Naz karar defterini tekrar okudum öyle bir kural yok yalnız ben varımsabit kalacağın haftalarda olacaktır elbette yalnız bu uzun sürmemeli anlaştık
kızlar hepinize günaydın!:)
ben bu sabah yapılmaması gerekn bir şey yaptım.
dünkü dondurmalardan duyduğum vicdan azabından olsa gerek, tartıya çıktım. Eşim çok direndi cumayı beklemem için ama dinlemedim tabii ki
şu an itibarıyla 1kg100 gr vermiş bulunuyorummmmmmmmmmmmdaha bugün ve yarın var!!artık kilo verimi dursa bile en azından verdiğimi biliyorum, çok mutluyum!
bugün spor var, birazdan çıkacağım hazırlanmam lazım, yarın da Leslie dediğiniz şey nedir bilmediğim için, evde koşu bandında 1 saat yürümeyi planlıyorum.
bu akşam misafirlerimiz gelecek, bu motivasyonla meyveden başka birşey yiyeceğimi sanmıyorum
herkese kolay bir gün olsun!
günaydın dün akşam birsürü msj yazdım ama bi türlü gönderemedim...eşim gelince de iş yapacağı için bilgisayarı ona devretmek zorunda kaldım...oyüzdendir gelemedim ...neyse...bu akşam sorun çıkarmaz inşallah....
Naz karar defterini tekrar okudum öyle bir kural yok yalnız ben varımsabit kalacağın haftalarda olacaktır elbette yalnız bu uzun sürmemeli anlaştık
kızlar selam,
bugün sitede bir takım tuhaflıklar vardı, ne kadar yazdığımı bilmiyorum.
açıkçası bu mesaj sayısı olayı bana garip geliyor, zira ben burayı zaten devamlı takip ediyorum :)
bugün çok yoğun bir gündü -yarın yine misafir var, bloguma bugünkü yazıyı yetiştirmem gerekiyordu, birikmiş ütüler ve ev işleri ile yemek hepsi aynı güne denk geldi)
öncelikle yediklerim:
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
1 KK (kibrit kutusu) beyaz peynir
domates,salatalık,biber
çay (bu arada ben sıcak içecekleri asla şekerli içemem, o yüzden tüm içecekleri şekersiz olarak kabul edin, ayrıca yazmıyorum)
kuşluk
birkaç tane yeşil üzüm
1 erik
2 kayısı
öğle
6 adet ızgara köfte
1 dilim ekmek
salata (tabii ki yağsız)
ikindi
10 adet kiraz
akşam
1 tabak (5-6 kaşık dolusu) patlıcanlı, patatesli sebze yemeği
1 dilim ekmek
gece
İŞTE UTANÇ ANI6-7 top dondurma :18::18:
bugün 2,5 saat ütü ve 1 saat ev temizliği yaptığım için çok yoruldum, spor yapmadım. Yarın zaten salona gideceğim, spor günü..
günün sonundaki rezalet olmasa gayet güzel bir programdı ama haftaya regl olacağım, sürekli birşeyler yiyesim var şu ara, elimde değil..(
hatta bugün blogumda da 22 kg verdiren reçetemi yazarak motive olmaya çalıştım ama yine de dondurmanın hakkından gelemedim((
herkese iyi geceler
yarın lütfen daha iyi bir gün olsun
benim mide ağrılarım bugünde yalnız bırakmadılar beni saolsunlar kızlar:=(
yediğim her lokmada miden çıldırtıyo resmen beni :=(
menüm tüm gün:
1tabak makarna
2 kaşık yoğurt
karpuz salatalık
akşam çok az dondurma:26:
1 saat yürüyüş
ah Melike sonunda o dondurmayı da yemeseydim iyiydi ama dayanamadım artık(
anladım sizin de derdinizi, siz de haklısınız mesaj sayısı konusunda..
tamam elimden geldiğince yazmaya çalışırım
bugünkü menüm:
sahur
1 bardak ballı süt
1 avuç beyaz leblebi
iftar
1 tabak ezogelin çorbası
1 biber dolması
2 sarma
salata
yoğurt
1 bardak kompostu
biraz lavaş
ara
3 kayısı
üzüm
ara
nescafe
2 litreye yakın su
NASILIMMMMM :)))))
nazım kim bozdu moralinigetir üstüne oturayım
iyiyim tatlım sen nasılsın daha yeni kalktım
günaydın şule tamamdır canım mesaj alındı
sana birşey sormak istiyorum ne zamandır rahatsızlığın vardı?önceden çok ağrıyor muydu?benim kulağıma ara ara bir ağrı giriyor kulak memesinin arkasına 1 aydır falan pek önemsemedim ama aklımı kurcalıyor :44:
Ramazan sonuna kadar 90 a inmeyi hayal ediyordum canım ama ramazanda kilo vermek çok zor oluyor...
O kadar saat aç kalınca irade felan kalmıyor bende ama daha çok dikkat edicem
Dünkü yediklerime üzüldüm canımya sabah wc den çıktıktan sonra tartıldım fazla bir artış yok ama bakalım nolcak yarına kadar :):)
Ramazan başlarken söylemiştim haftada 300-400 gr vermek bile yeter bize diye
sahura kalkmalısın bence yine acıkacaksın iftara kadar ama böyle tek bir öğünde 1 günlük yiyorsun haliyle çok oluyor iftarda da az yersen zafiyet geçirirsin
Üzülme Naz'ım kilo almadan ramazanı geçirmek de güzel ben kendimden biliyorum her sene kilo alırdım
Oh tünaydın kaptanım sabah işim vardı çıktım 1 saat yol kat ettim.Asansör bozuktu geldiğimde 5. katta oturuyorum hop 5 katta merdiven çıktım.Ölüyorum resmen şuan çok sıcak yaa.
İnşallah sendede o hastalık çıkmaz Melikem çok üzülürüm dua ettim senin için...
Hahaha ikna et anneni canım spor her yaşta zayıf olunsada sağlık için gerekli bla bla olaylarına gir yaptır annenede spor beraber yapın ohh :):)
Kaptanım bence bu sefer ilk 3 e giricez. Özellikle Ayşenin yüzdesi falan yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?