Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

.....................................

:)kıyamam kı.. ben kardeslerımı gectım memleketın en güzel ıkı kızı benım ıkı kardesım cok cıddıyım hemde:)resım gösterme ımkanı olsa aramızda bı yas olmasına ragmen nasıl

annesı gıbıyım gösterırırdım. kı dogum yaptı 4 y önce 56 kılo suan annem desen mınıgım 54 kılo..ben nası bısıyım bılemedım sımdı..hanı onlar kızsa ben kolı bandı mıyım neyım.

Kaptanım bence bu sefer ilk 3 e giricez. Özellikle Ayşenin yüzdesi falan yüksek.

Bu hafta deneme süresinde oldukları için listeye bir daha ki hafta alacağız 2 haftayı tamamlamadıkları için yüzdeleri bölünmeyecek yani haftaya ilk 3'e girebiliriz
sen bu haftaki listeye alınacaksın Naz'cım deneme süren doldu

.....................................

:)kıyamam kı.. ben kardeslerımı gectım memleketın en güzel ıkı kızı benım ıkı kardesım cok cıddıyım hemde:)resım gösterme ımkanı olsa aramızda bı yas olmasına ragmen nasıl

annesı gıbıyım gösterırırdım. kı dogum yaptı 4 y önce 56 kılo suan annem desen mınıgım 54 kılo..ben nası bısıyım bılemedım sımdı..hanı onlar kızsa ben kolı bandı mıyım neyım

koli bandı genler işte naparsın bize rastlamamış ben doğursam halimi düşünemiyorum maşallah kardeşlerine

Hmm unuttum Ayşe süper yalnız o listeye alındıktan sonra mezun olana kadar alırız ilk sıraları bak demedi deme.

yahu ben bu hale ne zamn geldım mı? 80 kılo ünıversteyı bıtırdım sımdıyse ne ara 48 46 beden oldum ben ne ara oldum anlamadım kı

İnsan farkına varmıyor canım bende diyete başladığımda tartılmıştım hani 100 falan bekliyorum bir baktım 117 Belkide o şok bana gaz verdi bu kadar.

evet çok düzenli programlı hareket ediyor 5 kiloyu kısa zamanda verecek gibi

Hayran kaldım ona yaa :) o kadar programlı olup verememesi imkansız zaten 22 kilosunu vermiş 3-5 bir şey kalmış sonra ömür boyu keyif ohh :):)

İnsan farkına varmıyor canım bende diyete başladığımda tartılmıştım hani 100 falan bekliyorum bir baktım 117 Belkide o şok bana gaz verdi bu kadar.

tatılde tartılmıstım gecen hafta 107ydım bak bı haftada 2 kılo artmısım..öyle bı bünye ıste...ne dıyeyım su mübarek günlerın hürmetıne rabbım bızı kurtarsın..

tatılde tartılmıstım gecen hafta 107ydım bak bı haftada 2 kılo artmısım..öyle bı bünye ıste...ne dıyeyım su mübarek günlerın hürmetıne rabbım bızı kurtarsın..

amin canım amin
olacak ben inanıyorum gördüm sizde o ışığı :) adetliyken fazla çıkıyorum 1-2 kilo artış normalmiş o olabilir mi?

Son düzenleme:
Oh oh 1.1 kg süper Ayşecim İnşallah cumaya kadar 1.5 e çıkar gerçi çıkmasada mükemmel bence

sağol canım yaa..
bugün hoca da deli gibi çalıştırdı, gıkımı çıkarmadım bu motivasyonla :))
akşam millete tatlı ikram edeceğim ama kendime küçük bir meyve tabağı yapmayı planlıyorum.
Allahtan gelen misafir de benim gibi, yediklerine çok dikkat eden insanlar..

amin canım amin
olacak ben inanıyorum gördüm sizde o ışığı :) adetliyken fazla çıkıyorum 1-2 kilo artış normalmiş o olabilir mi?

evet olabilir.
demek ki vücudun fazla ödem yapıyor, tuzu az tüketmeye çalış bu dönemde bir de olmazsa olmazımız bol bol su tabii..
ben de diyetisyene giderken özellikle adet dönemi de tartardı 500 gr-1 kg arası değişirdi bende de..ben çok etkilenmiyormuşum ama 2 kiloya kadar artanlar olabiliyormuş ödemden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…