menüm
sahur: 2 tane minik bazlama el yapımım
1 dilim peynir ve bir kac kahvaltılık tükettim yanında..
iftar:1 kase yogurt corbası
1 dilm ev yapımı kadayıf
su yavastan tüketmeye basladım sahurda 1.5 lt içmiştim..
iftar
1 kase çorba
4 kaşık pilav yanına 2 kaşık et sote
3 çiğ köfte
2 dilim baklava
1 bardak kola :18: hiç olmadı menüm misafirlikte olunca yedim
kilo almak istemiyorum ya buranın kıymetini daha iyi anladım valla
nazcım bu arada bana dün için 1 saat spor eklermisin..hafta sonum es gecildi zaten..bgnüde yazarım yapınca
çok haklısın bestecim...ama ben zaten haftasonları giremiyorum...eşim evde iş yaptığından dolayı bilgisayar bana kalmıyo...sadece 1 gün kaytardım..onda da ruhsal arınma sebebiyle şeettim...öpüyüm geçsin unutalım olar mı
tabi kuzum merak ettim 1 saat sporu 1 gündemi yaptın ?
evet canım ama aralıklı olarak ben uzun süre dayanamıyom vallaa
Kızlaaarrr kısçeleeeeer epeydi şöyle bir kalabalığı özlemiştim yanasısınızzzzz bakalıımmm
Melike sen nasılsın hiç selam vermiyon
Özledim kız seniii
amanın ! melikem gelmiş hoşgelmişşşcanım benim nasılsın ne zaman dönüyorsun aramıza özlüyoruz seni
Kızlaaarrr kısçeleeeeer epeydi şöyle bir kalabalığı özlemiştim yanasısınızzzzz bakalıımmm
selam vermez olur muyum hiiiçnapıyorsun canım nasıl gidiyor diyetisyen? ne kadar sürecek belli mi? ben de özledim seni kııız ne güzel sohbet ediyorduk valla şimdi sıkıntıdan patlıyorum
hoşbulduk bestem ben iyiyim işte azcık sıkılıyorum sen napıyorsun? 2 hafta sonra tamir edilirmiş biz ısrar ettik biraz daha erken yapmaya çalışcaklar inşallah bende çok özlüyorum sizi
ellerine sağlık canım ne güzel idare etmişsin takımımızı
Sağol canım yiyip duruyorum diyetisyenimle konuşuyorum ne kadar sürücek diye ne zaman bu kaloriye rağmen kilo almamaya başlarsın ozaman dedi daha uzun yolum herhalde.
Kardeşim iyi elinde plastik bir alet var parmağını sabit tutuyor iyileşicek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?