Kızlar size güzel bir bilgi vereyim 10 dakika soğuk suyun altında durmak 30 dakika tempolu koşu kadar kalori yakar.Mantık vücut belli bi sıcaklıkta tutmak zorunda ısısını sen soğuttukça vücut ısınmaya çalışıyor ve çok yüksek enerji yakıyor bunun için :):)
Çok sevindim canım sıkılasmana en geç 3 ay sonra taş gibi olucaksın anlaşılan :):):)
Kızlar size güzel bir bilgi vereyim 10 dakika soğuk suyun altında durmak 30 dakika tempolu koşu kadar kalori yakar.Mantık vücut belli bi sıcaklıkta tutmak zorunda ısısını sen soğuttukça vücut ısınmaya çalışıyor ve çok yüksek enerji yakıyor bunun için :):)
4
valla adamların daha canı kıymetli sanırım
kızlar size güzel bir bilgi vereyim 10 dakika soğuk suyun altında durmak 30 dakika tempolu koşu kadar kalori yakar.mantık vücut belli bi sıcaklıkta tutmak zorunda ısısını sen soğuttukça vücut ısınmaya çalışıyor ve çok yüksek enerji yakıyor bunun için :):)
Kızlaar günaydın demek için çok mu geç kaldııımmm,tünaydıııın mı demeliyim yoksaaaa:=)
Günaydın kızlar çok sıcak
5
naz valla ağızdan bal damlaması bu demekyani ben 20 dk fln duruyorum ama sabunlanırken suyu kapatıyorum sayılır mı
en son böle 3-5 dk soğuk suda kalıyorum.
Malesef ben duramıyorum soğuk suda canım ama günlük içtiğim 4 litre suyun hepsini soğuk içiyorum aynı mantık oda kalori yaktırıyor :):)
Günaydın kızlar çok sıcak
Kızlaar günaydın demek için çok mu geç kaldııımmm,tünaydıııın mı demeliyim yoksaaaa:=)
7
Nazcım ya ben oda sıcaklığında sudan yanayım. rejimlerde hep sıcak su denmiyor muydu. bu sıcaklarda dayanamayıp dolaptan içiyorum ama hep oda ısısında içsem daha iyi gelir düşüncesindeyim. tabi gene bir bilene sormak lazım
Gayet programlı ve güzel bir menü Ayşecim 90 dakika sporuda kaydettim
gece dışında beğendim ama gece biraz fazla kalorili olmuş...sporda sadece onları yakmışsındır muhtemelen..
7
Nazcım ya ben oda sıcaklığında sudan yanayım. rejimlerde hep sıcak su denmiyor muydu. bu sıcaklarda dayanamayıp dolaptan içiyorum ama hep oda ısısında içsem daha iyi gelir düşüncesindeyim. tabi gene bir bilene sormak lazım
İnşallah bende aynı azimi gösterebilirim canım ya
Maşallah canım ya bir bardar kakolu süt ile nasıl dayanıyorsun
Bu arada ismini unuttum hatırlamama yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?