Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar selam,

bugün sitede bir takım tuhaflıklar vardı, ne kadar yazdığımı bilmiyorum.
açıkçası bu mesaj sayısı olayı bana garip geliyor, zira ben burayı zaten devamlı takip ediyorum :)
bugün çok yoğun bir gündü -yarın yine misafir var, bloguma bugünkü yazıyı yetiştirmem gerekiyordu, birikmiş ütüler ve ev işleri ile yemek hepsi aynı güne denk geldi)

öncelikle yediklerim:

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
1 KK (kibrit kutusu) beyaz peynir
domates,salatalık,biber
çay (bu arada ben sıcak içecekleri asla şekerli içemem, o yüzden tüm içecekleri şekersiz olarak kabul edin, ayrıca yazmıyorum)

kuşluk
birkaç tane yeşil üzüm
1 erik
2 kayısı

öğle
6 adet ızgara köfte
1 dilim ekmek
salata (tabii ki yağsız)

ikindi
10 adet kiraz

akşam
1 tabak (5-6 kaşık dolusu) patlıcanlı, patatesli sebze yemeği
1 dilim ekmek

gece
İŞTE UTANÇ ANI 6-7 top dondurma :18::18:

bugün 2,5 saat ütü ve 1 saat ev temizliği yaptığım için çok yoruldum, spor yapmadım. Yarın zaten salona gideceğim, spor günü..
günün sonundaki rezalet olmasa gayet güzel bir programdı ama haftaya regl olacağım, sürekli birşeyler yiyesim var şu ara, elimde değil..(
hatta bugün blogumda da 22 kg verdiren reçetemi yazarak motive olmaya çalıştım ama yine de dondurmanın hakkından gelemedim ((

herkese iyi geceler
yarın lütfen daha iyi bir gün olsun

gözünde kararıyormuş bak zorla biraz kendini yemeye çalış dilek

ohhh bugün annemdeydim valla çok iyi yedim kendime şaşırdım

Çok çok hafif bir menü bunları ben yemekten saymam :):)o yüzden belkide aramızda 40 a yakın kilo farkı var

yok canım ya nolduysa ramazanda oldu yoksa bu ne kiiii ben neler yiyordum

çok sağol tatlım benımmmmm seni dinleyip bugün çok çok iyiydimmmm :)))

benim mide ağrılarım bugünde yalnız bırakmadılar beni saolsunlar kızlar:=(
yediğim her lokmada miden çıldırtıyo resmen beni :=(
menüm tüm gün:
1tabak makarna
2 kaşık yoğurt
karpuz salatalık
akşam çok az dondurma:26:
1 saat yürüyüş

bugünkü menüm:

sahur
1 bardak ballı süt
1 avuç beyaz leblebi

iftar
1 tabak ezogelin çorbası
1 biber dolması
2 sarma
salata
yoğurt
1 bardak kompostu
biraz lavaş

ara
3 kayısı
üzüm

ara
nescafe

2 litreye yakın su

NASILIMMMMM :)))))

kızlar ben ramazandan önce leslie ile 5 mili hergün yapıyordum ama şimdi ifterdan sonra yapayım diye planlıyorum Allah nasip ederse oruç tutmayı da kızlar menülere bakıyorum sporlar arada yapılmış oruçluyken çok zor olmuyor mu susamıyomusunuz arkadaşlar bende mi öğlen yapayım hiç de cesaret edemiyorum ama:=(

çok güzel olmuş birde şekeri azaltırsan süper ötesi olacak

afiyet olsun kaptan yardımcısıı sporu da yapmışız ohh

menün güzel olmuş Ayşe mesaj sayımı konusunda birşeyler söylemek istedim eğer mesajları saymıyor olsaydık menüsünü yazıp gidenler olabilirdi canım hatta bir süre sonra menüler de yazılmayabilirdi.böyle birbirimizle iletişim halinde olmazsak takımdan uzaklaşılıyor daha önce bunu gördüm canım o yüzden sayıyoruz buradan kopmamak için tabi keşke herkes tüm gün burayı takip etse senin gibi saymaya gerek duymasak

süt mideye iyi gelirmiş oda sıcaklığında olacak ama ağrıdığında bir dene istersen hiçbir şey yiyememişsin canım

işte budur süpersin anne yemeklerini mi özledin ondan mı yemiyordun acep

iftardan önce yarım saat leslie yaptım bugün susadım tabi ama hem vakit geçti hem iftarda bol su içtim az yedim
güzel oluyormuş bende yapamam sanıyordum Naz söyledi bana da dene bi istersen

kızlar mesajları ya başlık kısmına yazın çıkarken mesajınızda gidiyorum falan deyin ki ben ordan gittiğinizi anlayayım ona göre başlıktaki mesaj sayınızı görürüm biraz karışık anlattım neyse ya da son mesajınızda sayısını belirtin 5+ diye olmaz çünkü kimin daha aktif olduğu belli olmalı bugün sitede sorun vardı o yüzden sayamamış olabilirsiniz diğer günler için diyorum:82:

Son düzenleme:
24 Temmuz Mesaj Sayım Listesi
zazaa 33
pinibo 18
eloisee 12
yilike 12(siteden dolayı)
nazperver 8
caramio03 5
papatya89 5
symrne 1(siteden dolayı)

umutlayasasen 0
cimcime81 0

Naz karar defterini tekrar okudum öyle bir kural yok yalnız ben varım sabit kalacağın haftalarda olacaktır elbette yalnız bu uzun sürmemeli anlaştık

günaydın dün akşam birsürü msj yazdım ama bi türlü gönderemedim...eşim gelince de iş yapacağı için bilgisayarı ona devretmek zorunda kaldım...oyüzdendir gelemedim ...neyse...bu akşam sorun çıkarmaz inşallah....

ah Melike sonunda o dondurmayı da yemeseydim iyiydi ama dayanamadım artık(
anladım sizin de derdinizi, siz de haklısınız mesaj sayısı konusunda..
tamam elimden geldiğince yazmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…