeyim çaya şeker atayım dedim. ama çayı azaltıyorum. misal b vitamini eksikliğim var bende yemekten 1 saat önce veya sonra içiyorum. yani ramazanda iyice çayı azaltmış olacağım. sahurdada içmeyin diyorlar

Son düzenleme:

keşke öyle olsa verilecek kg azaldıkça kg vermek zorlaşıyor 58 ken rejim yapıp 55 e düşememiştim. gittikçe zorlaşıyor benim için. ama inş. eylülle beraber yüzmeye gidiyorum mayomu bile aldım iş çıkışı üşenmez haftada 4 gün gidersem onunda faydası olacağını umuyorum.

Evet onu hesaba katmadım herkes aynı şeyi söylüyor son kiloları vermek çok zor oluyormuş.O hissi hiç tadamadığım için hor gör beni
Hep obezdim hiç kilolarımı veremicemi düşünüyordum hayatımda ilk defa diyet yapmaya karar verdim başarılı oldum yolun yarısını gittim diğer yarısınıda vericem inşallah 70 e inicem ve bende tadıcam son 10 kiloyu vermenin zorluğunu :)

23 kiloyu veren azim emin ol 70 e rahat iner. tabi sağlıklı daha uzun vadeye yayarak. ben 3-4 kg verdiğimde bile o sıra spor yapmadıysam deri sarkıyor. esasında bende bu tembellik olmasa diyetisyene gidip yemek düzenimi şekle sokmam lazım ama tembelliğime ver :)

allahım yarabbım ılk kez az yıyorum az tabı öncesıne göre ama ben ıkı gündür tartı basındayım yükselıyor rakam bugün leslıe ıle tanısmamı saglayan sızleere mınnettarım. ılk 5 dakılalık bır vıdeoda kosturdum:) sonran 3 mılı buldum ve 24. dk pılım bıttı suan ayaklarım yanıyor ve terım yenı soguyor. menüm

sahur.........bır kase tarhana ıkı parca kücük pıde bı kac zeytın

ıftar...........bır kücük kase erıstelı mercımek corbası

yarım tabak kadar sote

üc parca kadar pıde

bır bucuk lıtreye yakın su.......kı ölcektım susuzluktan

Ağzından bal damlıyor yaa :)

Canım her cuma kilo bildirimi yapılıyor seni listeye almıcaklardır bu hafta denenceksin bir deyişle çünkü çok üye oluyormuş 1-2 gün yazışıp sonra hiç gelmeyen bidahaki hafta kilo bildirimi yapıcaksın.

Birde günlük kaç mesaj yazdığımızı sayıp yazıyoruz akşamları yatmadan önce son girişimizde siteye

Son olarakta günlük kaç dakika spor yaptığımızı yazıyoruz sayfaya cuma günü onun listesinide yayınlıyoruz 1 haftada toplam kaç dakika spor yaptığımızı yani.
Sen bugün spor yaptıysan yazabilirsin mesela ekliyeyim hemen listeye.

tatlım leslie ile 5 mil indirip bilgisayar karşısında yapabilirsin çoook etkili oluyor canıımmm

3 mılı yarıda bıraktım. hayatımda hıc spor yapmadım kı:) ama o 5 mılı de hallerdersem kı buldum lınkını cok yavasta olsa ınmekte. leslıe de zayıflatamazsa benı kımse zayıflatamaz:)o nasıl enerjı o ınsanlarda sastım dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…