Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

o zaman 1.3 kilo verdin bu hafta hemen düzeltiyorum listeyi iyi oldu söylediğin

evet evet, 1,3 kg.
garip olan da, bugün hocamız yağ ve kilo ölçümü yaptı salonda..hani şu çıplak ayakla tartıya çıkıp, yaş ve boyuna göre tüm verileri hesaplayanlardan..
kahvaltı etmiş olmama rağmen 59,1 çıktım orada
ama ben yine de o kiloyu baz almıyorum, önce kendi tartımda tartıldım, o düzene devam etmek istiyorum :)

7. mi(
aaaa olmaz öyle, daha dikkat edip 1. olmamız lazım bizim :18:

O çalışma biçimine HIIT deniliyor canım çok yüksek kalori yakılıyor o şekilde ama genelde erkekler için tavsiye ediliyor kas çünkü kas oluşumuna neden oluyor ve kalbi çok zorluyor.Belli bir kondisyona ulaşabilen kişiler yapmalı HIIT

Takım İçi Sıralama

nazperver64.1/61.0/3.1/%4.84) takım 1.'si
papatya8955.8/53.8/2.0/%3.58) takım 2.'si
symrne60.8/59.5/1.3/%2.14) takım 3.'sü
caramio03109.6/107.6/2.0/%1.82)
yilike77.5/76.1/1.4/%1.81)
eloisee56/55.8/0.2/%0.36)
pinibo55.0/54.8/0.2/%0.36)
zazaa93/92.9/0.1/%0.11)
umutlayasasen66.0/66.3/-0.3/-%0.23)
cimcime81105.5/106.4/-0.9/-%0.43)

Ortalama:%1.43

Son düzenleme:

Teşekkür ettim canım bu cahille ilgileniyorsun

Canım ben salona başlayalı 1 sene oldu tam bu ay sonunda.
Ama evet hiç koşma alışkanlığım yoktur benim, ama beni hiç zorlamadı, bir de terletmesi ekstra bonus oldu.
Bir de ramazan nedeniyle devamlı kardiyo yapıyoruz bu ara, çünkü gerekli sayı 5 i oluşturamıyoruz bir türlü.
Normalde yarım saat yürüdükten sonra grup şeklinde yağ yakma ve sıkılaşma egzersizleri yapıyoruz, her seansta başka şeyler yaptırıyor; bir gün zumba, bir gün step, bir gün pilates,vs..devamlı değiştiriyor, yoksa vücut alışırmış hemen..

hayranım sana nasıl güzel spor yapıyorsunkondisyonun artıyor yani
ramazan olmasa ben de yapacağım ama iftardan sonra teraviye gidiyorum gelince 11 buçuk oluyor o saatten sonra yatıyorum iftardan önce yarım saat yapabiliyorum sadece
hiç kaybetme bu azmini

tartı değişikliğinden kaynaklanmış olabilir biz evdekini takip edelim ya da spor salonundakini takip etmek istiyorum dersen tartı değişikliği diye bildirmemiz lazım

Kızlar bu arada bazı yağ yakma metotları var.
Ben kendiminkileri sayayım.
Benim yaş itibarıyla çok hızlı çalışan bir metabolizmam yok..hoş, önceden de deli gibi çalışmazdı metabolizmam :)

Ben bunu aşmak için neler yapıyorum?

-yiyeceklerime acı pul biber ekliyorum, bağırsaklarım hızlanıyor.
-günde 2-3 fincan yeşil çay içiyorum
-spor yaptığım günler L-Carnitine kullanıyorum
-(kabızlığı önlemek amacıyla) bol bol su içiyorum.

Sizlerin de bu tip yöntemleri var mı?

ya Melike ben sporu çok geç keşfettim ne yazık ki..
geçen sene buradaki bir otelin spor salonuna yazıldım.
ilk gün arkadaşımla sıkıntıyla gittik.
sonra orada bir sürü arkadaş edindim, herkes incecik ve çok eğleniyorsun.
bir de spor sonrası hamamdan falan faydalanmaya başladık.E şimdi bir de yaz geldi, deniz, havuz hepsi ücretsiz.
Oradan ayrıldığımda eve dönerken ne kadar pozitif ve mutlu olduğumu keşfettim, o zamandan beri de aksatmıyorum sporumu. Şimdi eylülde üyeliğim bitiyor, yeniden yenileyeceğim.
Geçen sene 56 kg idim bu zamanlar, çok fazla seyahat, ev tadilatı, taşınma derken salona gidemedim..zaten o arada da -yemenin de etkisiyle- 60,8 oluvermişim(
yaptığın şeyden keyif alırsan, o zaman devamı geliyor...spor da benim için öyle artık, çok seviyorum...eğer öfleye püfleye yaparsan zevk almazsın, zevk almazsan da bir süre sonra bırakırsın..
öyle yani..

Canım L carnitine almayı bende düşünmüştüm baya tavsiye edilen bir ilaç sonra düşündüm acaba kullanmayı bıraktığımda kilo alırmıyım geri bazı ilaçların öğle etkileri var biliyorsun.
Sen ne zamandır kullanıyorsun kısaca bilgi verirmisin merak ettimde çünkü bende bir ara alıcaktım

L-Carnitine'yi duymadım? bende yazayım benimkileri
-acı pul biberin yanı sıra kekik ekliyorum
-1 kupa maydanoz suyu, 1 kupa yeşil çay içiyordum ramazan diye bıraktım kiraz saplı form çayı da güzel
-bol su

Kızlar ben uzanıcam iftardan sonra gelirim tekrar
İyi günler hepicinize =)

kesinlikle öyle bana da baştan zor geliyordu sonra aynı senin gibi mutlu hissettiğimi farkettim hatta annemle ablama da bulaştırmıştım hep beraber yapıyorduk leslie'yi
Jillian diye yeni bir video buldum sıkılaşmak için şu 3 hafta geçsin ona başlayacağım özlemişim eski günlerimi ne güzel terledim
havuz,hamam bonusu olmuş oh ne güzel

naz l-carnitine ilaç diil güzelim...zaten vücutta olan bir aminoasit...bunu sadece spordan 15 dk önce alıyosun...normalden 3 kat daha fazla ısıtıyo vücudu ve doğal olarak 3 kat fazla kalori yakıysun...ama dediğim gibi spordan 15 dk önce alman lazım...yoksa normal zamanda bir işe yaramıyo...ilaç olmadığı için gönül rahatlığıyla alabilirsin...

çok faydalı bilgiler bunlar tatlım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…