Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ben yürüyüşe çıkıcam öpüyorum hepinizi melikem özledim senide en kısa zamanda aramızda tekrar görürüz inşallah.Pınarcım senide çok özledim ama sadece seni menülerini değil yani

bazlama demek afiyet olsun kuzum iftarın da gayet hafif olmuş

aynen canım iyi ki grubumuz var gerçekten :) menün fena değil ama baklava 1 yesen ve kola içmesen daha iyi olurmuş

haftasonunu anladım canım onda yapabileceğin bir şey yokmuş haklısın, ama bir daha olmasın olur mu seni, menülerini ve yorumları çok daha fazla görmek isteriz hiç olmamı şekerim ben de öpüyorum kocaman

Melike sen nasılsın hiç selam vermiyon

Özledim kız seniii

selam vermez olur muyum hiiiç napıyorsun canım nasıl gidiyor diyetisyen? ne kadar sürecek belli mi? ben de özledim seni kııız ne güzel sohbet ediyorduk valla şimdi sıkıntıdan patlıyorum

amanın ! melikem gelmiş hoşgelmişşş canım benim nasılsın ne zaman dönüyorsun aramıza özlüyoruz seni

hoşbulduk bestem ben iyiyim işte azcık sıkılıyorum sen napıyorsun? 2 hafta sonra tamir edilirmiş biz ısrar ettik biraz daha erken yapmaya çalışcaklar inşallah bende çok özlüyorum sizi
ellerine sağlık canım ne güzel idare etmişsin takımımızı

canım benim iyiyim ben de işte aynen devam ediyoruz evdeyim genelde :) inşallah biranonce yaparlar canım tekrardan birbirimizi motive etmeye devam ederiz..memnun kaldıysan ne ala canım idare etmeye çalışıyorum işte..

Kardeşinin daha iyi olmasına sevindim..
Naz sakın diyetisyenin sözünden çıkma, o ne diyorsa yap, çünkü yanlış diyetler sebebiyle metabolizmamızı mahvediyoruz, sonrasında da çabuk kilo alıp asla kilo veremiyoruz.
O yüzden birden vermek yerine, benim gibi yavaş yavaş ama geri gelmeyecek kilolar ver..bak ben hamilelik öncesi aldığım kilolara bir daha asla geri dönmedim
Şimdi canın sıkkın olabilir ama inan bana herşey daha iyi olacak

Melike'ye hoşgeldin diyecektim ama kaçmış..
Kızlar burası hareketlenmiş çok mutlu oldum :)

Nazcım bana 1 saat yürüyüş yazar mısın..aslında 2 saattir dışarıdayım, yürüdüm ama her zamanki hızlı tempo olmadığı için çok hafif geldi bana..bir saat yaz yeter :)

Kızlar selam,

Bugün regl olduğum için kendimi hiç iyi hissetmiyordum ama sonradan toparladım gibi..dışarı çıktım, yürüyüş yaptım ve mümkün olduğu kadar boğazımı tutmaya çalıştım

sabah aç karnına 2 bardak su

2 dilim kepekli ekmek
5 dilim karpuz
1 dilim peynir

kuşluk
birşey yemedim

öğle
3 küçük boy dolma
1 bardak ayran

ikindi
2 tatlı kaşığı nutella
2 dilim etiform yulaflı

akşam
1 küçük boy imambayıldı (kızartmadan pişiriyorum)
1 bardak ayran

gece
5 tatlı kaşığı nutella

neyse ki kahvaltı dışında ekmek yemedim

kızlar bende zayıflamak istiyorum şöyle bir 7 kilo versem süper olurdu :))) yeni üye oldum bu siteye acaba yarışma felanmı yapıyorsunuz? :)))

Kızlar selam,

Benim bugünkü -aslında artık dün olmuş, saat 00.27,yani 07/08/2012- mesaj sayım 10.

hepinize iyi gecelerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…