Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yardımcı kaptanım nayn dediyse yemiyorum napalım grubumun önünde boynum kıldan ince

nazperver: Gülşah önce maşallah diyorum ilk haftan yüzden çok yüksek spor listesine baktığımda da 2.'sin bunun karşılığını aldın işte dizine rağmen çok iyi spor yaptın umarım böyle devam eder ramazan bitene kadar 59'u bile geçersin bence
papatya89: Dilek'cim haftanın 1.si daha ne diyebilirim ki mezun olmadığına çok sevindim belli mi olur 50 olursun belki bu sayede uzun süredir diyet yapanlarda böyle bir yüzde pek sık görülmüyor maşallah spor listesine baktım anladın sen
symrne: Ayşe menülerinle sporunla örneksin gerçekten söylüyorum oğlun fotoğraflara baktığında annem ne kadar bakımlıymış diyecek azmin hayran olunası kaybetme bu isteğini hem spor hem kilo listesinde ücüncüsün
caramio03: Tuğba seninde yüzden çok güzel bu tempoyla gidersen hedefine ulaşacaksın ben eminim hadi haftaya da böyle bir yüzde bekliyorum
yilike: ehh fena değilsin
eloisee: Beste'm kaptan yardımcım sporun çok güzel menülerin de öyle ben seni uzun zamandır takip ediyorum koruma dönemine girdin sanırım bir de ramazan var tabi vermiş olduğun için tebrik ederim
pinibo: Pınar senin de verdiğin kilo eskiye göre az canım kuş kadar yiyorsun sporun güzel aslında hadi inşallah haftaya diyoruz sende oruç tutuyorsun yanılmıyorsam onunda etkisi olabilir
zazaa: ah Naz ah bu kadar yazıp bırakayım mı bu hafta gözüm üstünde bakalım neden olmuyor sporda 1. sin maşallah ama böyle devam ediyorsa bizi aşar bir doktora görünmen lazım
umutlayasasen: Sude'cim tatilde kilo almışsın son bildirimlere baktım ama olsun hangimiz kilo almadan dönüyor ki sen bu hafta gizli planlar peşindesin 1. olmak ister gibisin
cimcime81: Şule ilaçlar yüzünden böyle olmuştur hem ağrın varken diyeti kim düşünür haftaya kısmetse diyoruz

Son düzenleme:

söyle kız kullan yetkilerini

Ben çok sevdim kaptanım bu işi her hafta yapalım :):):) Aklıma birşey geldi senin hakkındaki yorumuda kabul edersen ben yapayım

Melikemm canım kaptanım, yazmış olduğun bu güzel yorumların beni mutlu etti, evet hem sporuma hem de yememe dikkat ediyorum ama ramazan beni zorluyor inşallah bu koruma dönemini aşıp veririm bu hafta :)

var canım leslie 5 miles yazınca çıkar değişik videoları da var gerçi 500 adım gibi

bizim önceki hocanın yaptığı bazı hareketler bunun aynısıydı...
ya zaten t-shirtlerinde kadın vermiş mesajı "yürü" bu kadar basit :) çok karmaşık şeylere gerek yok

1 hurma
9 zeytin
2 bardak çay 2 şekerli
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 açma ödül verdim kendime
60 dk leslie
msj sayım 9

yarın akam menümü yazamayacapım misafirlikteyim iftarda ama arkları tembihledim bana sadece salata diye
o yüzden yarın yazamazsam idare edin pazar günü yazarım

sahur: 2dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim salam,peynir, domates-salatalık,şekersiz çay
iftar:1 kase çorba,1 dolma,4 kaşık kuskus,2 dilim karpuz,salata
şimdi gidip leslie yapayım zayıflayayım en çıtır ben olacağım nihaha

Yilike:Kaptanım 1400 gram verdin bir haftada süpersin pek söylencek söz yok harika bir şey.150 dakika spor yapmışsın biraz az gördüm ama az sporla bile kilo verebiliyorsun :):) Son olarakta 7 günde 1.4 kg vermişsin yani 9800 kalori yakmışsın buda gün başına 1400 kalori ediyor canım.Ortalama günlük yaktığın kalori 2500 civarındadır diye tahmin ediyorum canım yani bu çok az besin alıyorsun günde 300-400 kalori arttırıp hem sağlıklı kilo vermiş olursun.Sonuçta bütün diyetisyenlerin aşırı bir şişmanlık hali olmaması durumunda haftada 1 kilodan fazla verilmemesi yönünde.

2. alternatif

Yilike:Kaptanım harikasın 1.4 kg verdin çok kıskandım seni Kaptanın böyle bir kilo vermesi bütün takıma iyi etki yapıyor savaşta komutanın önde olması misali :) Sporunu biraz arttırabilirsin sadece.Onun dışında süper

Menüm canımcıklarııımm:)
sahur:
1.5avuç içi kadar pide
1dilim peynir
domates üzeri zeytinyağlı
3-4 çatal güllaç

iftar:
2 kase yoğurt çorbası
2-3 çatal patlıcan közlemesi
2kaşık yoğurt
yarım kase sütkü tatlı
1 şeftali
spor:leslie ile 5 mil

Ohh kaydettim canım sporunu.
Aman fazla kaçırma arkadaşlarındayken yiyecek olursan kaptanımız aklına gelsin pataklar vallahi :):)

Canım sporun kaç dakika sürdüğünü yazda kaydediyim :):)

gerçekten çok iyi bi zevkin var..öyle kibarlık olsun diye demiyorum...en azından benim zevkime çok hitap ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…