- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
bugün epey yorucu bir gün oldu kızlar o yüzden fazla paylaşımda bulunamadım, dün tüm gün oruç halde gezdim derken bugün de dışarıda işim çıktı, iftardan sonra da dev gibi bir bulaşık yıkadım ve sirkeli biber yapmak için biber fln doğradım anlayacağınız bir ev hanımı gibi görev yapıyorum tatilde e bunları da öğrenmek lazım ama dimi
sahur : 2 dilim kızarmış pide, üzerine krem peynir salça sürdüm, yanında peynir, zeytin ve şekersiz çay bol su
iftar : 1 hurma 1 tabak köy ekmeği doğranmış tarhana çorbası, 1 kepçe taze fasülye ve cacık
yemekten sonra karpuz yedim bol su içtim ve azonce de 1 şeftali yedim sahura kadar uyumadığım için ara öğünler yapıyorum ki metabolizmam canlansın :)
tatlım ben diyetisyen değilim tabiki onun için ukalalık yapmakta istemem ama canım sanki ekmek biraz fazla tüketmişsin gibi geldi canım bana ama ben hiiiç ekmek tüketmiyorum öğle ve akşam ondanda çok gelmiş olabilir tatlımmm ama yarın telafi edersin inanıyorum sanaakızlar yine ben!
Bugün yoğundu pek uğrayamadım ama anladığım kadarıyla pek kimse yoktu topikte :/
sabah
aç karnına 2 bardak ılık su
2 dilim kepekli ekmeğe 1 dilim peynirli sandviç
domates,salatalık,biber
şekersiz çay
kuşluk
yarım şeftali
öğle
1 kase yayla çorbası
2 dilim ekmek
ikindi
3 dilim karpuz
akşam
1 tabak zeytinyağlı barbunya
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
gece
1 küçük dilim pasta(doğumgünündeydim ()
Selam kızlar bugün uğrayaamdım doğru dürüst müstakbel kayın valide adayım ve görümce adayımla tanıştıktaYarın bol bol yorum yapıcam amma söz
ÇOK İYİ TATLIIIMMBU ARADA KIZIMIZDA PEK HAMARATMIIIŞŞŞ
ah canım ah ya şu regl dönemi ne diyet bırakıyo ne psikoloji bendede kendimi tanıyamıyoruuum ama unutma yarın yepyeni ve çoook güzel bi gün olacaaakkk telafi edersin tatlım[sıze=3]ya ben bugün bi cozuttum ki sormayın...regl mi olucam bilmiyorum...offff......bugün yazmıyım menümü hiç...berbat berbat......:2::2::2::2:[/sıze]
waaooowww senin için baya dolu dolu bir gün olmuş tatlım gelememekte haklısınBiraz daha anlat bakalım nasıl geçti ?
ehh hamarat oldurulma yolunda ilerliyo diyelim şekerim
lokmayı bir ısırıkta bıraktığın için seni tebrik ediyorum kuzumTatlıya gelince zaten sütlü tatlıymış yakmışsındır sen onu
Bağırsak sorununa çözüm buldum kızlar yoğurt ile keten tohumunu karıştırıp üzerine bol su içiyorum en son forma çayı işe yarıyor deneyiniiizzz
tatlım ben diyetisyen değilim tabiki onun için ukalalık yapmakta istemem ama canım sanki ekmek biraz fazla tüketmişsin gibi geldi canım bana ama ben hiiiç ekmek tüketmiyorum öğle ve akşam ondanda çok gelmiş olabilir tatlımmm ama yarın telafi edersin inanıyorum sanaa
ayyy canım ya iftardan sonra çaya geldiler erkek arkadaşım yoktu sadece annesi ve kardeşi allahım sırtımdan soğuk terler boşandı adeta biz yaklaşık 3-4aydır görüşüyoruz da aileside tanımak istemişufff çok gergindim çooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?