Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar hepinize günaydın!:)

ben bu sabah yapılmaması gerekn bir şey yaptım.
dünkü dondurmalardan duyduğum vicdan azabından olsa gerek, tartıya çıktım. Eşim çok direndi cumayı beklemem için ama dinlemedim tabii ki
şu an itibarıyla 1kg100 gr vermiş bulunuyorummmmmmmmmmmm daha bugün ve yarın var!!artık kilo verimi dursa bile en azından verdiğimi biliyorum, çok mutluyum!
bugün spor var, birazdan çıkacağım hazırlanmam lazım, yarın da Leslie dediğiniz şey nedir bilmediğim için, evde koşu bandında 1 saat yürümeyi planlıyorum.
bu akşam misafirlerimiz gelecek, bu motivasyonla meyveden başka birşey yiyeceğimi sanmıyorum
herkese kolay bir gün olsun!

Oh oh 1.1 kg süper Ayşecim İnşallah cumaya kadar 1.5 e çıkar gerçi çıkmasada mükemmel bence

günaydın şule tamamdır canım mesaj alındı
sana birşey sormak istiyorum ne zamandır rahatsızlığın vardı?önceden çok ağrıyor muydu?benim kulağıma ara ara bir ağrı giriyor kulak memesinin arkasına 1 aydır falan pek önemsemedim ama aklımı kurcalıyor :44:

Naz karar defterini tekrar okudum öyle bir kural yok yalnız ben varım sabit kalacağın haftalarda olacaktır elbette yalnız bu uzun sürmemeli anlaştık

Ramazan sonuna kadar 90 a inmeyi hayal ediyordum canım ama ramazanda kilo vermek çok zor oluyor...
O kadar saat aç kalınca irade felan kalmıyor bende ama daha çok dikkat edicem

Menün gene çok güzel canım çok programlısın tebrik ediyorum 22 kg vermenden belli zaten programlı ve düzgün şekilde ilerlediğin

Merhaba canım ben yeni üyeyim senle tanışamadık adım Naz seninki Sude ydi galiba yanlış biliyorsam kusuruma bakma :)

listeye daha ilk defa yazıyorum seni canım 60 dakika spor yaptığın günler bildirirsen bu şekilde bildirirsen çok memnun kalırım :):)

ah Melike sonunda o dondurmayı da yemeseydim iyiydi ama dayanamadım artık(
anladım sizin de derdinizi, siz de haklısınız mesaj sayısı konusunda..
tamam elimden geldiğince yazmaya çalışırım

keşke tatlım ama yaz mevsimi dondurmasız olmuyor
1.1 kg vermişsin ya yüzdeni hesapladım %1.83 yapıyor ayşe süpersin dondurmayı haketmişsin

Harikasın canım ya müthiş bir menü.
İnşallah bende bir gün bu kadar yiyecekler doyabilirim...

iyiyim tatlım sen nasılsın daha yeni kalktım

Oh tünaydın kaptanım sabah işim vardı çıktım 1 saat yol kat ettim.Asansör bozuktu geldiğimde 5. katta oturuyorum hop 5 katta merdiven çıktım.Ölüyorum resmen şuan çok sıcak yaa.

İnşallah sendede o hastalık çıkmaz Melikem çok üzülürüm dua ettim senin için...

Ramazan sonuna kadar 90 a inmeyi hayal ediyordum canım ama ramazanda kilo vermek çok zor oluyor...
O kadar saat aç kalınca irade felan kalmıyor bende ama daha çok dikkat edicem

Ramazan başlarken söylemiştim haftada 300-400 gr vermek bile yeter bize diye
sahura kalkmalısın bence yine acıkacaksın iftara kadar ama böyle tek bir öğünde 1 günlük yiyorsun haliyle çok oluyor iftarda da az yersen zafiyet geçirirsin

Dünkü yediklerime üzüldüm canımya sabah wc den çıktıktan sonra tartıldım fazla bir artış yok ama bakalım nolcak yarına kadar :):)

Üzülme Naz'ım kilo almadan ramazanı geçirmek de güzel ben kendimden biliyorum her sene kilo alırdım

Çok güzel motive oldum canım teşekkür ettim =)))

Oh tünaydın kaptanım sabah işim vardı çıktım 1 saat yol kat ettim.Asansör bozuktu geldiğimde 5. katta oturuyorum hop 5 katta merdiven çıktım.Ölüyorum resmen şuan çok sıcak yaa.

iyi iyi asansör düzelmesin yürüyerek çık ama kıyamam kız oruçlusun bende bugün çıkacağım korkuyorum:18:
evde klima varsa geç karşısına ya da boynundan aşağı bir duş al iyi geliyor

İnşallah sendede o hastalık çıkmaz Melikem çok üzülürüm dua ettim senin için...

sağol dua ettiğin için Şule gelsin bi nasıl farkettiğini anlatsın ona göre doktora giderim hemen

Hahaha ikna et anneni canım spor her yaşta zayıf olunsada sağlık için gerekli bla bla olaylarına gir yaptır annenede spor beraber yapın ohh :):)

hehe garıbım zaten 54 kılo:) 50nın üzerını 40tan sonra görmüs valla bı kılo verse hayatı dar eder bana:)

Kaptanım bence bu sefer ilk 3 e giricez. Özellikle Ayşenin yüzdesi falan yüksek.

Kaptanım bence bu sefer ilk 3 e giricez. Özellikle Ayşenin yüzdesi falan yüksek.

yok bende hıc oyanama yok olmuyor cıdden olmuyor.süreklı baska cıkıyor rakamlar. bak sımdı 108.3. bı saat gecse baska sonra baska.tartı mı bozuk nedır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…