Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim eşim Sırma'nın C vitaminlisini içiyor, her şişe 42 kalori..
ben de öyle birşey sandım..
sen hangisini kullanıyorsun canım, olmadı eşime ondan alayım

Şuanda göbeğimde bir alet var tatlım süresi bittiğinde gidip bakıcam çıkarıp takmak uzun iş oluyorda

Çok güzelmiş menün tatlım :) dondurmada ödülün olsun 2 topcuk nolurki sanki :):)

hayırrr,2 değil 3 top
2si naneli, 1 topu çikolatalı..
naneli şeylere hastalık derecesinde manyaklığım var da
acaba Starbucks'ın naneli Americano su kaç kalori acaba :26: americano şekersiz ama nane şurubunun kalorisini merak ediyorum..

Hiç sevmem naneyi

çok şükür güzelım ıyıyım.senı sormalı? 5 gündür doymayan karnım adam gıbı doydu aksam yemegınde:) artık bu hafta lısteye gırıcez. spora asılcam ınsallah. ama regl

olmam benı halsızleştırıyor.

kızlar bugünkü mesaj sayım 26.
olimpiyatlar bugün başladı, açılış töreninden gözümü alamıyorum ama uyumam lazım..
herkese iyi geceler..

İyiyim bende kuzum ohh ödülün olsun o yemek ya arada yemelisin :)

İyiyim bende kuzum ohh ödülün olsun o yemek ya arada yemelisin :)

Naz 45 dakika spor yaptım benim için kaydeder misin
çok terledim gidiyorum kızlar yarın görüşürüz mesaj sayım 56
dünün mesaj listesini yarın hazırlayacağım öptüm herkesi1 şeftali yerim belki

Son düzenleme:

Süpersin kaptanım iyi geceler :)

ödülü hak etmiştin tatlım, afiyet olsun sporun da çok iyi

hafif dengeli bir menü olmuş canım tebrikler

gayet başarılı

yarın hafif bir menüyle ve de bol su içerek toparlarsın inşallah Tuğbacım ( bu toparlamalısın toparlayacaksın anlamına da geliyor pragmatik olarak

oo harika örnek bir menü olmuş Melikemm sporun da var :)

güzellikler, hepinizin menülerine tek tek yorum yapmaya çalıştım şimdi gidip leslie mi yapayım malum kilo vermeyi hızlandırmak ve sıkılaşmak gerekiyor :)

Nazcım 30 dk leslie kaydeder misin canım :)

güzellikler, hepinizin menülerine tek tek yorum yapmaya çalıştım şimdi gidip leslie mi yapayım malum kilo vermeyi hızlandırmak ve sıkılaşmak gerekiyor :)

Nazcım 30 dk leslie kaydeder misin canım :) kaptan mesaj sayım da 21 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…