Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kesin verirsin canım 5 kiloyu eylüle kadar bence 5 olmasada 4 kesin olur.

tatlım bende çook istiyorum ama yan etkilerinden çekiniyorum birazcık bilgilendikten sonra bilgilendirelim birbirimizi ona göre alalım mı:44:

Valla Sudecim ben almayı planlıyorum ramazandan sonra.
İyice araştırıcam ben bilgi veririm sana çünkü ben vücuda dışarıdan bir şey almayı pek sevmiyorum illaki bir şeylere yan etkisi vardır.

bende gnc kullandım...portakallı çok lezzetliydi...

bende burada öğrenmiştim leslie'yi gerçekten çok işe yarıyorçok sevindim birine faydam dokunmuş verirsin verirsin hadi inşallah

kaptanım kaptanım ben 12-1 arası yapıyorum leslieyi sonra mışıl mşıl uyuyorum gerçi sahura kalkmak çok zor oluyo ama tavsiye ederiiimm

ben 11 buçukta gelince yorgun oluyorum uyku basıyor gece demeyip spor yapıyorsun çok azimli gördüm seni bu hafta gümbür gümbür geliyor musun yoksa sude

Son düzenleme:

aaa aşkolsun,ne demek, burası danışma, paylaşma platformu değil mi?
canım bizim pazartesi-çarşamba-cuma olmak üzere haftada 3 gün grup çalışmamız var, diğer günler serbest takılıyorsun.

evet ciddi çalışıyoruz ama önceki hocalarımız bu kadar iyi değildi, yoksa geçen yıldan beri gidiyorum, böyle tempolu hiç çalışmamıştık. Bu hoca yeni geldi, 1 aydır gitmeme rağmen inanılmaz faydasını gördüm, çünkü bizi hem kontrol ediyor, hem de herkesin vücut yapısına uygun egzersizlerle bize geliyor..umarım hiç ayrılmaz :)

hoca kilo vermek istiyorsak öncesinde mutlaka en az yarım saat koşu bandında yürümemizi istiyor tempolu olarak..çünkü hiçbir hareket yürümek kadar vücudu ısıtmıyormuş, bilginiz olsun.Yarım saat koşu bandında yürüyorum, sonrasında da saat 11.00 de gruba katılıp 1 saat te hep beraber hocanın gösterdiklerini yapıyoruz. Karnım, kollarım, bacaklarım ciddi şekilde sıkılaştı diyebilirim, kimse 61 kilo olduğuma inanmıyordu

canım pilates, step falan olduğu günler sadece yarım saat önce gidip yürüyorum, maksat ısınmak, hepsi bu.Aynı gün hem kardiyo, hem diğer sporlar olmaz.
ama şu ara Ramazan dolayısıyla sürekli kardiyo yapıyoruz, çünkü diğer grup sporları için 5 kişiyi tamamlayamıyoruz

Hoca diyetimin Ramazan'a denk geldiği için çok şanslı olduğumu söyledi bugün, çünkü zayıflamak için yapılacak en iyi sporun kardiyo olduğunu söyledi. Diğerleri en çok sıkılaşmaya yarıyormuş, bilgin olsun.

Dilerim yeterince açıklayıcı olmuştur :)

bloguna baktım da... çok zevkli yaptırmışsın...renk seçimlerim falan...özellikle banyonun duş bölümündeki karolar harika...nerden temin ettin acaba...bende ev alıcam da aklımda bulunsun..

aaa çok sevindim bakmana :)
benim yıllardır dekorasyon dergilerine aboneliğim var, sanırım bu konuda epey zevkim gelişti dergiler sayesinde :)
sanırım büyük banyodaki rengarenk çinili karodan bahsediyorsun..gerçi fark etmez, hepsini Ege Seramik'ten seçtim

Fotorafla bile uğraşmıssın Ayşem teşekkür ediyorum ramazandan sonra almayı düşünüyorum bir deniyeyim

rica ederim Naz, olur mu öyle şey!
aslında arkasında "ilaç değildir" ibaresinin olduğu fotoğrafı da koymak istiyordum ama o foto çok büyük geldi, fotoğraf küçültecek doğru düzgün bir site bilmiyorum
dilerim sende de işe yarar

sahur : 1 yufkadan yapılmış kıymalı börek, yanına beyaz peynir ve şekersiz çay

iftar : 1 tabak mercimek çorbası içine birkaç küçük parça köy ekmeği doğradım, zeytinyağlı çoban salata ve ardından fırında pişmiş 2 küçük parça tavuk, 2-3 patates ve domates biber

bol su birazdan karpuz yerim

bende gnc kullandım...portakallı çok lezzetliydi...

aynen..ben de portakallı kullandım, biraz fanta gibi birşeyi anımsatıyor :)
bu da sözüm ona limon aromalı ama tadından vallahi içim bayılacak, zaten üzerine hemen su içiyorum azıcık, boğazımı temizlesin diye..
şimdi bu bitsin tekrar GNC ye döneceğim galiba..

bende burada öğrenmiştim leslie'yi gerçekten çok işe yarıyorçok sevindim birine faydam dokunmuş verirsin verirsin hadi inşallah

ya bu leslie yi önceden de duymuştum ben, youtube ta vardır herhalde videosu, değil mi, bir göz atmak istiyorum, merak ettim.

Ohh yarika yardımcı kaptanım :):)

Dilek hanım haftanın birincisi sizi şöyle paylaşım alanına alalım biraz bu hafta nasıl kilo verdiğinizi bizimle paylaşın bakalımbütün takımlarda birinci oldun

Kaptan ve yardımcısının maşallahları var vallahi biri 2 biri 1.4 kilo veriyor :):)

afiyet olsun canım

waaw spor acısından takımımızın durumu cook iyi maşallahımız var kızlar ! 15 dk ile üçüncülüğü kaçırmışım neyse bir dahakine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…