Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm
1 kase tarhana çorbası
Teflonda yapılmış tavuk sarma yağsız derisiz 1 tabak kadar yedim
Yarım kase yoğurt
Meyveli soda
1 dilim çavdar ekmeği
Şuanda 2 top dondurma yiyorum

Nazcım,

meyveli sodayı çıkar hayatından, şekerli onlar, kalori tuzağı..
şekerli birşey içeceksen ice tea light ya da cola zero..bunları da fazla tüketmemen gerekiyor tatlım
afiyet olsun

evet çok güzeldi tadı...bende yarın sorucam oğlanın doktoruna sorun olmazsa hemen almayı düşünüyorum..

Nazcım,

şekerli birşey içeceksen ice tea light ya da cola zero..bunları da fazla tüketmemen gerekiyor tatlım
afiyet olsun

Kalorisine bakmıştım canım 100 ml 6 kcal o yüzden içiyordum

BESTEEE !!!
Yapılırmı bu bana Beste yaa
Hiç aklımda yoktu tatlı şimdi canım birde tatlı çekiyor
Ne yap et bana yedittirme bu akşam tatlı yoksa günahı senin boynuna :)

Naz,

Mango ya da Zara'daki kıyafetleri düşün...hani onlar hep dar kalıp çalışıyorlar ya :))

bende yazayım menümü...

sabah:

ufak bi sandwiç
kaşar peynirli ve hindi fümeli

öğlen:

1 kase puding

akşam:

3 kaşık türlü
küçük bi parça pide
3 kaşık yoğurt

2,5 lt su...35 dk spor yaptım....

Şulecim öğünlerini biraz daha yayma şansın yokmu 5-6 öğün mesela

Nazcım,

afiyet olsun

naz cım kalorisinden içindeki katkıdan dolayı. ama sade iyidir. tabi soda değil kesinlikle alırken maden suyuç maden suyu su gb dir hatta daha faydalı ve fazlasının zararı yok. kızılay veya uludağ al. ben uludağ ın tadını daha çok beğeniyorum. bol bol iç cildede çok iyi vucudada ama al sadeyi limon doldur dolaba. ben 2 tane üst üste rahat içiyorum yarım limonu birine diger yarım limonuda diğerine kullanırsın. limonun taze sıkılmış olması lazım
yatacaktım da en azından bir mesaja cevap vermeden ayrılamadım

bugün erken yatacağım yarın hem yarım gün iş hem arkadaşa git. ofis klimalı misa rahatta çıkınca günü geçirmek zor olabilir umarım hava serin olur.

öpüyorum hepinizi. yarın spor da yapamayabilirim. ama pazar günü raporumu veririm

gerçekten çok iyi bi zevkin var..öyle kibarlık olsun diye demiyorum...en azından benim zevkime çok hitap ediyor...

çok teşekkür ederim!
mutfak, salon falan da yazacağım daha ama eşim bir türlü evdeki eksikleri yapmadığı için -tabloların çoğu çakılmadı bile- öyle de yazmak istemiyorum ama eşimi beklersem seneye yazarım sanırım o yüzden eksik te olsa ben o halinle koyacağım sanırım :)
sonrasında da beğendiğim, dikkatimi çeken, sevdiğim ne varsa sizlerle paylaşacağım işte :)
ev aldıktan sonra yardıma ihtiyacın olursa fikir alışverişinde bulunuruz

Ramazan geldiiiii
bağırsaklarım durduuu
aman kızlarrr
derdime bir çareeee çareee çareee

Canım Dukan diyetinin kitabında yazıyordu kabızlık sorunu yaşayanlar yulaf kepeği yerlerse geçer diye.Ben yaparken o diyeti olmadım kabız ama bir dene istersen tadıda fena değil yoğurtla gayet güzel yenilebiliyor.Kaloriside çok çok az ayrıca çok yararlı bir besinmiş.

çok sevinirim inan...teşekkür ederim

Ben bugün neler yedim?

Aç karnına 2 bardak ılık su

sabah
1 haşlanmış yumurta (pul biberli)
1 KK peynir
domates,salatalık,biber
1,5 dilim kepekli ekmek

kuşluk
spordaydım,yemedim

öğle
2 dilim kepekli ekmeğe domatesli, peynirli sandviç

ikindi
2 top naneli, 1 top çikolatalı dondurma (kilo verme ödülüm, özellikle akşam yemek istemedim)

akşam
5-6 yemek kaşığı patlıcan közlemeli sebze yemeği
3 yemek kaşığı makarna
4 kaşık yoğurt

gece
10-15 adet kiraz

şu an 3. yeşil çayımı içiyorum (tabii ki şekersiz )

Çok güzelmiş menün tatlım :) dondurmada ödülün olsun 2 topcuk nolurki sanki :):)

ıyı aksamlar kızlar,

bana dısarı cıkmak yaramıyor... bugün fecı yemek yedım

sabah: bır dılım ekmek bıraz zeytın peynır

öglen: kücük bır cıgköfte dürüm

aksam: cok fena cok.nısanlımın sırket yemegı vardı yarım tabak güveç, yarın tabak patlıcan musakka 4-5 kasık pılav. bır bardak kola

iyi akşamlar Tuğbacım nasılsın ?

Feci yedim diyince yazının sonunu çok abartılı bekliyordum bence normal birazcık abartmışsın öğle feci abartma gibi birşey yok :):) Tabi bana göre mesela Pınarın menüsüyle karşılaştırsak ohh sen öl yani :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…