Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

17
Menün güzelmiş canım inşallah bir 300 gr daha vermiş olursun sabaha kadar tam yarım kilo eder :):)

300 gr daha versem ne ala canım tatil dönüşü 64.1 dim 61.1 olursam 3 kg vermiş olcam tabi o tatilde yediklerim sanırım yerleşmiş kg değildi
o yüzden gidiyor kolay.
cmt arkadaş iftara çağırdı oraya nmiş gideyimki kendimi kaptırır yemeklere dalarsam çok artmasın

Vallaha hatırlıyamıyorum 300 gr niye yazdım canım İftardan önceydi beynim durmuş olabilir

Kuzum giderken de diyetteyim destek ol diye arkadaşına sana destek olur çok yedittirmez ama ye yav nolucak diyen filinta gibi tiplerdense bilemicem :):)

18
Yemek ye kuzum ya atasım geliyor kendimi şu balkondan senin menülerini okudukça

canım ya tatilde yediklerimi bilsen birde akşam mercimekli bulguru bayağı tabak dolusu yiyiyorum. derin tabak dolup taşıyor
onunla hurma bayağı tutuyor. dişimin telide yeni deişti ya istesem de çok bir şey yiyemem bu hafta incir kayısıyı yiyemiyorum kaç gündür. onlarda bayağı enerji veriyor.

ama bulguru zeytinyağıyla yağıyorum ve içinde diğer karışımlar yok direk haşlama gibi düşün

biraz kendime gelsem tembellik gitse sebze haşlıcam ama inş. haftaya.
yarın misal bulgurum bitti ton balığı alacağım ondan tıka basa yiyeceğim :)
tek çeşit yazdığım için az yiyorum gözüküyor ama o tek çeşidi bayağı bol yiyorum

tatildeki bikini görüntüsünden sonra göbeğimin belimin düzelmesi ise bayağı teşvik oluyor

hmmm kuzumm ne bilemm vallaa meyve falan yiyom işte...sende vercen daha hızlı hemde...

Kuzum ben bu siteye kayıt olduğumda duraklama dönemindeydim 2 haftadır 93 de takılı kalmıştım motivasyonumu kaybetmemek için kayıt oldum.Kayıt olalı 1 buçuk hafta oldu ama hala kilo veremiyorum.Neredeyse 1 ay olucak ben sadece 100 gr verebildim

Sizin kadar az yiyemiyorumda napıcam bilmiyorum..

Ramazan diye kendime bahane veriyorum ama 1 ay olucak ya insan 1 ayda hiçmi kilo veremez.

Canım söylemiştinde unuttum senin boyun kaçtı merak ettim ???
Ben ramazandan önce haftada en az 4 kere ton balığı yiyordum canım.Yağını süzdürüp.Hem tadı güzel hem protein kaynağı hem yararlı yağlar bulunduruyor...

19

öyle düşünme canım beslenme şeklini değiştir. menüde meyve varsa çıkart. gıdaları birbirine karıştırma bence. çeşit ye ama her ögünde bir çeşit ye
yani okuduklarımda öyle diyor. yemeklere nane-kekik-keten tohumu serp çok tat değiştirmiyor zaten.

karatay diyetine bir göz at istersen bana çok sağlıklı geldi.

bünyemin dayanacağını bilsem dukan denerim ama karatay daha kolay.

Gülşahcım ben dukan yaptım berbat bir şey kilo verdiriyor ama sağlıksız...
Ya şöyle düşünüyorum 117 den 93 e gelene kadar 6 ay geçti ama yani 2 hafta üst üste kilo veremediğim yok yani(çizelgem var diyetime başladığımda hazırlamıştım her hafta kilomu giriyorum) O yüzden uyguladığım diyet şeklinin bende işe yaradığını biliyorum
Ama 1 aydır kilo veremeyince acaba diyorum ?

20

duraklama evrelerini sürekli bahsediyorlar ama evre geçince 2-3 kg birden gidiyor. ramazanda korumayı hedef edin moralin bozulmaz. ben misal ramazanda 5 leri görecem dedim onun sıkılığı bu. 53 e 5-6 sonrası için hedef koydum kısa vadeli düşük kg hedefi koyuyorum.

birde bazıları ramazanda kg veriyor bazısı kg veriyor. vucud yapısıyla alakalı herhalde

moralini bozma yani ben diyeti düşündükçe iştahım açılıyor düşünmemeye çalışıyorum ve sanırım daha rahat oluyor. yani bugüne kdr böyle niyet edip diyet yaptığım yok klasik pzt başlar en geç haftasonu bozardım diyeti. ama bu sefer azimliyim malum 30 yaş sendrmuna girdim insan bir takıntılı oluyor sorma

Menüümm
sahur:
1 avuç pide
1dilim peynir
domates zeytinyağı gezdirilmiş
salatalık bol yeşillik

iftar:
Hurma ile orucumu açtım
1 kıymalı pide:26:
1bardak ayran
salata
2-3 çatal güllaç

spor:leslie ile 5 mil hemen yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…