Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sahur : 1.5 dilim kızarmış köy ekmeği, salata, peynir zeytin bir de 1.5 kepçe kuskus pilavı arkasından 3-4 dilim karpuz ve şekersiz çay

iftar : 1 tabak köy ekmeği parçacıklı tarhana çorbası, yanında sirkeli biber, 1 mücver + 2 biber dolması ve cacık

bol su birazdan sütlaç yiyeceğim

45 dk spor düşünüyorum inşallah planıma uyacağım daha doğrusu uymak zorundayım o tatlıdan sonra

hala kimsecikler yok(

valla canım ben de dünden beri uğruyorum ama pek hareket yok, şevkim kırıldı(
birkaç güne regl olacağım, ayaklarım şimdiden ödem yaptı,şişti
kilo vermeyi bırak, almadan kapatabilirsem bu haftayı başarı sayacağım(
nasıl bir iştah açılması,anlatamam..

kızlar ben dün yediklerimi de yazamadım, bu ara evden misafir eksik olmuyor, yarın ben davetliyim bu sefer..
kimse de gelmeyince motive olamıyor insan, nasıl yapacağız, bilmem..
Naz'ın kardeşi nasıl oldu acaba...umarım iyidir..

grubumuzu hareketlendirmeye menülerimizi paylaşıp, paylaşılan menüleri de yorumlayarak başlayabiliriz mesela, eksik olan arkadaşlarımızın da aramıza katılımıyla grubumuz eski halini alacaktır..

hoşgeldin tatlımm :) Allah kolaylık versin oruçluyken çok zor gerçekten dışarıda olmak, koşuşturmak..kola içememen de süper ben arada yarım bardak da olsa içebiliyorum :/ menüne diyecek bir şey yok mecbur kalmışsın..

inşallah veririz hepimiz canım hele de 1 kg zupper olur sporu ihmal etmemeliyiz 2 gündür yapamadım çok yoğundum bu gece yapalım haydi

Kızlar kardeşim ameliyatını oldu elindeki kesik sonucu işaret parmağının tendonu kesilmişti.Tendon tamamen kopmamış o yüzden ameliyat kusursuz geçmiş şimdi dinlenme aşamasında elini hareket ettirmeden 1 ay geçiricek ardından fizik tedavi görücek ablam tarafından.Eskisi gibi olucakmış eli hiç bir hareket problemi olmayacakmış inşallah.Elinin üstü dikiş izi dolu tek problem o.

kardeşinin ameliyatının iyi geçtiğine çook sevindim nazcım, tekrardan geçmiş olsun =)

YAzdım 30 dakika spor :)

Vallahi yazdım 45 dakika bugüne Bestecim bilemicem yani :):)

Kızlar kafam biraz bulanık sporları kayıt etmeye çalıştım ya ben yanlışlık yapıyorum ya takımımızda bir sorun var spor yapan yok
Yarın tekrar bir kontrol ederim baştan.Yorgunum menülerinize yorum yapamadım yarın kendimi toparlıcam inşallah :)
İyi akşamlar mesaj sayısını falan sayamadım gerçekten çok yorgunum şu 1-2 gün beni hor görün.

aynı bennnnn

az az yiyodum ne güzel inşallah bu hafta kilo almam

hoşbulduk balım

evet canım ya oruç olmasam neyse yine sıcak falan çalışıcağım ama niyetli olunca baya zorlanıyorum..

menülerim bozuldu :/

bugünkü menüm:

sahur
1 poğaça

iftar
1 tabak mercimek çorbası
etli mantar sote
3 kaşık pilav
1 sarma
1 sigara böreği
peynir
salata
1 bardak fanta
birazcık pide

1 dilim baklava

30 dk yürüyüş

dışarda olunca neden kendimizi tutamıyoruz ya pfff :/

iyi ki günde 2 öğün yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…