Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

olabilir 24 kilo az değil bakalım diyetisyene gidersen ne diyecek ama lütfen ramazanda salma canım bu düzenle devam et almamak bile güzel değil mi

Canım ben ramazanda ilk hedefim 95 den yukarı çıkmamaktı sonra baktım arkadaşlar veriyor artık hedefim 93 ü sabitlemek yada 92 ye inmek ramazan sonuna kadar.

Canım gidersem ablamın arkadaşına giderim hacettepe mezunu iyidir kanımca.Geçen sene teklif etmişti ben biraz sinirlice terslemiştim
o sıralar asla kilo verebilceğimi sanmıyordum.

Ramazan bitene kadar beklicem bittikten sonraki haftada kilo veremezsem diyetisyene gidicem belkide vücudum çöktü artık kilo vermek istemiyor

canım vücut yorulmuş olabilir.
ya da sen gereğinden az yiyor olabilirsin..
bence en sağlıklısı bir diyetisyene gitmen, hem bilinçli beslenmeyi öğrenir, bir daha kilo almamayı da öğrenirsin
ama önce şunu anlaman lazım: beslenme düzenini değiştirip sporu hayatında devamlılık haline getirmen lazım..yoksa 50 kiloya düşsen de eğer yaşam tarzını değiştirmezsen yine kilo alacaksın.
bak ben diyetisyenle o kadar kilo verdim, birazcık salınca hop alıvermişim 6 kilo birden..
artık 37 yaşındayım, eskisi kadar hızlı yakamıyorum, istediğim kiloya düştüğüm zaman diyetisyenimin verdiği koruma programını uygulayacağım bundan sonra..
önce kendini nerede görüyorsun, hangi kıyafetlerle görüyorsun, onu sorgula..
dolaba gittiğinde gerçekten aç olup olmadığını düşün, belki susamış bile olabilirsin..
bu konuda blogta da yazmak istiyorum, biraz kafamdakileri toparlayayım, olmadı burada da bahsederim..
ay çenem düştü!
sevgiler

Kaptanım bence ilk 3 deyiz bu sefer dilekle sen taşıcaksınız bizi üstlere =)))

Canım gidersem ablamın arkadaşına giderim hacettepe mezunu iyidir kanımca.Geçen sene teklif etmişti ben biraz sinirlice terslemiştim

benim diyetisyenim de Hacettepe mezunu..
kendisi zaten başarı hikayesi, 2 yılda 42 kilo vermiş..fotoğraflarını görünce şok geçirmiştim..dünya tatlısı bir kadın..
zaten şu an piyasadaki ünlü diyetisyenlerin çoğu oradan mezun..

Belkide veremicem kilo ramazandan sonrada diyetisyene gidicem benim için daha hayırlı olucak böylesi :):)
İyiye yormak lazım değilmi

24

valla nazcım yemek yemeyi bnm kadar sevemez kimse diye dşünüyorum sevmediğim bişi gelmiyor aklıma. ama insanların eleştirilerini yapıcı almak lazım kendimin kg aldığımın farkında değildimde plajda başkalarını örnek göstererek soruyodum bunun kdr mı oldum yoksa şunun gb mi fln derken arklar dost acı söyler mantığıyla kötü gözüktüğümü net bi şekilde belirttiler
çok pis hırs yaptım normalde yediğim yaramazdı bana ama 5 senedir falan yılda 2 kilo fiks alınca yaşlılık işte gittikçe yavaşlıyo metobolizma. neyse uykulu konu dağıldı özetle çok yakın arkadaşlarım kilo ver dieyet yağ spor yap dedi bana ama surat asmak yok sonuçta sağlık içinde gerekli birşey. bir iki kilo bile verince insanın hareketi kolaylaşıyor.
bu arada yaptım 60 dk leslie mi ama bugün çok yoruldum nedense pöf bayağı :) ama duş sonrası tartıldım 61.4 su dolu içim ama sabah daha düşük çıkarsa kilom oymuş gibi davranacağım

Sen taktiği bulmuşsun Gülşahcım ya
Yazıyorsun buraya 60 dk leslie yapıcam ben diyorum kaydettim sen vicdan azabı çekmemek için yapıyorsun iyi taktik vallahi

İyi geceler kızlar mesaj sayım 36 Melike yarın öğlen gibi gelirim spor listesini paylaşırım

25
Sen taktiği bulmuşsun Gülşahcım ya
Yazıyorsun buraya 60 dk leslie yapıcam ben diyorum kaydettim sen vicdan azabı çekmemek için yapıyorsun iyi taktik vallahi

bugün benim 25 mesaj yavaştan bayılayım ya işte sorumluluk duygum çok gelişmiş iyki gaza gelip sabahta işe yürüyerek gidicem fln demiyorum mafolurum valla
iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…