Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bilgilendir bizide nazcım...

Oruç tutmıcam kuzum bu ramazan sahura kalkamıyorum uykum pek tatlı geliyor

Günlük 3000 kalori alıcam 3-4 hafta duruma göre kilom 96-97 lere kadar çıkıcak sonra tekrar günlük 1800-2000 kalori arasında tutucam.
Tekrar kilo verebilmek için bunu yapmam gerekiyormuş Diyet listesi istemedim uyamam ben diye anlattım nasıl beslendiğimi ramazandan önce kabul etti sonuçta o beslenmeyle 24 kilo verebilmiştim.Kas oranım normal çıkmış buna çok sevindim verdiğim 24 kilonun çok büyük bir kısmı yağlardan olmuş.Bunuda yaptığım ağırlık çalışmalarına bağladım :):)

Ah ramazan ah katletti beni yaa.

Kızlar bildiğiniz gibi kaptanımız Melike bir süre gruba sıkça uğrayamayacak, yardımcısı olarak günlük mesaj sayımı için bir liste oluşturmaya çalıştım, siz de bir bakın ona göre bu sıraya göre devam ederiz.

Zazaa____30-31 temmuz
Umutlayasasen____1-2 ağustos
Symrne____3-4 ağustos
Cimcime81____6-7 ağustos
Eloisee____8-9 ağustos
Papatya89____10-11 ağustos
Caramio03____13-14 ağustos
Nazperver____15-16 ağustos
Pinibo____17-18 ağustos

kızlarrrr

acil yardıma ihtiyacım var(
bu bahsettiğiniz leslie videoları nereden indirebilirim..
koşu bandım bozuldu şu an spor kıyafetlerimle kalakaldım öylece
sinir oldummm((

Hep dediğin gibi merkür yüzünden galiba Ayşecim bu aletlerin bozulması

Anılaşıldı kaptan yardımcım =)

nazcım göz problemi vardı görme yetisini kaybetti...insallah care bulacaklar işin uzmanı bir hoca bulduk ona götürücez bakalım umarım hayırlı haberler alırız...

benim geç tarih olmam iyi olmus ya o tarihte coktan dönmüs olurum..

nazcım göz problemi vardı görme yetisini kaybetti...insallah care bulacaklar işin uzmanı bir hoca bulduk ona götürücez bakalım umarım hayırlı haberler alırız...

İnşallah inşallah hani bir terslik çıkarda gelemezsen o zamana kadar ben sayarım o günlerde mesaj sayısını kafana takma =)

önceki sayfalarda var tatlım...melike birkaç defa yazmıştı linkini...

teşekkür ederim canım, yarın sabah bakayım artık..
bugün spor falan yapamadım (((
ay çok canım sıkıldı..
bu hafta salondaki fitness aletlerinin bakımı bitse de ben de tekrar salonuma kavuşsam..
saat gece 12.00 oldu, hala klima ile oturuyoruz, burada akşam yürümek bile mümkün değil, nemden nefes alamıyorsun, çok bunaltıcı (

kızlar yine ben!

bugün yoğundu pek uğrayamadım ama anladığım kadarıyla pek kimse yoktu topikte :/

sabah
aç karnına 2 bardak ılık su

2 dilim kepekli ekmeğe 1 dilim peynirli sandviç
domates,salatalık,biber
şekersiz çay

kuşluk
yarım şeftali

öğle
1 kase yayla çorbası
2 dilim ekmek

ikindi
3 dilim karpuz

akşam
1 tabak zeytinyağlı barbunya
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

gece
1 küçük dilim pasta (doğumgünündeydim ()

kızlar bu hafta spor firem 2 oldu, çok mutsuzum
yarın şu leslie yi indirmeye çalışacağım, dilerim başarılı olurum
mesaj sayım 6.
iyi geceler

Selam kızlar bugün uğrayaamdım doğru dürüst müstakbel kayın valide adayım ve görümce adayımla tanıştıkta Yarın bol bol yorum yapıcam amma söz

Menüm:
Sahur
2dilim kepek ekmek
yumurta
peynir
zeytinyağlı domates
salatalık
1ısırık lokma

iftar:
1kase çorba
1biber dolması
3kaşık yoğurt
bol salata
3çatal sütlü tatlı

!!!!kızlar tatlı yiyiyorum çünkü sürekli gözüm kararıp başım dönüyoanneciiiim çığlıklar atmaya başladı yine bişey yemiyosun diye

bugün epey yorucu bir gün oldu kızlar o yüzden fazla paylaşımda bulunamadım, dün tüm gün oruç halde gezdim derken bugün de dışarıda işim çıktı, iftardan sonra da dev gibi bir bulaşık yıkadım ve sirkeli biber yapmak için biber fln doğradım anlayacağınız bir ev hanımı gibi görev yapıyorum tatilde e bunları da öğrenmek lazım ama dimi

sahur : 2 dilim kızarmış pide, üzerine krem peynir salça sürdüm, yanında peynir, zeytin ve şekersiz çay bol su

iftar : 1 hurma 1 tabak köy ekmeği doğranmış tarhana çorbası, 1 kepçe taze fasülye ve cacık

yemekten sonra karpuz yedim bol su içtim ve azonce de 1 şeftali yedim sahura kadar uyumadığım için ara öğünler yapıyorum ki metabolizmam canlansın :)

Bağırsak sorununa çözüm buldum kızlar yoğurt ile keten tohumunu karıştırıp üzerine bol su içiyorum en son forma çayı işe yarıyor deneyiniiizzz

lokmayı bir ısırıkta bıraktığın için seni tebrik ediyorum kuzum tatlıya gelince zaten sütlü tatlıymış yakmışsındır sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…