Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aha burda da kavurma var ....

geceki nutella olmuşmu şeker....onu yemeseymişsin iyiymiş...ikindi de yemişsin zaten....

valla ben de aynı şeyi düşündüm ama zaten dün regl oldum, majesic ağrımı zor kesti, kendime iyi davranmak istedm..
ve farkettim ki, abartmıyorum, yaklaşık 3 aydır ağzıma bir kaşık nutella koymamışım..
o yüzden hiç pişman değilim..
bugün de harika spor yaptım, tatlı olarak ne yerim bilmiyorum, ama bu bir meyve bile olabilir..

Nazcim bana 1 saat 20 dakika spor yazabilir misin..
Ayıptır söylemesi bugün 8 km yaptım bantta
Reglim ama kendimi bomba gibi hissediyorum spor sayesinde..

selam kızlar ben geldim ama çok yoruldum ! annemi pazara götürdüm o kadar sıcaktı ki eve geldim kendimi soğuk duşun altında buldum belki kendime gelirim dedim ama yine de çok yorgun hissediyorum Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun..

menünü beğendim tatlım afiyet olsun =)

kızlar bende zayıflamak istiyorum şöyle bir 7 kilo versem süper olurdu :))) yeni üye oldum bu siteye acaba yarışma felanmı yapıyorsunuz? :)))

evet tatlım gruplar yarışıyor cuma günü kilo bildirimi yapılıyor, istersen sen de bizimle zayıflayabilirsin..

böyle patlamalar yaşamamak için arada nutellamızı eksik etmiyoruz demek ki kızlar şaka bir yana afiyet olsun tatlım

Dünkü menüm:

Iftar
Yarim tabak domates corbasi
Somon baligi
Haslanmis brokoli ve patates
Salata
Biraz pide
1 kutu cappy seftali

Ara
Yarim kase sutlac

sen öyle diyosan öyle olsun ne deyim güzelim...sen kendin için en iyisini bilirsin tabi...

regl öncesi tehlikeli işler bunlar dilekçim dondurmaydı çikolataydı zaten nazın nutellasından sonra hepimiz bi dağıldık

evetttt ya ha bugün ha yarın gelcek bakalım inşallah krizsiz atlatırız

tamam canım bir daha yazmıyorum

tamam anlaştık

biz eve gidiyormuşuz kızlar kendinize iyi bakın görüşürüz

hoşgeldin diyemeden gitmişsin

afiyet olsun..çok sağlıklı bi iftar olmuş...

sağol canım arada canım çekiyo balığı çok seviyorum :))

çok iyi tatlım =) of sütlaca hiç dayanamıyorum

bende bende

Amannnn nasil deldirdinnn iyi cesaret valla ama gormek isterdim foto ekler misin tatlim :))

DİLEKÇİM YA VALLA DELİ CESARETİ İŞTE ÇOK İSTİYODUM CANIM YA HIZMA TAKAN KIZDA BURNUNUZ ÇOK GÜZEL BENCE ÇOK İYİ TAŞIRSINIZ DEYİNCEEE DAYANAMADIIIIM ÇOK İSTİYODUM ZATEN OKULLAR AÇILANA KADAR TAKAYIM TATLIM AMA BİRAZ TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜYÜM CANIM YA RESİM YÜKLEMEYİ HİÇ BİLMİYORUM YOKSA EMİN OL YÜKLERDİM YORUMLARINIZI ALIRDIM:=)

selam kızlar balkona geçmeden önce menümü yazayım sonra gelip menülerinize bakacağım =)

sahur : 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm, yanında 4 nugget zeytin peynir ve şekersiz çay

iftar : 1 tabak tarhana çorbası köy ekmekli
sirkeli biber az zeytin
patlıcana sarılmış köftelerden 3 tane yedim bugün yanında cacık ve 2 kaşık patates püresi
2 lokmacık pide

birazdan kremşantili meyve yiyeceğim ve bol su tabi

ben geç mi kalmışım menğ için :)

benim menüm
2 dilim su böreği avuç içi kadara denk gelir.
2 dilim kaşarlı pide
2 hurma

adam gb beslenemiyorum ama iş güç derken anca havalarda sıcak olunca su tıkıyor

Zaten en onemlisi yakismasi sen kendini nasil mutlu hissediyorsan onu yap canim gormesem de eminim cok yakismistir

Kulak deldirirken aciyo sende de oldu mu oyle?

Bi de uzun sure takmayinca kapanir mi delik?

Oyle sorular sordum ki bi an kendimden suphe ettim sanki yarin gibi taktiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…