Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

8
kızlar ben nick imin altında papatya yazan yere adımı ve diyete başlama tarihimi yazdım isimler böyle hiç unutulmaz ama tabi herkesin kendi tercihi

9

Dilek merhaba
sen ne kadar zamanda kg verdin? kg azaldıkça gr gr gidiyor yani azbuçuk şevkimi kırıyor

Merhaba gülsah valla tam tarihi hatirlamiyorum ama oyle kisa surede vermedim martti sanirim 65 i gormustum ilk defa ve basladum yediklerimi azaltip spor yapmaya ebru sallinin dvdsini yaptim isten gelince haftada 5 gun 45 dk sonra ramazan geldi sporu biraktim ama simdide normalden daha a yedigim icin kilo almiyorum aksine veriyorum.

Dunden beri hastayim bogazim agriyo agzimin ici kupkuru burnum akiyo birde hava sicak offff fena :/

Aksam esimde yok tek acicam iftarimi :/

Cok dertliyim cokkkk :)))

10

4 ayda 10 kg bence gayet iyi darısı başıma inş. ben hem mekik çek hem videoyu takip et karıştırıyorum. leslie hep ayakta inş. benim yaptığım sporda seninki kadar etkili olur. 55 bile çok uzak geliyor şu an

İlk basladigimda benim 59.9 u gormek cok onemliydi ee ne de olsa 50li bir rakam bende snn gibi karamsardim sonra gercekten dikkat ettim esim yedi ben yemedim arada kacirdiklarimda oldu ertesi gun daha az yiyip dengelemeye calistim su an cok sukur iyiyim eski kiyafetlerim olmaya basladi.
Hatta aksam kac kilo cikicam simdiden cok merak ediyorum :)

sende pes etme ne guzel sporda yapiyorsun kndine zaman ver inan basarirsin zayif olmakta kilolu olmakta senin elinde kimse bize engel olamaz kendimizden baska..

Aslinda 1.65 diye biliyodum ama olctum 1.63 cikiyo ne guzel ayni boydayiz Hedefimizde ayni :)

12

evet dikelçim hedefler aynı da ben sana yetişene kadar sen mezun olursun
ama azimliyim bayağı gaza geldim bu sefer yani mutabakatlatım var faks başında beklerke sağa adım sola adım yapıyorum
bakalım inş. ramazanda 59,9 da olsa 5 li bir rakama sabitlesem kafi sonrası bayağı yavaş gidecek gibi :)
bende eski kıyafetlerimi istiyorummmmm

ahh ahh..kim istemiyor ki eski kıyafetlerine girebilmeyi naz cım

günaydın kızlar...nasılsınız bakeemmmm

biz iyiyiz sen nasılsın bakem annelerin güzeli

verdiğin bilgi için saol tatlım sabah farkında olmadan epey kalori yaktım demek ki, sabah erken uyanınca ayılmak için soğuk suyun altına girdim :)

Günaydın kızlar çok sıcak

tek başına sıcak olsa iyiydi nem berbat

Kızlaar günaydın demek için çok mu geç kaldııımmm,tünaydıııın mı demeliyim yoksaaaa:=)

tünaaydın canım sende mi öğleni buluyosun benim gibi gerçi bugün bulamadım ben ama

hoşgeldiniiizzz kızlarrr..sıcaktan ziyade nem çok berbat...

hem de nasıl ! yapış yapış geziyorum

Dunden beri hastayim bogazim agriyo agzimin ici kupkuru burnum akiyo birde hava sicak offff fena :/

Aksam esimde yok tek acicam iftarimi :/

Cok dertliyim cokkkk :)))

çok geçmiş olsun Dilekçim, oyy kıyamam sana ya

bestem sağol..nasıl olayım...bu sıcakta annelik te çok zor inan...

merhaba arkadaşlar bu cuma zayıflama yarışmalarından birine bende katılmak istiyorum ?? Nasıl olacak bu iş, alırmısınız beni de aranıza

öyledir tabi canım kendimizi zor idare ediyoruz Allah kolaylık versin canımcım..

bide buna temizlik yemek veeeeee tam 2 saattir ütü yü de ekle ve sen düşün...hala da yarım saatlik ütüm var...oğlan yüzünden 1 gömleği 15 dk da ütüledim... 2 tuvaleti 30 dk da temizledim...çok yoruldum...acep spor yapmasam mı bugün...hiç dermanım kalmadı...

Oyy bu sıcakta bunlarımı yaptın tebrik ediyorum anne gücü böyle bir şey olsa gerek...
Bence spor yapma bugün yeterince yorulmuşsun bitkin düşme sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…