Menün güzelmiş canım inşallah bir 300 gr daha vermiş olursun sabaha kadar tam yarım kilo eder :):)
17
300 gr daha versem ne ala canım tatil dönüşü 64.1 dim 61.1 olursam 3 kg vermiş olcamtabi o tatilde yediklerim sanırım yerleşmiş kg değildi
o yüzden gidiyor kolay.
cmt arkadaş iftara çağırdı oraya nmiş gideyimki kendimi kaptırır yemeklere dalarsam çok artmasın
bgnki menüm
sabah:1 puding
aksam:1 kase corba
5-6 kaşık salata
toplam 2 litre su şimdilik..
Yemek ye kuzum ya atasım geliyor kendimi şu balkondan senin menülerini okudukça
hmmm kuzumm ne bilemm vallaa meyve falan yiyom işte...sende vercen daha hızlı hemde...
18
canım ya tatilde yediklerimi bilsenbirde akşam mercimekli bulguru bayağı tabak dolusu yiyiyorum. derin tabak dolup taşıyor
onunla hurma bayağı tutuyor. dişimin telide yeni deişti ya istesem de çok bir şey yiyemem bu haftaincir kayısıyı yiyemiyorum kaç gündür. onlarda bayağı enerji veriyor.
ama bulguru zeytinyağıyla yağıyorum ve içinde diğer karışımlar yok direk haşlama gibi düşün
biraz kendime gelsem tembellik gitse sebze haşlıcam ama inş. haftaya.
yarın misal bulgurum bittiton balığı alacağım ondan tıka basa yiyeceğim :)
tek çeşit yazdığım için az yiyorum gözüküyor ama o tek çeşidi bayağı bol yiyorum
tatildeki bikini görüntüsünden sonra göbeğimin belimin düzelmesi ise bayağı teşvik oluyor
Kuzum ben bu siteye kayıt olduğumda duraklama dönemindeydim 2 haftadır 93 de takılı kalmıştım motivasyonumu kaybetmemek için kayıt oldum.Kayıt olalı 1 buçuk hafta oldu ama hala kilo veremiyorum.Neredeyse 1 ay olucak ben sadece 100 gr verebildim
Sizin kadar az yiyemiyorumda napıcam bilmiyorum..
Ramazan diye kendime bahane veriyorum ama 1 ay olucak ya insan 1 ayda hiçmi kilo veremez.
19
öyle düşünme canım beslenme şeklini değiştir. menüde meyve varsa çıkart. gıdaları birbirine karıştırma bence. çeşit ye ama her ögünde bir çeşit ye
yani okuduklarımda öyle diyor. yemeklere nane-kekik-keten tohumu serp çok tat değiştirmiyor zaten.
karatay diyetine bir göz at istersen bana çok sağlıklı geldi.
bünyemin dayanacağını bilsem dukan denerim ama karatay daha kolay.
Gülşahcım ben dukan yaptım berbat bir şey kilo verdiriyor ama sağlıksız...
Ya şöyle düşünüyorum 117 den 93 e gelene kadar 6 ay geçti ama yani 2 hafta üst üste kilo veremediğim yok yani(çizelgem var diyetime başladığımda hazırlamıştım her hafta kilomu giriyorum) O yüzden uyguladığım diyet şeklinin bende işe yaradığını biliyorum
Ama 1 aydır kilo veremeyince acaba diyorum ?
sagol canim ya halimi yalniz cekenler anlarrre doye sarki soylemek istiyorum ama konusmal bile zor geliyo bu halde :)
kızlar ben tartıldım gideceğim için şimdiden bildireyim
geçen hafta:77.5
bu hafta:76.1
aradaki fark:1.4
77.5/76.1/1.4/%1.81
Bende süprüs kilomu söylemek istiyorum
Geçen hafta: 55.8
Bu hafta: 53.8
:124:
bgnki menüm
sabah:1 puding
aksam:1 kase corba
5-6 kaşık salata
toplam 2 litre su şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?