melikeciiim sayende tanıştım bende leslie ile ama inan yaz tatilinde hayat kurtarıcım oldu heryaz iki aylığına ne yapsam nasıl spor proğramına yazılsam diye düşünmek işkenceydi ama şimdi iftardan sonra rahat rahat yapıyorum sporumu ve korkunç sıkılaştırıyo ben bide daha çok atlaya zıplaya yapmaya çalışıyorum sırılsıklam oluyoruuum eylüle kadar bi 5 kilo versem Allahıııım mükemmel olucam
tatlım bende çook istiyorum ama yan etkilerinden çekiniyorum birazcık bilgilendikten sonra bilgilendirelim birbirimizi ona göre alalım mı:44:
Eki Görüntüle 473745
valla Nazcim ben uzun süreden beri kullanıyorum.
Hap olanını değil de, sıvı olanını..
Spordan hemen önce almam yeterli, hap olduğu zaman en az yarım saat önceden almak gerekiyor, unutuyorum ben..
Önce GNC kullandım, şu an Solgar kullanıyorum ama görüyorum ki GNC nin tadı daha güzelmiş :)
Bunun ilaç olmadığını biliyorum, hatta şişenin arkasında da yazıyor.
Bana kilo aldırmadığı gibi, bir de spor esnasında daha fazla yağ yakmama yardımcı bile oldu.
Gerçi spor hocamız yakabildiğimiz müddetçe takviye almamızın gereksiz olduğunu söylüyor ama ben yine de kullanıyorum..
ay arkasında ilaç değildir diye bir ibare var ama fotoğraf büyük geldi, birtürlü ekleyemedim buraya
melikeciiim sayende tanıştım bende leslie ile ama inan yaz tatilinde hayat kurtarıcım oldu heryaz iki aylığına ne yapsam nasıl spor proğramına yazılsam diye düşünmek işkenceydi ama şimdi iftardan sonra rahat rahat yapıyorum sporumu ve korkunç sıkılaştırıyo ben bide daha çok atlaya zıplaya yapmaya çalışıyorum sırılsıklam oluyoruuum eylüle kadar bi 5 kilo versem Allahıııım mükemmel olucam
yok yok,ben evde devam etmek istiyorum Melikecim
ama en kısa zamanda şu yağ,kas,bilimum zımbırtı ölçen tartılardan almayı düşünüyorum :)
kaptanım kaptanım ben 12-1 arası yapıyorum leslieyi sonra mışıl mşıl uyuyorum gerçi sahura kalkmak çok zor oluyo ama tavsiye ederiiimm
tatlımm bende spor salonuna gidiyorum da şuan yaz tatilindeyim:=)sana birşey sormak istiyorum sanırım bayaaa bi ciddi çalışıyosunuz tatlım haftada kaçgün gidiyosuuun birde ne kadar çalışıyosun salonda ve sooon kardio çalıştığın gün pilates,step falan yapıyomusun canıım çok mu ağrıttım başını:26:
bloguna baktım da... çok zevkli yaptırmışsın...renk seçimlerim falan...özellikle banyonun duş bölümündeki karolar harika...nerden temin ettin acaba...bende ev alıcam da aklımda bulunsun..
Fotorafla bile uğraşmıssın Ayşem teşekkür ediyorum ramazandan sonra almayı düşünüyorum bir deniyeyim
bende gnc kullandım...portakallı çok lezzetliydi...
bende burada öğrenmiştim leslie'yi gerçekten çok işe yarıyorçok sevindim birine faydam dokunmuş verirsin verirsin hadi inşallah
sahur : 1 yufkadan yapılmış kıymalı börek, yanına beyaz peynir ve şekersiz çay
iftar : 1 tabak mercimek çorbası içine birkaç küçük parça köy ekmeği doğradım, zeytinyağlı çoban salata ve ardından fırında pişmiş 2 küçük parça tavuk, 2-3 patates ve domates biber
bol su birazdan karpuz yerim
Ohh yarika yardımcı kaptanım :):)
beğendiğine sevindim tatlım :) geçmişe bakacağım şimdi sen neler yedin bakalım merak ettim
sahur : 1 yufkadan yapılmış kıymalı börek, yanına beyaz peynir ve şekersiz çay
iftar : 1 tabak mercimek çorbası içine birkaç küçük parça köy ekmeği doğradım, zeytinyağlı çoban salata ve ardından fırında pişmiş 2 küçük parça tavuk, 2-3 patates ve domates biber
bol su birazdan karpuz yerim
şu spor listesine de bir sıralama yapalım dimi kızlar spor yapanların hakkı yenmesin
Spor Listesi
Zazaa - 540 dakika ile 1. haftanın en sportifi
Nazperver - 350 dakika ile 2.
Symrne - 240 dakika ile 3.
Eloisee - 225 dakika
Yilike - 150 dakika
Pinibo - 140 dakika
Caramio03 - 105 dakika
Umutlayasasen - 60 dakika
Cimcime81 - 45 dakika
Papatya89 - 0 dakika
ya bu leslie yi önceden de duymuştum ben, youtube ta vardır herhalde videosu, değil mi, bir göz atmak istiyorum, merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?