Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günayydınn kızlar ! yeni uyandım daha dünün yorgunluğunu atamadan bugün yine dışarıda halletmem gereken bir iş var öğleden sonra geliciim

Allah ım bu ne sıcak ya .....oturduğum yerde ter döküyorum....yemek yapıcam ama nasıl((bu arada nazcım 45 dk yürüyüş yazar mısın bugün için bana canım...c.tesi günü de30 dk.

Süpersin canım ya revaniyi geri çevirmen bir harika :):)
İnşallah dediğin gibi 60 küsürlü çıkar kilon.
Ayrıca özlettin kendini Gülşah bidaha gitmiyorsun arkadaşlarına misafirliğe felan

Selam kızlar bilgisayarı şu an için yaptıramıyoruz malum babamın iş durumu burada bahsetmiştim.çok kötü oldu bu durum ya bestecim sorumluluk sende msj sayım listesi hazırla istersen naz ona yardımcı olur musun lütfen?ben tamir ettirdiğimiz gibi geleceğim internet bulduğumda da uğrarım mutlaka.ya çok üzgünüm tam bozulacak zamanı buldu

Tabi canım Bestenin gelemediği günler ben sayarım mesaj sayısını.

kızlarrrr

acil yardıma ihtiyacım var(
bu bahsettiğiniz leslie videoları nereden indirebilirim..
koşu bandım bozuldu şu an spor kıyafetlerimle kalakaldım öylece
sinir oldummm((

Melikemm hemen gel özletme kendini inşallah biran önce yaptırırsın bilgisayarını ben akşam iftardan sonra mesaj sayım listesi oluşturup bildiririm herkese hayırlı iftarlar :)

ya ben bugün bi cozuttum ki sormayın...regl mi olucam bilmiyorum...offff......bugün yazmıyım menümü hiç...berbat berbat......:2::2::2::2:

kızlarrrr

acil yardıma ihtiyacım var(
bu bahsettiğiniz leslie videoları nereden indirebilirim..
koşu bandım bozuldu şu an spor kıyafetlerimle kalakaldım öylece
sinir oldummm((

önceki sayfalarda var tatlım...melike birkaç defa yazmıştı linkini...

bilgilendir bizide nazcım...

slm kızlar nasılsınız...dün gelemedim aksam misafirim vardı gece 1 gibi gittiler sonrada ben sahuru yaptım ve yattım...birde gündüz mesaideydim giremedim..
ama izin istemek için geldim beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim..babamın saglık problemi var o nedenle yarın acilen aksam memlekete gidiyorum..1 hafta olmıcam haftaya haftaiçi dönücem büyük ihtimalle dönüsümde bilgilendiriirim sizleri zaten...

Geçmiş olsun tatlım inşallah önemli birşeyi yoktur babanın.Acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…