Selam kızlaaarrryeşil çayımı içtim leslie ile 5 mil imim tamamladım geldiiimmm enerciiiik oldum enerciiiiiikkk
hah şimdi soruyu gördüm canım..
eğer imkanın varsa en iyisi koşu bandı..
yoksa alternatif olarak bisiklet.
küreği unut gitsin, çünkü senin yağ yakmaya ihtiyacın var, sıkılaşmaya değil.
daha çarşamba günü bu konu konuşulmuştu:ramazan nedeniyle gerekli sayıya ulaşmadığımızdan birkaç gündür kardiyo egzersizleri yapıyoruz.
Hocamız dedi ki "yağ yakmak için en güzeli bir saat tempolu yürüyüş yapmak, diğer hareketlerle anca sıkılaşırsınız"
ben o yüzden toplu spor yapılacaksa önce yarım saat tempolu yürüyorum, sonra toplu egzersizlere katılıyorum..
yani cevabım yürüyüş yapabileceğin birşey en iyisi..
ben hamilelikten önce gidiyodun spora canım...sana tavsiyem eliptik bisiklet...daha çok kasını çalıştırıyo ve daha çok yağ yakıyo...öyle demişti spor hocam bana..
tatlıımm ben yaz tatilindeyim kışın spor salonuna gidiyorum evimde benim spor salonunda epliptik bisiklete benzeyen fakat oturağı olmayan aynı epliptik alet gibi ama ayakta kullanılan bi alet vardım mükemmeldi canım hatta senin için arştırdım ama adını bulamadım sanırım epliotik bisikletle aynı ama 20-25 dakikada 300 kaloriler yaptırıyo ben bayılıyodum o alete süper kalori yaktırıyor diye bence epliptik alette onun gibiyse alabilirsin canım ama sana tavsiyem çooooook iyi düşün tatlım benim evimde yürüyüş bandım var bir yıl canını çıkardım inan şimdi yüzüne bakmıyorum spor salonuna gitme imkanın varsa eğer eve alet almayıı çok çok çok düşün derim tatlım sana spor salonunda en fazla kalori yaktıran aletlerin ismini bulabilirsem yazarım tatlım yine
kızlar selam,
evde misafir vardı geciktim:/
aç karnına 2 bardak ılık su sonrası..
sabah
2 küçük dilim kepekli ekmeğe dil peynirli tost
şekersiz çay
ikindi
yemedim
öğle
1 tabak yağsız sebzeli makarna
1 bardak ayran
akşam
1 adet kabak dolması (girit kabağı,el bombası gibi olanlar)
1 bardak ayran
gece
2 top dondurma
küçük meyve tabağı (3 kiraz,1 erik,2 dilim şeftali,yarım incir)
2 küçük meyveli tartölet
1 küçük cupcake (kremasız)
bu arada bu sabah 1,5 saat kardiyo egzersiz yaptım
1 saat 6.0 hızıyla bantta yürürseniz 500-550 kalori yakıyorsunuz, haberiniz olsun (ben bunu ekranda gördüm)
Kullandığın alet uzay yürüyüşü olabilir canım belki
İyice düşündüm spor yapmayı seviyorum bir kenara atıcağımı sanmıyorum en azından zayıflayana kadar zayıfladıktan sonra bilemiyorum...
Evet çoğu kişi eliptik bisiklet diyor eliptik bisiklet alıcam galiba teşekkür ettim tavsiye için Şulecim
kızlar günaydınnnnnn
eğer spor salonuna yazılmazsan zayıfladıktan sonra da kullanmaya devam edersin, neticede sporu hayatına sokmak zorundasın
ben geçen yıl 56 ya düştüğüm zaman da koşu bandımı kullanmaya devam ettim. Antalya o kadar sıcak oluyor ki, bazen spora gitmediğim günlerde ya da kışın çok yağmurlu günlerde tv yi açıp bir saat yürümeyi ihmal etmiyorum.
ben koşu bandını ilk aldığımda herkes elbise askısı olarak kullanacağımı söyledi ama hiç te öyle olmadı
günaydın kızlar...nasılsınız bakeemmmm
kızlar günaydınnnnnn
eğer spor salonuna yazılmazsan zayıfladıktan sonra da kullanmaya devam edersin, neticede sporu hayatına sokmak zorundasın
ben geçen yıl 56 ya düştüğüm zaman da koşu bandımı kullanmaya devam ettim. Antalya o kadar sıcak oluyor ki, bazen spora gitmediğim günlerde ya da kışın çok yağmurlu günlerde tv yi açıp bir saat yürümeyi ihmal etmiyorum.
ben koşu bandını ilk aldığımda herkes elbise askısı olarak kullanacağımı söyledi ama hiç te öyle olmadı
gece dışında beğendim ama gece biraz fazla kalorili olmuş...sporda sadece onları yakmışsındır muhtemelen..kızlar selam,
evde misafir vardı geciktim:/
aç karnına 2 bardak ılık su sonrası..
sabah
2 küçük dilim kepekli ekmeğe dil peynirli tost
şekersiz çay
ikindi
yemedim
öğle
1 tabak yağsız sebzeli makarna
1 bardak ayran
akşam
1 adet kabak dolması (girit kabağı,el bombası gibi olanlar)
1 bardak ayran
gece
2 top dondurma
küçük meyve tabağı (3 kiraz,1 erik,2 dilim şeftali,yarım incir)
2 küçük meyveli tartölet
1 küçük cupcake (kremasız)
bu arada bu sabah 1,5 saat kardiyo egzersiz yaptım
1 saat 6.0 hızıyla bantta yürürseniz 500-550 kalori yakıyorsunuz, haberiniz olsun (ben bunu ekranda gördüm)
1.
günaydın kızlar :)
bende yürüyüş bandına cesaret edemiyorum yer sıkıntısı yüzünden. birde açık alanda oksijen alarak yürümek kapalı alandan çok daha etkili. He dışarıda yürüyor musun derseniz ancak iş çıkışı eve
ama leslie yi 3 gündür falan yapıyorum herhalde gözle görülür sıkılaşma var.
ek olarak farkediyor mu bilmiyorum ama a101 de sabunlar var. kükürtlü sonra kahveli en son üzümlümü ne onlarla sabunlanıyorum. o terle kombiyi açmaya üşenip soğuk suda yıkanıyorumtabi o selülitlere masajda masaj bunlarında faydası olmuş olabilir.
Günaydın Gülşahcım
Soğuk suyla nasıl yıkanıyorsun acı eşiğin çok yüksek bence senin
2.
acı eşiğim gerçekten yüksektir canım ama zaten öyle terleyince hiç farkına bile varmıyorumsadece kafada biraz ama onuda hergün sabunlamamak için sadece bir kere su tutuyorum kafama
ama soğuk duş iyidir candır hazır mevsim yazken ve çok çok sıcakken
ya şu leslı yi bende yapıcam bugün bakiimm...bi de vücut ölçülerimi alıcam haftalık...ne kadar fark olucak yazarım sizede...
2.
acı eşiğim gerçekten yüksektir canım ama zaten öyle terleyince hiç farkına bile varmıyorumsadece kafada biraz ama onuda hergün sabunlamamak için sadece bir kere su tutuyorum kafama
ama soğuk duş iyidir candır hazır mevsim yazken ve çok çok sıcakken
bende çok severim soğuk suda yıkanmayı...buzz gibi suda yüzmeyi...eşim parmağını sokamaz ben çoktan dalarım suyun içine..:))))))
3
Bende başlarken ölçü almadığıma pişmanım. şimdi yarısında da ölçmek istemiyorum. ama yani gözümün gördüğü fark varacayip motive eden bir durum
bende çok severim soğuk suda yıkanmayı...buzz gibi suda yüzmeyi...eşim parmağını sokamaz ben çoktan dalarım suyun içine..:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?