Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şimdi doktordan geldim...oğlumun doktoru l-carnitine kullanabileceğimi söyledi...yeşil çay da içebilir mişim....nasıl sevindim anlatamam

Sevindim Şulecim bende alıcam büyük olasılıkla belki onun sayesinde zayıflarım :):)

Günaydın kızlarrr,

Canım onun sayesinde zayıflamıyorsun ama katkısı bence inkar edilemez, bir enerji geliyor spor yaparken ya da ben mi öyle hissediyorum :26:
Yediklerine dikkat edip, spora asılırsan, bir de L-Carnitine le daha çok yardımcı olur
Hadi bu kışa dar siyah pantalonlarla girelimmmmm!

Günaydın Ayşecim

kızlar birşey merak ediyorum:

birkaç kişinin alıntısını aynı mesaja nasıl alıyorsunuz?

Mesajın altında alıntı ile cevaplanın yanında bir işaret var alıntı olarak işaretle yazıyor üstüne getirince fareyi.Hangi mesajları alıntı yapmak istiyorsan ordan işaretliyorsun sonra son alıntı yapmak istediğin mesajı alıntı ile cevap ver diyorsun işaretlediklerinin hepsi geliyor.Karmaşık oldu galiba anlatamadım tam

yoooo, süper anlattın ve anladım!
çok teşekkür ederim Nazcım

valla sudecim ben almayı planlıyorum ramazandan sonra.
Iyice araştırıcam ben bilgi veririm sana çünkü ben vücuda dışarıdan bir şey almayı pek sevmiyorum illaki bir şeylere yan etkisi vardır.

bende araştırıp tatilden sonra başlıycam tatlım:)

ben 11 buçukta gelince yorgun oluyorum uyku basıyor Gece demeyip spor yapıyorsun çok azimli gördüm seni bu hafta gümbür gümbür geliyor musun yoksa sude

melikeciiiim özgüveniiimde çookk büyük bir gelişim oldu sporda yaptığım için vücudum daha derli toplu gözüküyo çoook olumlu şeyler duyuyorum bu hafta bi hırslandım doğal olarak

tatlııım çok çok teşekkür ederim bitanem
benim gittiğim spor salonu da çok fazla donanımlı tatlım hemen hergün bir etkinlik var step,plates,bisklet...ben yetişemiyorum çalışığım bazılarına ayrıca havuzda var tatile gelmeden havuza gidiyordum 1er saat aslında hocalar var danışabileceğimiz ama birebir sürekli bizimle ilgilenmiyorlar proğram falan istersek yapıyorlar,

asında benim en büyük hatam başlayınca doyamıyor olmam sanırım herşeye el atıyorum bir hafta canımı çıkartıyorum sonra 8.günde artık takatim kalmamış oluyor

ama seninde bilgilendirmelerinle artık daha sistemli çalışıcam tatlım inşallah

tekrar çok teşekkür ederim tatlım

tatlım sporla birlikte gayette güzel olmuş menün:)))ama bugün kaçırma olurmu tatlım

tatlım bende bir dönem dukan yapmıştım yulaf kepeği gerçekten çok yararlı bugün bi bakayım ben alayım bide onu deneyeyim

günaydın kızlar bugün bize misafir gelecek evi temizliyoruz
yetişemiyorum hızınıza okuyamadım eskiyi yahu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…