Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ÇOK İYİ TATLIIIMMBU ARADA KIZIMIZDA PEK HAMARATMIIIŞŞŞ

tatlım ben diyetisyen değilim tabiki onun için ukalalık yapmakta istemem ama canım sanki ekmek biraz fazla tüketmişsin gibi geldi canım bana ama ben hiiiç ekmek tüketmiyorum öğle ve akşam ondanda çok gelmiş olabilir tatlımmm ama yarın telafi edersin inanıyorum sanaa

Selam kızlar bugün uğrayaamdım doğru dürüst müstakbel kayın valide adayım ve görümce adayımla tanıştıkta Yarın bol bol yorum yapıcam amma söz

waaooowww senin için baya dolu dolu bir gün olmuş tatlım gelememekte haklısın biraz daha anlat bakalım nasıl geçti ?

[sıze=3]ya ben bugün bi cozuttum ki sormayın...regl mi olucam bilmiyorum...offff......bugün yazmıyım menümü hiç...berbat berbat......:2::2::2::2:[/sıze]
ah canım ah ya şu regl dönemi ne diyet bırakıyo ne psikoloji bendede kendimi tanıyamıyoruuum ama unutma yarın yepyeni ve çoook güzel bi gün olacaaakkk telafi edersin tatlım

waaooowww senin için baya dolu dolu bir gün olmuş tatlım gelememekte haklısın Biraz daha anlat bakalım nasıl geçti ?

ayyy canım ya iftardan sonra çaya geldiler erkek arkadaşım yoktu sadece annesi ve kardeşi allahım sırtımdan soğuk terler boşandı adeta biz yaklaşık 3-4aydır görüşüyoruz da aileside tanımak istemişufff çok gergindim çooookkk

Kızlarrr iyi geceleeerrr
mesaj sayım 13
öpüyoruuum siziii ama bana dua edin lütfen yarın kayın valide ve görümce adayımın hakkımdaki yorumlarını alıcaaaammm

2
kızlar dün
3 hurma
1 kuruincir
2 çay 2 şekerli
1 sade türk kahvesi
1 açma

msj sayım 2

haftasonu gemessi beni yormuş gelince eve uyudum ancak girebildim eksik kalmasın menum diye. dün eve gelince 60,6 kg idim gezmede kg almamışım şükür

Bağırsak sorununa çözüm buldum kızlar yoğurt ile keten tohumunu karıştırıp üzerine bol su içiyorum en son forma çayı işe yarıyor deneyiniiizzz

ay evet ya, neden keten tohumu aklıma gelmedi benim?:/
burada da Macro Center'da keten tohumlu ekmek satıyorlar, yolum oraya düştükçe mutlaka alıyorum, tadı harika..

canım normalde günde 2 sabah 2 de öğle ve akşam olmak üzere genelde toplam 4 dilim ekmek tüketiyorum, diğer mönülerimde görürsün ama regl olmama yakın ekmeği arttırıyorum çünkü haftada en az 3 gün 1,5 saat kardiyo yaptığım için ciddi acıkıyorum (
dün feci ekmek tükettim birara başım falan dönüyordu açlıktan, bir an önce regl olsam da kurtulsam..

Kızlar günaydınnnn,

Nazcım bana 1 saat spor yazabilir misin bugün için :)
Allah beni duydu galiba -bant bozuk,fitness salonunda bakım var, leslie linki bulamadım- sabah bir kalktım 07.30 da dışarısı serin!Antalya'da şaka gibi :)))
Oğlumla dışarı çıktık, bir saat hızlı tempo yürüdük terleyince kadar :))
şimdi hocanın söylediği bacak hareketlerini yapacağım birazdan, onu spordan saymıyorum artk

heyecanlı anlar gerçekten canım gerilmekte haklısın ama yaşanması gereken şeyler de bir yandan, ciddi düşündükleri için tanımak istemişler ne güzel, artık hayırlısı diyelim canımcım

şaka gibi akşam elektrikler kesildi..oğlanı uyuttum yattım 110 dk sonra geldi...kalkmadım bende kusuruma bkmayın....bugünde sabahtan dr gittim dişimi çektirdim...yoksa o bana çektiricekti baya...bugün sadece çorba içicem...yazacak menü yok anlayacağınız....dünün cezası....

1
günaydın diyesim var merhaba kızlar. dün bir uyumuşum sahura kalktım o da birşey yemedim gb.
havalardan mı ne bir bezginlik geldi. spor yapmadım dün sol dizim ağrır gb oldu zorlamayayım dedim.
akşam gene iftar daveti var çok bir şey yemem inşallah :)

Kızlar aptal kardeşim gitti cama yumruk attı eli kesildi elinden ameliyat olması gerekiyor 2-3 gün uğrayamam herhalde.Cuma gelip kilo bildirimi kesin yapıcam.Mükemmel bir ameliyat geçirmezse eli bir daha eskisi gibi asla hareket edemezmiş lütfen dualarınızı eksik etmeyinde ameliyatı iyi geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…