- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
kesinlikle öyle bana da baştan zor geliyordu sonra aynı senin gibi mutlu hissettiğimi farkettim hatta annemle ablama da bulaştırmıştım hep beraber yapıyorduk leslie'yi
Jillian diye yeni bir video buldum sıkılaşmak için şu 3 hafta geçsin ona başlayacağım özlemişim eski günlerimi ne güzel terledim
havuz,hamam bonusu olmuş oh ne güzel
melikeciiim sayende tanıştım bende leslie ile ama inan yaz tatilinde hayat kurtarıcım oldu heryaz iki aylığına ne yapsam nasıl spor proğramına yazılsam diye düşünmek işkenceydi ama şimdi iftardan sonra rahat rahat yapıyorum sporumu ve korkunç sıkılaştırıyo ben bide daha çok atlaya zıplaya yapmaya çalışıyorum sırılsıklam oluyoruuum eylüle kadar bi 5 kilo versem Allahıııım mükemmel olucam
naz l-carnitine ilaç diil güzelim...zaten vücutta olan bir aminoasit...bunu sadece spordan 15 dk önce alıyosun...normalden 3 kat daha fazla ısıtıyo vücudu ve doğal olarak 3 kat fazla kalori yakıysun...ama dediğim gibi spordan 15 dk önce alman lazım...yoksa normal zamanda bir işe yaramıyo...ilaç olmadığı için gönül rahatlığıyla alabilirsin...
Canım L carnitine almayı bende düşünmüştüm baya tavsiye edilen bir ilaç sonra düşündüm acaba kullanmayı bıraktığımda kilo alırmıyım geri bazı ilaçların öğle etkileri var biliyorsun.
Sen ne zamandır kullanıyorsun kısaca bilgi verirmisin merak ettimde çünkü bende bir ara alıcaktım
tartı değişikliğinden kaynaklanmış olabilir biz evdekini takip edelimya da spor salonundakini takip etmek istiyorum dersen tartı değişikliği diye bildirmemiz lazım
Canım L carnitine almayı bende düşünmüştüm baya tavsiye edilen bir ilaç sonra düşündüm acaba kullanmayı bıraktığımda kilo alırmıyım geri bazı ilaçların öğle etkileri var biliyorsun.
Sen ne zamandır kullanıyorsun kısaca bilgi verirmisin merak ettimde çünkü bende bir ara alıcaktım
ya Melike ben sporu çok geç keşfettim ne yazık ki..
geçen sene buradaki bir otelin spor salonuna yazıldım.
ilk gün arkadaşımla sıkıntıyla gittik.
sonra orada bir sürü arkadaş edindim, herkes incecik ve çok eğleniyorsun.
bir de spor sonrası hamamdan falan faydalanmaya başladık.E şimdi bir de yaz geldi, deniz, havuz hepsi ücretsiz.
Oradan ayrıldığımda eve dönerken ne kadar pozitif ve mutlu olduğumu keşfettim, o zamandan beri de aksatmıyorum sporumu. Şimdi eylülde üyeliğim bitiyor, yeniden yenileyeceğim.
Geçen sene 56 kg idim bu zamanlar, çok fazla seyahat, ev tadilatı, taşınma derken salona gidemedim..zaten o arada da -yemenin de etkisiyle- 60,8 oluvermişim(
yaptığın şeyden keyif alırsan, o zaman devamı geliyor...spor da benim için öyle artık, çok seviyorum...eğer öfleye püfleye yaparsan zevk almazsın, zevk almazsan da bir süre sonra bırakırsın..
öyle yani..
L-Carnitine'yi duymadım? bende yazayım benimkileri
-acı pul biberin yanı sıra kekik ekliyorum
-1 kupa maydanoz suyu, 1 kupa yeşil çay içiyordum ramazan diye bıraktım kiraz saplı form çayı da güzel
-bol su
bu arada belirtmek isterim...inanılmaz zevkli bir insansın....
Canım ben salona başlayalı 1 sene oldu tam bu ay sonunda.
Ama evet hiç koşma alışkanlığım yoktur benim, ama beni hiç zorlamadı, bir de terletmesi ekstra bonus oldu.
Bir de ramazan nedeniyle devamlı kardiyo yapıyoruz bu ara, çünkü gerekli sayı 5 i oluşturamıyoruz bir türlü.
Normalde yarım saat yürüdükten sonra grup şeklinde yağ yakma ve sıkılaşma egzersizleri yapıyoruz, her seansta başka şeyler yaptırıyor; bir gün zumba, bir gün step, bir gün pilates,vs..devamlı değiştiriyor, yoksa vücut alışırmış hemen..
hayranım sana nasıl güzel spor yapıyorsunkondisyonun artıyor yani
ramazan olmasa ben de yapacağım ama iftardan sonra teraviye gidiyorum gelince 11 buçuk oluyor o saatten sonra yatıyorum iftardan önce yarım saat yapabiliyorum sadece
hiç kaybetme bu azmini
eylüle çok var daha...ben inanıyorum vereceğine..
zevkli mi?:)
teşekkür ederim?
şulecim bende artık çoook uzun zamandan beri spor yapıyorum ve bir beden eğitimi arkadaşım tavsiye etmişti banada dışarıdan takviye alırsan daha hızlı kilo verrirsin demişti ilaç ismi de l-carnitine ama tatlım ya bu ilaç karaciğeri yormuyo mu araştırdın mı sen tatlım bende almak istiyorumda yan etkilerinden çekiniyorum açıkçasııı
Canım yürüyüş bandı çok teferruatlı bir şey
Elektirik yakıyor maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama ayda 30 tl yakar yani her gün yarım saat kullansan
Çok ses yapıyor apartman dairesinde oturuyorsan çok sorun olucaktır hele birde koşarsan üff
O bandı acayip tozlanıyor ve kulalndığın zaman tozlar ucusuyor acayip kötü birşey oluyor hergün temizlemek gerekiyor yada toza dayanıklı bir yapıda olmak lazım :):)
Yer baya kaplıyor bazı katlanan modelleri var ama
====bakalım kim kaç dakika spor yapmış====
yilike - 150 dakika
panibo - 140 dakika
caramio03 - 105 dakika
zazaa - 540 dakika
nazperver - 350 dakika
Symrne - 240 dakika
eloisee - 225 dakika
umutlayasasen - 60 dakika
cimcime81 - 45 dakika
papatya89 - 0 dakika
arkadaşlar çoğunuzun haberi yoktu liste yaptığımızdan galiba çoğu kişi bildirimde bulunmuyor haftaya daha güzel bir liste yaparız inşallah.
ayyyy gaza geldim bak şimdi haftaya kesin ilk üçte olmalıyııım çok çalışıcam çooookşu spor listesine de bir sıralama yapalım dimi kızlar spor yapanların hakkı yenmesin
spor listesi
zazaa - 540 dakika ile 1. Haftanın en sportifi
Nazperver - 350 dakika ile 2.
Symrne - 240 dakika ile 3.
Eloisee - 225 dakika
yilike - 150 dakika
pinibo - 140 dakika
caramio03 - 105 dakika
umutlayasasen - 60 dakika
cimcime81 - 45 dakika
papatya89 - 0 dakika
benim bu uygulamadan haberim yoktu amaaasana özelden mi yazalım sporumuzu yoksa çıkarken mesaj sayımızlamı bildiryoruz canım??
naz l-carnitine ilaç diil güzelim...zaten vücutta olan bir aminoasit...bunu sadece spordan 15 dk önce alıyosun...normalden 3 kat daha fazla ısıtıyo vücudu ve doğal olarak 3 kat fazla kalori yakıysun...ama dediğim gibi spordan 15 dk önce alman lazım...yoksa normal zamanda bir işe yaramıyo...ilaç olmadığı için gönül rahatlığıyla alabilirsin...
Eki Görüntüle 473745
valla Nazcim ben uzun süreden beri kullanıyorum.
Hap olanını değil de, sıvı olanını..
Spordan hemen önce almam yeterli, hap olduğu zaman en az yarım saat önceden almak gerekiyor, unutuyorum ben..
Önce GNC kullandım, şu an Solgar kullanıyorum ama görüyorum ki GNC nin tadı daha güzelmiş :)
Bunun ilaç olmadığını biliyorum, hatta şişenin arkasında da yazıyor.
Bana kilo aldırmadığı gibi, bir de spor esnasında daha fazla yağ yakmama yardımcı bile oldu.
Gerçi spor hocamız yakabildiğimiz müddetçe takviye almamızın gereksiz olduğunu söylüyor ama ben yine de kullanıyorum..
ay arkasında ilaç değildir diye bir ibare var ama fotoğraf büyük geldi, birtürlü ekleyemedim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?