Kızlar aptal kardeşim gitti cama yumruk attı eli kesildi elinden ameliyat olması gerekiyor 2-3 gün uğrayamam herhalde.Cuma gelip kilo bildirimi kesin yapıcam.Mükemmel bir ameliyat geçirmezse eli bir daha eskisi gibi asla hareket edemezmiş lütfen dualarınızı eksik etmeyinde ameliyatı iyi geçsin
Kızlar aptal kardeşim gitti cama yumruk attı eli kesildi elinden ameliyat olması gerekiyor 2-3 gün uğrayamam herhalde.Cuma gelip kilo bildirimi kesin yapıcam.Mükemmel bir ameliyat geçirmezse eli bir daha eskisi gibi asla hareket edemezmiş lütfen dualarınızı eksik etmeyinde ameliyatı iyi geçsin
Kizlar dunden beri cok yogunum aksam gelince anlatirim..
şaka gibi akşam elektrikler kesildi..oğlanı uyuttum yattım 110 dk sonra geldi...kalkmadım bende kusuruma bkmayın....bugünde sabahtan dr gittim dişimi çektirdim...yoksa o bana çektiricekti baya...bugün sadece çorba içicem...yazacak menü yok anlayacağınız....dünün cezası....
3
bugünkü menüm
3 hurma
eti form karışık meyveli 1 paket
çorba 1 kase ekmeksiz
daha bir şey yermiyim bilmiyorum çok susuyorum bu ara su beni şişiriyor. erkenden de yatacağım
spor yok dizim ağrıyor hala arkadaştan dönerken yürüdüm hızlı 30 dk minimum
şimdi yazdıklarınızı okuyayım
ay evet ya, neden keten tohumu aklıma gelmedi benim?:/
burada da Macro Center'da keten tohumlu ekmek satıyorlar, yolum oraya düştükçe mutlaka alıyorum, tadı harika..
canım normalde günde 2 sabah 2 de öğle ve akşam olmak üzere genelde toplam 4 dilim ekmek tüketiyorum, diğer mönülerimde görürsün ama regl olmama yakın ekmeği arttırıyorum çünkü haftada en az 3 gün 1,5 saat kardiyo yaptığım için ciddi acıkıyorum(
dün feci ekmek tükettim birara başım falan dönüyordu açlıktan, bir an önce regl olsam da kurtulsam..
heyecanlı anlar gerçekten canım gerilmekte haklısın ama yaşanması gereken şeyler de bir yandan, ciddi düşündükleri için tanımak istemişler ne güzel, artık hayırlısı diyelim canımcım
1
günaydın diyesim varmerhaba kızlar. dün bir uyumuşum sahura kalktım o da birşey yemedim gb.
havalardan mı ne bir bezginlik geldi. spor yapmadım dün sol dizim ağrır gb oldu zorlamayayım dedim.
akşam gene iftar daveti var çok bir şey yemem inşallah :)
ahhh canım benim yaaa çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahKızlar aptal kardeşim gitti cama yumruk attı eli kesildi elinden ameliyat olması gerekiyor 2-3 gün uğrayamam herhalde.Cuma gelip kilo bildirimi kesin yapıcam.Mükemmel bir ameliyat geçirmezse eli bir daha eskisi gibi asla hareket edemezmiş lütfen dualarınızı eksik etmeyinde ameliyatı iyi geçsin
Ahh bitanem Rabbim hayırısını nasip eder inşalllaaahhh
3
bugünkü menüm
3 hurma
eti form karışık meyveli 1 paket
çorba 1 kase ekmeksiz
daha bir şey yermiyim bilmiyorum çok susuyorum bu ara su beni şişiriyor. erkenden de yatacağım
spor yok dizim ağrıyor hala arkadaştan dönerken yürüdüm hızlı 30 dk minimum
şimdi yazdıklarınızı okuyayım
sahur : 1 tabak kuskus yanında biraz peynir ve kavun arkasından şekersiz çay bol su
iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, 1 hurma, 2 zeytin ve sirkeli biber
2 kaşık taze fasülye
2 biber dolması ve cacık
arkasından karpuz ve bol su
birazdan bademle sütlü türk kahvesi içebilirim
sana da geçmiş olsun tatlım dinlen bolca çorba iyi fikir :)
sahur : 1 tabak kuskus yanında biraz peynir ve kavun arkasından şekersiz çay bol su
iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, 1 hurma, 2 zeytin ve sirkeli biber
2 kaşık taze fasülye
2 biber dolması ve cacık
arkasından karpuz ve bol su
birazdan bademle sütlü türk kahvesi içebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?