şimdi doktordan geldim...oğlumun doktoru l-carnitine kullanabileceğimi söyledi...yeşil çay da içebilir mişim....nasıl sevindim anlatamam
selam kızlar...dünkü msj sayım 18..yazmayı unutmuşum....:)))
Sevindim Şulecim bende alıcam büyük olasılıkla belki onun sayesinde zayıflarım :):)
Günaydın kızlarrr,
Canım onun sayesinde zayıflamıyorsun ama katkısı bence inkar edilemez, bir enerji geliyor spor yaparken ya da ben mi öyle hissediyorum :26:
Yediklerine dikkat edip, spora asılırsan, bir de L-Carnitine le daha çok yardımcı olur
Hadi bu kışa dar siyah pantalonlarla girelimmmmm!
kızlar birşey merak ediyorum:
birkaç kişinin alıntısını aynı mesaja nasıl alıyorsunuz?
kesin verirsin canım 5 kiloyu eylüle kadar bence 5 olmasada 4 kesin olur.
Mesajın altında alıntı ile cevaplanın yanında bir işaret var alıntı olarak işaretle yazıyor üstüne getirince fareyi.Hangi mesajları alıntı yapmak istiyorsan ordan işaretliyorsun sonra son alıntı yapmak istediğin mesajı alıntı ile cevap ver diyorsun işaretlediklerinin hepsi geliyor.Karmaşık oldu galiba anlatamadım tam
valla sudecim ben almayı planlıyorum ramazandan sonra.
Iyice araştırıcam ben bilgi veririm sana çünkü ben vücuda dışarıdan bir şey almayı pek sevmiyorum illaki bir şeylere yan etkisi vardır.
ben 11 buçukta gelince yorgun oluyorum uyku basıyorGece demeyip spor yapıyorsun çok azimli gördüm seni bu hafta gümbür gümbür geliyor musun yoksa sude
aaa aşkolsun,ne demek, burası danışma, paylaşma platformu değil mi?
Canım bizim pazartesi-çarşamba-cuma olmak üzere haftada 3 gün grup çalışmamız var, diğer günler serbest takılıyorsun.
Evet ciddi çalışıyoruz ama önceki hocalarımız bu kadar iyi değildi, yoksa geçen yıldan beri gidiyorum, böyle tempolu hiç çalışmamıştık. Bu hoca yeni geldi, 1 aydır gitmeme rağmen inanılmaz faydasını gördüm, çünkü bizi hem kontrol ediyor, hem de herkesin vücut yapısına uygun egzersizlerle bize geliyor..umarım hiç ayrılmaz :)
hoca kilo vermek istiyorsak öncesinde mutlaka en az yarım saat koşu bandında yürümemizi istiyor tempolu olarak..çünkü hiçbir hareket yürümek kadar vücudu ısıtmıyormuş, bilginiz olsun.yarım saat koşu bandında yürüyorum, sonrasında da saat 11.00 de gruba katılıp 1 saat te hep beraber hocanın gösterdiklerini yapıyoruz. Karnım, kollarım, bacaklarım ciddi şekilde sıkılaştı diyebilirim, kimse 61 kilo olduğuma inanmıyordu
Canım pilates, step falan olduğu günler sadece yarım saat önce gidip yürüyorum, maksat ısınmak, hepsi bu.aynı gün hem kardiyo, hem diğer sporlar olmaz.
Ama şu ara ramazan dolayısıyla sürekli kardiyo yapıyoruz, çünkü diğer grup sporları için 5 kişiyi tamamlayamıyoruz
Hoca diyetimin ramazan'a denk geldiği için çok şanslı olduğumu söyledi bugün, çünkü zayıflamak için yapılacak en iyi sporun kardiyo olduğunu söyledi. Diğerleri en çok sıkılaşmaya yarıyormuş, bilgin olsun.
Dilerim yeterince açıklayıcı olmuştur :)
bugünkü menüm
1 kase tarhana çorbası
teflonda yapılmış tavuk sarma yağsız derisiz 1 tabak kadar yedim
yarım kase yoğurt
meyveli soda
1 dilim çavdar ekmeği
şuanda 2 top dondurma yiyorum
1 hurma
9 zeytin
2 bardak çay 2 şekerli
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 açma :d ödül verdim kendime
60 dk leslie
msj sayım 9 :d
yarın akam menümü yazamayacapım misafirlikteyim iftarda ama arkları tembihledim bana sadece salata diye
o yüzden yarın yazamazsam idare edin pazar günü yazarım
iftarda,
kuru erik ve kuru kayısı yiyebilirsin
yeşil çay ya da form çayı tüketebilirsin
aklıma ilk gelenler bunlar
canım dukan diyetinin kitabında yazıyordu kabızlık sorunu yaşayanlar yulaf kepeği yerlerse geçer diye.ben yaparken o diyeti olmadım kabız ama bir dene istersen tadıda fena değil yoğurtla gayet güzel yenilebiliyor.kaloriside çok çok az ayrıca çok yararlı bir besinmiş.
[sıze=3]şimdi doktordan geldim...oğlumun doktoru l-carnitine kullanabileceğimi söyledi...yeşil çay da içebilir mişim....nasıl sevindim anlatamam[/sıze]
aynı şeyi bende merak ediyoruuummkızlar birşey merak ediyorum:
Birkaç kişinin alıntısını aynı mesaja nasıl alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?