hala kimsecikler yok(
Ben geldimmm :)
P.tesinden beri hastanelerdeyim. Kurumdan bir cocuk goz ameliyati oldu bende onunla birlikteydim.
Oruc olmasam bisey degil ama surekli istanbul gebze arasi mekik dokudum :/
Nazcim Allah sifa versin tatlim ..
Bu arada enerji harciyorum diye baya istahim acildi :)
Dün kizlarla iftar actik mecbur yer bulamadik mc e girdik
Bir menü yedim üstünede kucuk kornet :/ kola icemiyorum artik buna cok sevindim :)
Sizde ne var ne yok bakim?
1
günaydın kızlar
bu ara gr gr gidiyor sanırım 1 hafta olacak 61,00 dan anca 60,6 yı gördümyavaşladı kg vermem 3-4 gündür sporuda yapamadım akşama başlıyorum spora e cumaya geliyoruz bari 1 kg vermiş olayım :)
geçmiş olsun canım güzel geçer inşallah ameliyatı. sıkıntı yapma.
Nazcim çok geçmiş olsun
Dilerim herşey yolunda gider..
Acil şifalar..
Kızlar kardeşim ameliyatını oldu elindeki kesik sonucu işaret parmağının tendonu kesilmişti.Tendon tamamen kopmamış o yüzden ameliyat kusursuz geçmiş şimdi dinlenme aşamasında elini hareket ettirmeden 1 ay geçiricek ardından fizik tedavi görücek ablam tarafından.Eskisi gibi olucakmış eli hiç bir hareket problemi olmayacakmış inşallah.Elinin üstü dikiş izi dolu tek problem o.
çok geçmiş olsun canım kardeşine Allah acil şifalar versin inşallah dualarımız seninle..
3
bugünkü menüm
3 hurma
eti form karışık meyveli 1 paket
çorba 1 kase ekmeksiz
daha bir şey yermiyim bilmiyorum çok susuyorum bu ara su beni şişiriyor. erkenden de yatacağım
spor yok dizim ağrıyor hala arkadaştan dönerken yürüdüm hızlı 30 dk minimum
şimdi yazdıklarınızı okuyayım
ahhh canım benim yaaa çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
canım benim...çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda eskisi gibi olur...
sahur : 1.5 dilim kızarmış köy ekmeği, salata, peynir zeytin bir de 1.5 kepçe kuskus pilavı arkasından 3-4 dilim karpuz ve şekersiz çay
iftar : 1 tabak köy ekmeği parçacıklı tarhana çorbası, yanında sirkeli biber, 1 mücver + 2 biber dolması ve cacık
bol su birazdan sütlaç yiyeceğim
45 dk spor düşünüyorum inşallah planıma uyacağım daha doğrusu uymak zorundayım o tatlıdan sonra
Vallahi yazdım 45 dakika bugüne Bestecim bilemicem yani :):)
valla canım ben de dünden beri uğruyorum ama pek hareket yok, şevkim kırıldı(
birkaç güne regl olacağım, ayaklarım şimdiden ödem yaptı,şişti
kilo vermeyi bırak, almadan kapatabilirsem bu haftayı başarı sayacağım(
nasıl bir iştah açılması,anlatamam..
hoşgeldin tatlımm :) Allah kolaylık versin oruçluyken çok zor gerçekten dışarıda olmak, koşuşturmak..kola içememen de süper ben arada yarım bardak da olsa içebiliyorum :/ menüne diyecek bir şey yok mecbur kalmışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?