Hmm acaba kalksammı sahura ya kalkmaya karar veriyorum anneme diyorum beni kaldır gece geliyorlar kaldırmaya ama kalkmıyorum .D
Elektrotun yapışkanlığı gitmişti canım yenilerini aldım cillop gibi yapışıyor =))
ohh süper erisin göbüşlerbenim bacaklarım incelmeye başladı ama göbek duruyor tipsiz oldum
Yaza incecik çıkcaz Melikem her yer ince olcak inanıyorum sen zaten yazı beklemeden incecik olcan galiba orası muhtemel :)
Ben yaza kadar incecik olurum inşallah :):)
Şulecim iddiasına girerim benden önce mezun olucan :):)
valla girelim hayatım..nesine istersen...aslında benim istediğim kiloya gelmem 4 aya bakıyo ama emzirdiğim için olmuyo işte...bi bıraksın hemen arıycam dr umu...ooofffof...ben kahvemle çayımı istiyorum....hamile kalmadan önce o kahve ve çayla 3 ayda 16 kilo vermiştim...hiç spor yapmadan..ve sağolsun onların sayesinde hamilelikte sadece 12 kilo aldım....
sonra yine gelirim ben Naz çıktın galiba
görüşürüz kızlar
Ramazan başladığından beri bu kadar acıkmamıştımya acayip açım çok halsiz düştüm gözüm kararıyor
dün bende böyleydim uyumak iyi geldi sende uzan istersen
tebrık ederım ayşecım... zayıflamamıs dahı olsan oluşturdugun saglıklı yaşam tarzın dahı mutlu olman ıcın yeterlı bır sebep:)
Takım İçi Sıralama
nazperver64.1/61.0/3.1/%4.84) takım 1.'si
papatya8955.8/53.8/2.0/%3.58) takım 2.'si
caramio03109.6/107.6/2.0/%1.82) takım 3.'sü
yilike77.5/76.1/1.4/%1.81)
symrne60/59.5/0.5/%0.83)
eloisee56/55.8/0.2/%0.36)
pinibo55.0/54.8/0.2/%0.36)
zazaa93/92.9/0.1/%0.11)
umutlayasasen66.0/66.3/-0.3/-%0.23)
cimcime81105.5/106.4/-0.9/-%0.43)
Ortalama:%1.31
yukardaki hesaplama şu şekildedir:
(geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/verilen kilo/yüzde kayıp) yeni üyeler için geçen haftaki kilo, başlangıç kilonuzdur
haftaya yeni üye arkadaşlarımız listeye girince kesin 1.'yiz. 2 hafta süreyi doldurmadığınız için yüzdeniz 2'ye bölünmeyecek kızlar yalnız gülşah sen 20 temmuzdaki kilonu biliyorsun seninkini böleceğim söylemiştim hatırlarsan 23 temmuzda katılmıştın aramıza o zaman 63 kiloydun onu başlangıç alırsam bölmeyeceğim haftaya cuma bir olsun bakarız canım eğer şöyle olsun dersen ben uyarım fikrini belirtirsen sevinirim
Cok guzel aynen devammmm)
Supersin canim
şu spor listesine de bir sıralama yapalım dimi kızlar spor yapanların hakkı yenmesin
Spor Listesi
Zazaa - 540 dakika ile 1. haftanın en sportifi
Nazperver - 350 dakika ile 2.
Symrne - 240 dakika ile 3.
Eloisee - 225 dakika
Yilike - 150 dakika
Pinibo - 140 dakika
Caramio03 - 105 dakika
Umutlayasasen - 60 dakika
Cimcime81 - 45 dakika
Papatya89 - 0 dakika
Melikem kaçıncı sıradayız bu hafta link atarmısın merak ettim sitenin cahillerindenim hala bulamıyorum
Biraz açıklarmısın kahve olayını benim bildiğim kafeinin azı metabolizmayı hızlandırıp kasları uyarır yani fayda sağlar fazlası stres hormonu salgılattırır ve yağ yakımını durdurur zarar sağlar.Ama sen öyle bir dedinki sanki günde 10 kupa çay kahve içiyormuşsun gibi hissettim ve bildiklerimle çakıştı bu durum kafam karıştı
Melikecim,
Benim başlangıç kilomu 60.8 olarak değiştirir misin, ben çizelgeyi yanlış yapmışım
Teşekkür ederim.
bu normal çay kahve diil naz cım...özbek bir dr özel hazırladığı ürünler...çok tedirgin olmuştum kullanmadan önce...ama birbirleriyle alakasız 4-5 yakın arkadaştan ayrı ayrı onay alınca kararttım gözümü başladım....ilk ay 0 diyet 0 spor..9 kilo verdim...aklına gelebilecek herşeyi de yiyip içtim....tatlı,tuzlu...diyorum ya ne gelirse aklına....16 kilo verdim 4. ayda ama acayip incelmiştim...hemde incelmesi en zor yerlerden...52 bedenden 44 bedene düştüm...sonra bi anda durdu kilo vermem...ne yaptıysam veremedim...aradım adamı dedim böyle ben 3-4 haftadır gr veremiyorum...ödem dir dedi...başka bi ürün gönderdi ücretsiz....ödem için...ondan 4 gün sonra olayın ödem diil bebek olduğunu öğrendim.....:)))şimdi dicen almışın kiloları...evet aldım çünkü hem dr un koruma programını yapamadım...hemde lohusalıkta çok yidim:)))..yeterince aydınlatabildim mi şekercim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?