Dünkü yediklerime üzüldüm canımya sabah wc den çıktıktan sonra tartıldım fazla bir artış yok ama bakalım nolcak yarına kadar :):)
Kaptanım bence bu sefer ilk 3 e giricez. Özellikle Ayşenin yüzdesi falan yüksek.
annen hep incecik olmuş yani :)ablam 57 kilo aramızda 20 kilo fark varçok utanıyorum tuğba
:)kıyamam kı.. ben kardeslerımı gectım memleketın en güzel ıkı kızı benım ıkı kardesım cok cıddıyım hemde:)resım gösterme ımkanı olsa aramızda bı yas olmasına ragmen nasıl
annesı gıbıyım gösterırırdım. kı dogum yaptı 4 y önce 56 kılo suanannem desen mınıgım 54 kılo..ben nası bısıyım bılemedım sımdı..hanı onlar kızsa ben kolı bandı mıyım neyım.
o kadar ac kaldım:) 109.6 dan 108.3 ıyı mı sence. tabı ıftardan sonra 110 olacak o. neresı ıyı hıc ıyı degıl
Hmm unuttum Ayşe süper yalnız o listeye alındıktan sonra mezun olana kadar alırız ilk sıraları bak demedi deme.
evet çok düzenli programlı hareket ediyor 5 kiloyu kısa zamanda verecek gibi
günaydın şule tamamdır canım mesaj alındı
sana birşey sormak istiyorum ne zamandır rahatsızlığın vardı?önceden çok ağrıyor muydu?benim kulağıma ara ara bir ağrı giriyor kulak memesinin arkasına 1 aydır falan pek önemsemedim ama aklımı kurcalıyor :44:
Hayran kaldım ona yaa :) o kadar programlı olup verememesi imkansız zaten 22 kilosunu vermiş 3-5 bir şey kalmış sonra ömür boyu keyif ohh :):)
amin canım amin
olacak ben inanıyorum gördüm sizde o ışığı :) adetliyken fazla çıkıyorum 1-2 kilo artış normalmiş o olabilir mi?
Erimeden gelmeye çalış canım
Allah yardımcın olsun
selam güzellikleer ! Nasılsınız bakalım ne var ne yok
bugünkü menüm:
sahur
1 bardak ballı süt
1 avuç beyaz leblebi
iftar
1 tabak ezogelin çorbası
1 biber dolması
2 sarma
salata
yoğurt
1 bardak kompostu
biraz lavaş
ara
3 kayısı
üzüm
ara
nescafe
2 litreye yakın su
NASILIMMMMM :)))))
kızlar ben ramazandan önce leslie ile 5 mili hergün yapıyordum ama şimdi ifterdan sonra yapayım diye planlıyorum Allah nasip ederse oruç tutmayı da kızlar menülere bakıyorum sporlar arada yapılmış oruçluyken çok zor olmuyor mu susamıyomusunuz arkadaşlar bende mi öğlen yapayım hiç de cesaret edemiyorum ama:=(
afiyet olsun kaptan yardımcısıı sporu da yapmışız ohh
iyiyim tatlım sen nasılsın daha yeni kalktım
kızlar sizin yaşlarınız kaç bu arada?
doğum falan geçti mi başınızdan?
mezun olmak ne ki?:)
iyidir beste aynı işte sıcak sıcak oturuyoz
sende ne var ne yok
kızlar sizin yaşlarınız kaç bu arada?
doğum falan geçti mi başınızdan?
Melike ağzından bal damlıyor!!
Ağustos sonu oğlumun 2. yaşgünü var, o gün iyi görünmek zorundayım..ileride oğlum büyüyüp te fotoğraflara baktığında "annem ne kadar güzelmiş"desin, gurur duysun istiyorum..sakın gülmeyin, öyle
heh ya...sabahtan berı bı kıvranıyorum...adet oldum...derdım buymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?