Ayşe selam canım
Evime bir spor aleti almak istiyorum ama 2 alet arasında kararsız kaldım spor salonuna gidiyordun sen bildiğim kadarıyla bu aletleri kullandıysan bana yardımcı olurmusun hangisini almalıyım
Eliptik bisiklet
Kürek
Ben yatıyorum Melikem iyi geceler mesaj sayım 60
Çenem düşmüş gene
Dikey kondisyon bisikleti birde twist-shape im var ama dizde sorun yaratıyormuş o yüzden kullanmıyorum onu
içim açıldı yazdıklarını okuyunca sevindimbundan sonra hayatımda hep spor olacak ve yediklerime dikkat edeceğim öyle kendini salıp herşeyden ölçüsüzce yemek en başta sağlıklı değil bunu artık anladım sağol desteğin için
bakımlı bir annesin sende ne kadar güzel darısı başımıza
bu kadar mamayla aclıktan ölebılırım helal olsun:) bırde leslıe 5 mılı bıtırebılıo musun. ne zamandır yapıyosun:) ben 3 gündür ugrasıyorum 5 mılı tamamlayamadım tatlım. gercı cok daha zayıfsın bana göre etkılı olabılır... cok taktır ettım:)
buunla 12 mesaj sayım ben gelene kadar herkes yatmış :d
bende yatayım yavaştan spor duş derken uykum açıldı ama neyse :d
iyi geceler
ooo menü süperLeslie de yap nazar boncuğu takayım sana dur
bende yazayım menümü..antibiyotiklerim bitmediği için oruca başlayamadım
sabah:
omlet
1 dilim ekmek
labne
öğlen
3 ızgara sosis
1 dilim ekmek
akşam
4-5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 lt ye yakın su..45 dk yürüyüşş
sahur: 3 tane akıtma(krep), peynir, biberli yumurta,domates-salatalık, şekersiz çay
iftar: 1 kase tarhana, 1 kabak dolması, patlıcan salatası, avuç içinden az büyük tahinli ekmek, 1 dilim kadar güllaç, 1 bardak erik hoşafı
30 dk leslie, şimdi de 1 armut yiyeceğim
tahinli ekmek olmasaydı iyiydiNapıyım çok severim
Kaptanım hiç spor salonuna giden arkadaşın varmı ya kafamda 1 haftadır bir soru var yanıt bulamıyorum.
Ayşeye bir daha sorayım belki biliyordur o gidiyordu spor salonuna sormuştum geçen 1 gün geri alınınca sayfa göremedi herhalde
ayşe selam canım
evime bir spor aleti almak istiyorum ama 2 alet arasında kararsız kaldım spor salonuna gidiyordun sen bildiğim kadarıyla bu aletleri kullandıysan bana yardımcı olurmusun hangisini almalıyım
eliptik bisiklet
kürek
Ayşe selam canım
Evime bir spor aleti almak istiyorum ama 2 alet arasında kararsız kaldım spor salonuna gidiyordun sen bildiğim kadarıyla bu aletleri kullandıysan bana yardımcı olurmusun hangisini almalıyım
Eliptik bisiklet
Kürek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?