Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

5

naz valla ağızdan bal damlaması bu demek yani ben 20 dk fln duruyorum ama sabunlanırken suyu kapatıyorum sayılır mı
en son böle 3-5 dk soğuk suda kalıyorum.

6
Çok sevindim canım sıkılasmana en geç 3 ay sonra taş gibi olucaksın anlaşılan :):):)

valla 3 aya ne olur bilmiyorum ama yeniyıla 53 kg civarlarında girmek istediğim kesin başta birden gitti 2 kg da şimdi gram gram gidiyor ama bende akşam o kadar çok mercimekli bulgur yiyorumki vitamin olsun diye yani zor kalkıyorum yerimden
su sevmiyorum çok çözüm olarak malum maden suyu çok faydalı yani su gb içilebilir zararı yok.
alaım uludağ maden suyumu dolabıma istif yapayım bir kaç kg da limon. akşamları limonlar limonlar içerim
karatay diyetinde de görmüştüm. hem sıvı alımımı arttırmış olurum.
birde yemeklere nane-kekik ve normal tane keten tohumu alacağım
nane kekik ztn herşeye katıyorumda bu ara bakalım faydasını görecek miyim :)

biliyorum...aynı şekilde buz emmek te çok kalori yaktırıyo

cannımm harika bir bilgi buu arada soğuk suyla banyo yapıyodum ama artık özellikle yazın sıcağı asla açmam

5

naz valla ağızdan bal damlaması bu demek yani ben 20 dk fln duruyorum ama sabunlanırken suyu kapatıyorum sayılır mı
en son böle 3-5 dk soğuk suda kalıyorum.

Malesef ben duramıyorum soğuk suda canım ama günlük içtiğim 4 litre suyun hepsini soğuk içiyorum aynı mantık oda kalori yaktırıyor :):)

7
Malesef ben duramıyorum soğuk suda canım ama günlük içtiğim 4 litre suyun hepsini soğuk içiyorum aynı mantık oda kalori yaktırıyor :):)

Nazcım ya ben oda sıcaklığında sudan yanayım. rejimlerde hep sıcak su denmiyor muydu. bu sıcaklarda dayanamayıp dolaptan içiyorum ama hep oda ısısında içsem daha iyi gelir düşüncesindeyim. tabi gene bir bilene sormak lazım

Canım soğuk su kalori yaktırır ama midede kısa süre durur
Sıcak su gene kalor yaktırır ama soğuk su kadar değil tabiki ve midede soğuk suya göre daha uzun süre durur
Ilık su ise Kalori yaktırmaz diğerlerine kıyasla ama midede diğerlerine göre daha uzun süre durur.

Yani eğer tokluk hissi istiyorsan ılık su içmelisin yok ben acıkmıyorum diyorsan soğuk su içmelisin.

gece dışında beğendim ama gece biraz fazla kalorili olmuş...sporda sadece onları yakmışsındır muhtemelen..

evet geceyi ben de hiç beğenmedim ama şu ara o kadar misafir gidip geliyor ki çok güç durumdayım :/
sporda dün yediklerimi yakmış olabilirim muhtemelen..
bugün de oğlum uyuduktan sonra koşu bandına çıkıp 1 saat yürüyeceğim.

valla benim diyetisyen de sabah kalkar kalkmaz ilk iş olarak "aç karnına ılık su" içmem gerektiğine söylemişti, sıcak ya da soğuk değil, ılık..
hala çok soğuk su içemem mesela, ama serin suyu severim.

Kızlar ben kaçıyorum akşam tekrar gelirim

UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR ORUÇ TUTANLAR BUGÜN İFTARDAN ÖNCE TARTILIRLARSA EN DOĞRU SONUCU ALIRLAR CUMAYA BIRAKMAYIN DERİM BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…