Allah ım bu ne sıcak ya .....oturduğum yerde ter döküyorum....yemek yapıcam ama nasıl((bu arada nazcım 45 dk yürüyüş yazar mısın bugün için bana canım...c.tesi günü de30 dk.
Günayydınn kızlar ! yeni uyandım daha dünün yorgunluğunu atamadan bugün yine dışarıda halletmem gereken bir iş var öğleden sonra geliciim
kızlar günaydınnnnn
güzel güzel kilo verdiğimiz, enerjisi güzel bir hafta olsun!
Günaydın kızlar,
cmt de pazarda ark ta kaldım. aklımda kaldığı kdr menüler
cmt
4 hurma
1 incir
fırında köfte 2 tane köftesinden
1 tatlı kaşığı patates püresi
domates çorbası
mercimek köftesi 1 sıkma
5 zeytinyağlı sarma
2 çatal zeytinyağlı fasülye
1 dilim güllaç ama ufak dilim az şekerli güllaç
salata
ekmek pide hiç yemedim
spor yapmadım da çocuklu ev yani bol hareket15 kişilik yemek arkadaşlara yardım ettim
pazar günü
3 hurma
yarım şeftali
avuç içi kdr karnıyarık yağsızdı
3 bardak ayran
salata tuzsuz
1 zeytinyağlı sarma
1 mercimek köftesi
salata
tatlı yemedim revani vardı dondurmalı
2 gün çayları şekersiz içtim.
dün gece 1 de geldiğimde yemek yemiş halimde 61.1 kg idim bakalım akşam kaç olaracağım
pazar günü zumba oynadık ama asrın hatası çok susadık. soğuk duşla kendimizi teselli ettik. sonra gezindik ama spor sayılmaz herhalde
akşam kilom 60 küsürlü çıkar inş. ne dondurmalar tatlıları geri çevirdim. arkadaşlarım bayağı farketmiş dedi. leslie yi özledim
Günaydın kızlarrr nerelerdesinizzz
Selam kızlar bilgisayarı şu an için yaptıramıyoruz malum babamın iş durumu burada bahsetmiştim.çok kötü oldu bu durum ya bestecim sorumluluk sende msj sayım listesi hazırla istersen naz ona yardımcı olur musun lütfen?ben tamir ettirdiğimiz gibi geleceğim internet bulduğumda da uğrarım mutlaka.ya çok üzgünüm tam bozulacak zamanı buldu
kızlarrrr
acil yardıma ihtiyacım var(
bu bahsettiğiniz leslie videoları nereden indirebilirim..
koşu bandım bozuldu şu an spor kıyafetlerimle kalakaldım öylece
sinir oldummm((
Erimeden gelmeye çalış canım =)))
Kızlar ramazan sonunu bekliyemedim bugün ablamın arkadaşı olan diyetisyenle konuştum.
Sahura kalkmadığım için bana çok kızdı ya oruç tutma ya sahura kalk dedi.
Vücudumu mahvetmişim ramazandan beri vücut 22 saat aç kalınca metabolizmam dibe vurmuş.
6 aydır düzenli spor yapıyordum onuda yasakladı tuhafıma gitti ama dediğini yapıcam vücut çok yorulurmuş bir süre sonra bir müddet ara verip dinlendirmek gerekirmiş.
Diğer tuhafıma giden şeyde sana kilo aldırıcaz dedi.Kendini mahvetmişsin günlük yaklaşık 2000 kalori alıcaksın metabolizman eski haline dönücek tabi bu süre içinde kilo alıcaksın dedi.
Yarın gidip daha ayrıntılı konuşucakmışız kan tahlili falan yaptırıcakmışım.
ya ben bugün bi cozuttum ki sormayın...regl mi olucam bilmiyorum...offff......bugün yazmıyım menümü hiç...berbat berbat......:2::2::2::2:
tahminen bir 500 gr fln erimiş olabilirim canım :))
slm kızlar nasılsınız...dün gelemedim aksam misafirim vardı gece 1 gibi gittiler sonrada ben sahuru yaptım ve yattım...birde gündüz mesaideydim giremedim..
ama izin istemek için geldim beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim..babamın saglık problemi var o nedenle yarın acilen aksam memlekete gidiyorum..1 hafta olmıcam haftaya haftaiçi dönücem büyük ihtimalle dönüsümde bilgilendiriirim sizleri zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?