hehe garıbım zaten 54 kılo:) 50nın üzerını 40tan sonra görmüs valla bı kılo verse hayatı dar eder bana:)
.....................................
Kaptanım bence bu sefer ilk 3 e giricez. Özellikle Ayşenin yüzdesi falan yüksek.
.....................................
yok bende hıc oyanama yokolmuyor cıdden olmuyor.süreklı baska cıkıyor rakamlar. bak sımdı 108.3. bı saat gecse baska sonra baska.tartı mı bozuk nedır
Rakamlar yukarı doğru çıkıyorsa iyiye yor canım tartı bozuk =)))
Rakamlar yukarı doğru çıkıyorsa iyiye yor canım tartı bozuk =)))
:)kıyamam kı.. ben kardeslerımı gectım memleketın en güzel ıkı kızı benım ıkı kardesım cok cıddıyım hemde:)resım gösterme ımkanı olsa aramızda bı yas olmasına ragmen nasıl
annesı gıbıyım gösterırırdım. kı dogum yaptı 4 y önce 56 kılo suanannem desen mınıgım 54 kılo..ben nası bısıyım bılemedım sımdı..hanı onlar kızsa ben kolı bandı mıyım neyım.
Bu hafta deneme süresinde oldukları için listeye bir daha ki hafta alacağız 2 haftayı tamamlamadıkları için yüzdeleri bölünmeyecek yani haftaya ilk 3'e girebiliriz
sen bu haftaki listeye alınacaksın Naz'cım deneme süren doldu
o kadar ac kaldım:) 109.6 dan 108.3 ıyı mı sence. tabı ıftardan sonra 110 olacak o. neresı ıyı hıc ıyı degıl
Hmm unuttum Ayşe süper yalnız o listeye alındıktan sonra mezun olana kadar alırız ilk sıraları bak demedi deme.
yahu ben bu hale ne zamn geldım mı? 80 kılo ünıversteyı bıtırdım sımdıyse ne ara 48 46 beden oldum ben ne ara oldum anlamadım kı
o kadar ac kaldım:) 109.6 dan 108.3 ıyı mı sence. tabı ıftardan sonra 110 olacak o. neresı ıyı hıc ıyı degıl
evet çok düzenli programlı hareket ediyor 5 kiloyu kısa zamanda verecek gibi
İnsan farkına varmıyor canım bende diyete başladığımda tartılmıştım hani 100 falan bekliyorum bir baktım 117 Belkide o şok bana gaz verdi bu kadar.
tatılde tartılmıstım gecen hafta 107ydım bak bı haftada 2 kılo artmısım..öyle bı bünye ıste...ne dıyeyım su mübarek günlerın hürmetıne rabbım bızı kurtarsın..
kızlar ben dışarı çıkıyorumgörüşürüz
Oh oh 1.1 kg süper Ayşecim İnşallah cumaya kadar 1.5 e çıkargerçi çıkmasada mükemmel bence
amin canım amin
olacak ben inanıyorum gördüm sizde o ışığı :) adetliyken fazla çıkıyorum 1-2 kilo artış normalmiş o olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?