Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nazcim çok geçmiş olsun
Dilerim herşey yolunda gider..
Acil şifalar..

çok geçmiş olsun canım kardeşine Allah acil şifalar versin inşallah dualarımız seninle..

sana da geçmiş olsun tatlım dinlen bolca çorba iyi fikir :)

kızlar iftara az bir zaman kaldı gidip cacık yapayım herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun

3
bugünkü menüm

3 hurma
eti form karışık meyveli 1 paket

çorba 1 kase ekmeksiz

daha bir şey yermiyim bilmiyorum çok susuyorum bu ara su beni şişiriyor. erkenden de yatacağım
spor yok dizim ağrıyor hala arkadaştan dönerken yürüdüm hızlı 30 dk minimum

şimdi yazdıklarınızı okuyayım

canım pek bir şey yememişsin zaten yahu ama erken yatacakmışsın iyi olmuş :)

sahur : 1 tabak kuskus yanında biraz peynir ve kavun arkasından şekersiz çay bol su

iftar : 1 tabak köy ekmekli tarhana çorbası, 1 hurma, 2 zeytin ve sirkeli biber
2 kaşık taze fasülye
2 biber dolması ve cacık
arkasından karpuz ve bol su

birazdan bademle sütlü türk kahvesi içebilirim

ay evet ya, neden keten tohumu aklıma gelmedi benim?:/
burada da Macro Center'da keten tohumlu ekmek satıyorlar, yolum oraya düştükçe mutlaka alıyorum, tadı harika..

çoook işe yarıyor tatlım mutlaka denemelisinİzmirde de bulursam alırım tatlım mutlaka,buarada sanırım Antalyalısınız bende Antalya mezunuyum ün. orada okumuştum Antalya aşık olunası bir şehirdirr

tatlım be sadece kahvaltıda ekmek yiyiyorum sonra yemekte fazlalıkmış gibi geliyo bana ama spor gerçekten çooook acıktırıyo tatlım regl dönemindede çok şanslısın bence bennn tatlıya saldırıyorum adeta keşke canım ekmek istese en azından daha masum:26:

Kaçamaksız bi iftar diliyorum tatlııımm:))ama benim bünyemde ramazana alışacağına daha çok zorlanıyor sanki ya((çok halsizim ve son iki üç saatte başım dönüyor sürekliii

ahhh canım benim yaaa çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

tatlııım nası doydun sen bu menüyleeenn

harikasın canııımm

canım benim...çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda eskisi gibi olur...

afiyet olsun güzelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…