Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kızlaaarrryeşil çayımı içtim leslie ile 5 mil imim tamamladım geldiiimmmenerciiiik oldum enerciiiiiikkk

süpersin canım benim enerjine hayran oldum bana da bulaştır biraz çünkü üzerimde bir ağırlık var bugün iyi hissetmiyorum :/ bir de yarın dışarıda işlerim var umarım fazla erimeden halledip evime dönebilirim...

Sağol canım bilgi için malesef koşu bandı için imkanım yok hem yer hem ses hem elektirik...
Eliptik bisiklet diyorsun yani peki önerini göz önünde bulundurucam canım çok teşekkürler =))

ben hamilelikten önce gidiyodun spora canım...sana tavsiyem eliptik bisiklet...daha çok kasını çalıştırıyo ve daha çok yağ yakıyo...öyle demişti spor hocam bana..

Evet çoğu kişi eliptik bisiklet diyor eliptik bisiklet alıcam galiba teşekkür ettim tavsiye için Şulecim

Kullandığın alet uzay yürüyüşü olabilir canım belki

İyice düşündüm spor yapmayı seviyorum bir kenara atıcağımı sanmıyorum en azından zayıflayana kadar zayıfladıktan sonra bilemiyorum...

Gayet programlı ve güzel bir menü Ayşecim 90 dakika sporuda kaydettim

kızlar günaydınnnnnn

eğer spor salonuna yazılmazsan zayıfladıktan sonra da kullanmaya devam edersin, neticede sporu hayatına sokmak zorundasın
ben geçen yıl 56 ya düştüğüm zaman da koşu bandımı kullanmaya devam ettim. Antalya o kadar sıcak oluyor ki, bazen spora gitmediğim günlerde ya da kışın çok yağmurlu günlerde tv yi açıp bir saat yürümeyi ihmal etmiyorum.
ben koşu bandını ilk aldığımda herkes elbise askısı olarak kullanacağımı söyledi ama hiç te öyle olmadı

1.
günaydın kızlar :)
bende yürüyüş bandına cesaret edemiyorum yer sıkıntısı yüzünden. birde açık alanda oksijen alarak yürümek kapalı alandan çok daha etkili. He dışarıda yürüyor musun derseniz ancak iş çıkışı eve
ama leslie yi 3 gündür falan yapıyorum herhalde gözle görülür sıkılaşma var.
ek olarak farkediyor mu bilmiyorum ama a101 de sabunlar var. kükürtlü sonra kahveli en son üzümlümü ne onlarla sabunlanıyorum. o terle kombiyi açmaya üşenip soğuk suda yıkanıyorum tabi o selülitlere masajda masaj bunlarında faydası olmuş olabilir.

günaydın kızlar...nasılsınız bakeemmmm

Günaydınlar hoş geldiniz :):)

İnşallah bende aynı azimi gösterebilirim canım ya

gece dışında beğendim ama gece biraz fazla kalorili olmuş...sporda sadece onları yakmışsındır muhtemelen..

Günaydın Gülşahcım
Soğuk suyla nasıl yıkanıyorsun acı eşiğin çok yüksek bence senin

2.
Günaydın Gülşahcım
Soğuk suyla nasıl yıkanıyorsun acı eşiğin çok yüksek bence senin

acı eşiğim gerçekten yüksektir canım ama zaten öyle terleyince hiç farkına bile varmıyorum sadece kafada biraz ama onuda hergün sabunlamamak için sadece bir kere su tutuyorum kafama

ama soğuk duş iyidir candır hazır mevsim yazken ve çok çok sıcakken

ya şu leslı yi bende yapıcam bugün bakiimm...bi de vücut ölçülerimi alıcam haftalık...ne kadar fark olucak yazarım sizede...

bende çok severim soğuk suda yıkanmayı...buzz gibi suda yüzmeyi...eşim parmağını sokamaz ben çoktan dalarım suyun içine..:))))))

3
ya şu leslı yi bende yapıcam bugün bakiimm...bi de vücut ölçülerimi alıcam haftalık...ne kadar fark olucak yazarım sizede...

Bende başlarken ölçü almadığıma pişmanım. şimdi yarısında da ölçmek istemiyorum. ama yani gözümün gördüğü fark var acayip motive eden bir durum

bende çok severim soğuk suda yıkanmayı...buzz gibi suda yüzmeyi...eşim parmağını sokamaz ben çoktan dalarım suyun içine..:))))))

Kızlar size güzel bir bilgi vereyim 10 dakika soğuk suyun altında durmak 30 dakika tempolu koşu kadar kalori yakar.Mantık vücut belli bi sıcaklıkta tutmak zorunda ısısını sen soğuttukça vücut ısınmaya çalışıyor ve çok yüksek enerji yakıyor bunun için :):)

3

Bende başlarken ölçü almadığıma pişmanım. şimdi yarısında da ölçmek istemiyorum. ama yani gözümün gördüğü fark var acayip motive eden bir durum

Çok sevindim canım sıkılasmana en geç 3 ay sonra taş gibi olucaksın anlaşılan :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…