Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ohh süper erisin göbüşler benim bacaklarım incelmeye başladı ama göbek duruyor tipsiz oldum

ohh süper erisin göbüşler benim bacaklarım incelmeye başladı ama göbek duruyor tipsiz oldum

Yaza incecik çıkcaz Melikem her yer ince olcak inanıyorum sen zaten yazı beklemeden incecik olcan galiba orası muhtemel :)
Ben yaza kadar incecik olurum inşallah :):)

Yaza incecik çıkcaz Melikem her yer ince olcak inanıyorum sen zaten yazı beklemeden incecik olcan galiba orası muhtemel :)
Ben yaza kadar incecik olurum inşallah :):)

incecik olacağız beraber mezun olacağız ben yavaş veririm genelde merak etme
bu hafta çok dikkat edelim menülerine sporun zaten var bakalım sonuç ne olacak

Şulecim iddiasına girerim benden önce mezun olucan :):)

valla girelim hayatım..nesine istersen...aslında benim istediğim kiloya gelmem 4 aya bakıyo ama emzirdiğim için olmuyo işte...bi bıraksın hemen arıycam dr umu...ooofffof...ben kahvemle çayımı istiyorum....hamile kalmadan önce o kahve ve çayla 3 ayda 16 kilo vermiştim...hiç spor yapmadan..ve sağolsun onların sayesinde hamilelikte sadece 12 kilo aldım....

Biraz açıklarmısın kahve olayını benim bildiğim kafeinin azı metabolizmayı hızlandırıp kasları uyarır yani fayda sağlar fazlası stres hormonu salgılattırır ve yağ yakımını durdurur zarar sağlar.Ama sen öyle bir dedinki sanki günde 10 kupa çay kahve içiyormuşsun gibi hissettim ve bildiklerimle çakıştı bu durum kafam karıştı

Ramazan başladığından beri bu kadar acıkmamıştımya acayip açım çok halsiz düştüm gözüm kararıyor

Melikem kaçıncı sıradayız bu hafta link atarmısın merak ettim sitenin cahillerindenim hala bulamıyorum

tebrık ederım ayşecım... zayıflamamıs dahı olsan oluşturdugun saglıklı yaşam tarzın dahı mutlu olman ıcın yeterlı bır sebep:)

çok sağol canım yaa.
evet beslenme düzenim iyi oturdu, haklısın..
şimdi derdim bir 5-6 kg daha verip kendimi daha zinde daha iyi hissetmek..
darısı hepimizin başına..

Melikecim,

Benim başlangıç kilomu 60.8 olarak değiştirir misin, ben çizelgeyi yanlış yapmışım
Teşekkür ederim.

woawww herkes spor yapıyor, süper birşey bu!!

Melikem kaçıncı sıradayız bu hafta link atarmısın merak ettim sitenin cahillerindenim hala bulamıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-574.html
bu link paylaşım alanının linki herkes önce burada listesini paylaşır
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-65.html
bu sonuç listelerinin linki ama daha açıklnnmadı yalnız ben hesapladım 7. 'yiz
diyet gruplarına giriyorsun ya orda ilk konular bunlar işte katılmak isteyenler başlığının yanında

bu normal çay kahve diil naz cım...özbek bir dr özel hazırladığı ürünler...çok tedirgin olmuştum kullanmadan önce...ama birbirleriyle alakasız 4-5 yakın arkadaştan ayrı ayrı onay alınca kararttım gözümü başladım....ilk ay 0 diyet 0 spor..9 kilo verdim...aklına gelebilecek herşeyi de yiyip içtim....tatlı,tuzlu...diyorum ya ne gelirse aklına....16 kilo verdim 4. ayda ama acayip incelmiştim...hemde incelmesi en zor yerlerden...52 bedenden 44 bedene düştüm...sonra bi anda durdu kilo vermem...ne yaptıysam veremedim...aradım adamı dedim böyle ben 3-4 haftadır gr veremiyorum...ödem dir dedi...başka bi ürün gönderdi ücretsiz....ödem için...ondan 4 gün sonra olayın ödem diil bebek olduğunu öğrendim.....:)))şimdi dicen almışın kiloları...evet aldım çünkü hem dr un koruma programını yapamadım...hemde lohusalıkta çok yidim:)))..yeterince aydınlatabildim mi şekercim....

Nazcım selam,

Benim köşeye bir 90 dakika spor yazıver lütfen
Kızlar bugün 6,5 hızda yürümeme rağmen pek terlemedim, hoca dedi ki " demek ki bu sana yetmiyor, 2 dk koşup, sonra yürüyeceksin, 5-10 dakika yürüyüp sonra yeniden koşacaksın"
Dediğini yaptım, ben normalde hiç koşmam, neden bilmem çocukluğumdan beri böyle..
Nasıl terlediğime hala inanamıyorum, çok afedersiniz, iç çamaşırıma kadar ter içindeydim!
1 saat banttan sonra, yarım saat bacak hareketleri yaptım. (Benim tüm kilom bacak/basen bölgesinde, üstüm ince)
Garip olan spor sonrasında hiçbir yorgunluk yoktu :)
Yarın spor yok ama bir aksilik olmazsa evde yürüyeceğim ya da salona gideceğim, bakalım..

Teşekkür ettim bende normal çaya kahveye gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…