Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

700 gram vermişsin pidede ödülün olsun canım zaten abartmamışsın miktarını

şöyle hemen anlatıyım ben mesela bu hafta 1.4 kg verdim geçen hafta 77.5'tim
1.4/77.5=0.0181
0.0181x100=%1.81
yani verdiğin kiloyu geçen haftakine bölüp 100'le çarpıyorsun anlaşılmadıysa sor canım

bir haftada 1400 gram veren kaptanım nasılsın

Selam kızlar tartıldım ve buruk bir mutluluk yaşadım

Geçen haftaki kilom 93
Bu haftaki 92.9

100 gr :) Kilo almadığıma şükrediyorum o yüzden burukta olsa bir sevinç yaşadım

kilo almadığına ben de sevindim Naz bu duraklama dönemi biraz uzun gibi belki de normaldir 24 kilodan sonra bilemedim
ama pes etmek yok diyetine sporuna devam edeceksin canım menülerinde bir değişiklik iyi gelir vücudu şaşırtmak lazım

22

163 canım benim boyum ama sıkıntı kas olmaması ve bel çevresi yağlanması
ton balığını bende seviyorum salatayla da gzl gidiyor

Ramazan bitene kadar beklicem bittikten sonraki haftada kilo veremezsem diyetisyene gidicem belkide vücudum çöktü artık kilo vermek istemiyor

sahur: 2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, sosis, biberli yumurta,şekersiz çay, 1armut
iftar: 1 kase çorba, 1 karnıyarık, 3 kaşık pilav, 1 parça tavuk, 1 dilim börek, 1 dilim şekerpare, 1dilim baklava
bugün ayarım kaçtı misafirlikte ye ye dediler haftaya eritirim diye yedim ödül verdim kendime haftaya kadar başka ödül günü yok

hahaha yok kız bende bir dolma parmak var görcen ben eririm onlar erimez
menünü göremedim Naz

Aa İyi hatırlattın ya unuttum yazmayı

Yarım kase tarhana çorbası
1 kase bulgur pilavı
3 köfte
Azıcık patates kızartması
Yarım kase domates sosu ( yağsız )
Bir kase yoğurt

Ramazan bitene kadar beklicem bittikten sonraki haftada kilo veremezsem diyetisyene gidicem belkide vücudum çöktü artık kilo vermek istemiyor

olabilir 24 kilo az değil bakalım diyetisyene gidersen ne diyecek ama lütfen ramazanda salma canım bu düzenle devam et almamak bile güzel değil mi

23
nazcım diyetistenin dediğini uygulayacaksan diyetisyen candır. benim arkadaşım 20 kg vermişti ama bebekliğinden beri şişkoydu o kdr yerleşmiş kg. sonra geride almadı. hemde bildiğin tıkabasa yemek veriyormuş buluştuğumuzda big mac menü fln yiyorduk. gezmeye gideceğinde söylüyordu kadın ona göre yemek yazıyordu haftanın kalorisini ayalıyordu.
tabi doktoruda demiş senin kadar düzgün uygulayan hastam çok az. yani diyetisyen niyetin varsa araştırıp iyi birine git. ben iş güç derken hayatta uygulamam fıtratımda yok annemde gidip bayağı kilo vermişti.

Yarasın kaptanıma ya 1.4 kilo vermişsin ye tabi ödülün olsun :):)

Sütünü tarçınlı içmen çok güzel canım menünde her zamanki gibi hoşuma gitti.
Yarın sabahta tartıda inşallah 1.5 kg eksik çıkarsın :):)

evet kan şekerimi dengeliyor tarçınlı süt..
ama akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemedim, Starbucks ta Naneli Americano içtim küçük boy..canım birşey yemek istemedi.
şu anda da şekersiz yeşil çay içiyorum..
evet dilerim yarın 1,5 kg olmuştur ama sanmam..belli bir yaştan sonra kilo vermek zorlaşıyor,bunu bile verdiğime şükrediyorum :)

Aa İyi hatırlattın ya unuttum yazmayı

Yarım kase tarhana çorbası
1 kase bulgur pilavı
3 köfte
Azıcık patates kızartması
Yarım kase domates sosu ( yağsız )
Bir kase yoğurt

tartıyı geçtik diye bugün ödül günümüz olsun ama yarın ıı ıhh olmaz
sen sahura kalkmaya başladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…