Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben hamilelikten önce gidiyodun spora canım...sana tavsiyem eliptik bisiklet...daha çok kasını çalıştırıyo ve daha çok yağ yakıyo...öyle demişti spor hocam bana..

Dikey kondisyon bisikleti birde twist-shape im var ama dizde sorun yaratıyormuş o yüzden kullanmıyorum onu

bende öyle biliyorum hatta yürüyüşü mümkünse düz yolda yapın diyorlar. off diz sorunu bende var yani yokuşta tırtım ama düzyolda baya gidebilirim

buunla 12 mesaj sayım ben gelene kadar herkes yatmış

bende yatayım yavaştan spor duş derken uykum açıldı ama neyse

iyi geceler

ve inan bana kendine bu kadar bakmanın ödülünü ileriki yaşlarda alıyorsun..
beni ilk görenler hala benim 37 yaşında olduğuma asla inanmazlar..gen faktörünün yanında kendine iyi bakmanın da etkili olduğunu düşünüyorum
o yüzden sporu bırakmak yok!

tatlııım aslında çoook su içiyorum tıkanıyorum hemen zorla yiyiyorum sonra doyma ötesi oluyor patlıyorum mide mi şişirdiğim içintemmuzun başında başladım hemen hergün yaptım tatile çıkınca ara verdim şimdi tekrar başladım tatlım tatlım zayıf mıyok tattlım yooook nerde ama çoook hareketli bi tombikim diyebilirimteşekkür ederim canııımm

Selam kızlaaarrryeşil çayımı içtim leslie ile 5 mil imim tamamladım geldiiimmmenerciiiik oldum enerciiiiiikkk

TATLIM SPORLA BİRLİKTE MENÜNE BENCE BİR

kaptanımız birazcık fazlamı kaçırmış nee:26:sanki birazdaha spor yapsada tahinli ekmek erise gitsemi acaba

ne sormuştun canım?
evet spor salonuna gidiyorum.
ama ben görmemişim senin mesaj yazdığını :/

tatlıımm ben yaz tatilindeyim kışın spor salonuna gidiyorum evimde benim spor salonunda epliptik bisiklete benzeyen fakat oturağı olmayan aynı epliptik alet gibi ama ayakta kullanılan bi alet vardım mükemmeldi canım hatta senin için arştırdım ama adını bulamadım sanırım epliotik bisikletle aynı ama 20-25 dakikada 300 kaloriler yaptırıyo ben bayılıyodum o alete süper kalori yaktırıyor diye bence epliptik alette onun gibiyse alabilirsin canım ama sana tavsiyem çooooook iyi düşün tatlım benim evimde yürüyüş bandım var bir yıl canını çıkardım inan şimdi yüzüne bakmıyorum spor salonuna gitme imkanın varsa eğer eve alet almayıı çok çok çok düşün derim tatlım sana spor salonunda en fazla kalori yaktıran aletlerin ismini bulabilirsem yazarım tatlım yine

hah şimdi soruyu gördüm canım..
eğer imkanın varsa en iyisi koşu bandı..
yoksa alternatif olarak bisiklet.
küreği unut gitsin, çünkü senin yağ yakmaya ihtiyacın var, sıkılaşmaya değil.
daha çarşamba günü bu konu konuşulmuştu:ramazan nedeniyle gerekli sayıya ulaşmadığımızdan birkaç gündür kardiyo egzersizleri yapıyoruz.
Hocamız dedi ki "yağ yakmak için en güzeli bir saat tempolu yürüyüş yapmak, diğer hareketlerle anca sıkılaşırsınız"
ben o yüzden toplu spor yapılacaksa önce yarım saat tempolu yürüyorum, sonra toplu egzersizlere katılıyorum..
yani cevabım yürüyüş yapabileceğin birşey en iyisi..

kızlar selam,

evde misafir vardı geciktim:/
aç karnına 2 bardak ılık su sonrası..

sabah
2 küçük dilim kepekli ekmeğe dil peynirli tost
şekersiz çay

ikindi
yemedim

öğle
1 tabak yağsız sebzeli makarna
1 bardak ayran

akşam
1 adet kabak dolması (girit kabağı,el bombası gibi olanlar )
1 bardak ayran

gece
2 top dondurma
küçük meyve tabağı (3 kiraz,1 erik,2 dilim şeftali,yarım incir)
2 küçük meyveli tartölet
1 küçük cupcake (kremasız)

bu arada bu sabah 1,5 saat kardiyo egzersiz yaptım
1 saat 6.0 hızıyla bantta yürürseniz 500-550 kalori yakıyorsunuz, haberiniz olsun (ben bunu ekranda gördüm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…