Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dünkü yediklerime üzüldüm canımya sabah wc den çıktıktan sonra tartıldım fazla bir artış yok ama bakalım nolcak yarına kadar :):)

zazaa,

hiç üzülme canım ya, bak pişmalık duy ve bir daha yapmamaya çalış ama artık üzülmeyi bırak..
zaten inan bana, eğer kafayı rahat bırakmazsan, bu kadar takıp düşünürsen, dünyanın en disiplinli rejimcisi bile olsan beynini bu şekilde yönlendirdiğin sürece asla kilo veremezsin

ben bu konularla ilgili zaman zaman blogumda da yazıyorum,şu an yaptığım diyetin tüm ayrıntıları orada mevcut,arada göz at Smyrnetalya
bugün çok koşuşturmalı geçiyor, eğer fırsatım olursa 3 günde 1 kilo verdiren diyetim var, onu da yazacağım

ama artık şu pişmanlığı bırak ve kendine gel.

hey hey sen bu kadar pesimist olursan 1 gr veremediğin gibi bir de üzerine alırsın!!
bir kendine gel ya, bir kere şu makus talihime tüküreyim edalarından vazgeç!olumlu olacaksın, ben kendimi 60 kg hissediyorum, bu kilolar geçici, tekrar eski kiloma geri döneceğim diyeceksin!
bu kadar kendine haksızlık yapma

o kadar ac kaldım:) 109.6 dan 108.3 ıyı mı sence. tabı ıftardan sonra 110 olacak o. neresı ıyı hıc ıyı degıl

canım çok karışıyorum ama aç kalınca kilo veremezsin.
karnın doyarak zayıflaman lazım..
benim uyguladığım diyeti bir dene..ilk hafta zorlanırsın ama sonra alışınca doyarak zayıflamaya başlarsın..
tabii sen ekmekleri benim gibi günde 3 dilim değil, 6 dilim yiyeceksin toplam

evet çok düzenli programlı hareket ediyor 5 kiloyu kısa zamanda verecek gibi

Melike ağzından bal damlıyor!!
Ağustos sonu oğlumun 2. yaşgünü var, o gün iyi görünmek zorundayım..ileride oğlum büyüyüp te fotoğraflara baktığında "annem ne kadar güzelmiş"desin, gurur duysun istiyorum..sakın gülmeyin, öyle

benim en son 8-9 yıl kadar oluyo gene böyle olmuştu...aman ihmal etme melike mutlaka git.....biz bu kulak yüzünden çok kötü şeyler yaşadık ailecek...ihmale gelmez..

Hayran kaldım ona yaa :) o kadar programlı olup verememesi imkansız zaten 22 kilosunu vermiş 3-5 bir şey kalmış sonra ömür boyu keyif ohh :):)

canım sonra ömür boyu keyif olmuyor, hep dikkat etmek zorundasın :)
geçen sene diyet programım bitti, zaten vücut olarak çok yorulmuştum, artık vücut ta diyet istemiyordu. 56 kg civarıydım.
ama o beslenmeye o kadar alışmışım ki, uzun süre öyle devam ettim, sadece ekmekleri arttırdım, brunchlar falan başladı..
uzun süre aynı kiloyu korudum, ta ki aralık ayında yaptığımız seyahate kadar..
değişik ülkelerde değişik yemekler tatmak istiyosunuz, asla kendimi tutmam tatilllerde..15 gün sonra eve döndüğümde 59 olmuşum..sonrasında bir süre spora gidemedim, yemek olayını da salladım..
ta ki geçen perşembe arkadaşımın kızının doğumgününde 36 beden elbiselerim olmayıncaya kadar..geçen cuma sabahı bir tartıldım, 60,8 olmuşum (hatta kendimi o kadar kandırmışım ki 60 ım diyorum ama acı gerçeği dün eşim söyledi yüzüme )
sinirlendim kendimi kontrol etmediğime..1 ay sonra oğlumun doğumgününü kendime hedef belirledim, o zamana kadar en az 3 kg vermeliyim.

yani 50 kiloya da düşebilirsiniz, istedikten sonra hayatta hiçbirşey kurtulamaz elinizden..ama sonrasında iradeli olmak gerekiyor, o kiloyu korumak lazım.
artık 37 yaşındayım, metabolizmam bir 5 yıl sonra hiç çalışmayacak belki, o yüzden sporsuz yapamıyorum artık.
benden size bir tavsiye: sporu hayatınızın içine katın, annem 68 yaşında 65 kg, çünkü hala heryere yürüyerek gider..spor hep sizinle gelir ve yediklerinizi de yarım porsiyon azaltırsanız hayatınız boyunca katı diyetler yapmazsınız..ben doğum sonrası bunu öğrendim..

bayıldım bayıldım harika olmuş dilekçim

canım oruçluyken ben de hiç denemedim genelde sahura kadar uyumadığım için gece yarısı yapıyorum sporumu sahurdan önce, ama bugün belki o en ufak leslie videosu varya 500 adım mı neymiş onu denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak

afiyet olsun kaptan yardımcısıı sporu da yapmışız ohh

tabii kaptancıım sporsuz olur mu yapmayınca vicdanım rahat etmiyor walla, hele ki bu ramazanda kilo almak istemezken, gectiğimiz yıllarda malum hep şişerdim

iyiyim tatlım sen nasılsın daha yeni kalktım

aha demek 12.30 da uyanan tek ben değilim

kızlar sizin yaşlarınız kaç bu arada?
doğum falan geçti mi başınızdan?

ben 23 yaşındayım ve bekarım canım

mezun olmak ne ki?:)

hedeflediğin kilonun minimum %80'ine ulaştığında mezun olma hakkın var mesela sen en az 4 kilo verdiğinde mezun olabilirsin sana bir karne hazırlanacak aşağıda verdiğim linkte örnekleri var

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-36.html

bu arada blogunu sık kullanılanlarıma ekledim şimdi mutlaka okuyacağım

iyidir beste aynı işte sıcak sıcak oturuyoz
sende ne var ne yok

iyiyim ben de canım ne olsun bulaşık yıkadım akşama kabak yapıyoruz onları doğradım tuzladım oturuyorum işte Turgay Başyaylanın iftar programı var cok güzel onu izliyorum bi de :))

takdir edilecek birşey bu ne kadar güzel bunu düşünmen bende şimdiye kadar geçmiş yıllarıma üzülüyorum yine de bunu 23 yaşında farketmiş olmam iyi
zayıf bir gelin olarak evlenmek istiyorum çünkü ve bu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…