Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gayet güzel canım afiyet olsun

süper olmuş canım afiyet olsun tadında bırakıyorsun ne güzel =)

yok canım öyle değildir dengeli yiyorsun inşallah hep korursun kilonu benim hayal kilom inşallah ulaşırım bende =)

bugünkü menüm:

sahur
biraz cevizli pestil

iftar
1 hurma
1 kase şehriye çorbası
salata
bol bol sıcak pide

ara
yarım lokum
buzlu kahve

pestil hakkında bir fikrim yok ama yine de sahurunu az buldum, onun dışında çok iyi =)

kızlar malum bayram yaklaşıyor okulların açılmasına az kaldı, şu günlerde kilo vermeyi hızlandırmak istiyorum bu güne kadar anca kilomu koruyabildim..şu birkaç güne kadar da hep leslie yaptım sporumu eksik etmedim..aklıma takılan şey sanki sahuru fazla kaçırıyorum gibi, aslında evde geçiriyorum ramazanı ama tıka basa doyana kadar yiyorum sonra uyuyoruz malum yemeyince de sanki dayanamayakmısın gibi gelir oyle bir psikolojiye girdim, bakıyorum dilek falan mesela çok az yiyor ve dayanıyor da çalışmasına rağmen siz nasıl düşünüyorsunuz sınırı nerede koyuyorsunuz bi fikir paylaşalım olmamı

canım sıkma canını..anlıyabiliyorum seni aslında birde bebiş var iyice üstüstedir hersey birbirinizle ilgilenemiyordsunuzdur eşinle..insallah düzelir..bebişin için canını sıkma onun sana kocandan daha cok ihtiyacı var..allah yardımcın olsun.

kuzum bende az yiyorum ama nedense kilo verme seviyem cok yavas..aslında bu seneye kadar bende sahurdu iftardı tıka basa yerdim..ama bu sene sanırım havaların etkisi insan sadece su ile idare ediyor..çalısırken bile az yemekle dayanabildigimi gördükten sonra buna alısmak zor olmuyor.yani dayanabilecegini düsün ve dayan..ama bana sorarsan çok yemiyorsunda sana kacırıyorsun gbi geliyor.

aslında haklısın canım iş her zamanki gibi beyinde bitiyor, ne bileyim evet fazla geliyor bana fazlasıyla doymaktan ziyade tadında bıraksam daha mutlu olucam yoksa böyle giderse kilo alıcam gibi geliyor ki düşüncesi bile kötü bu geceden başlıcam daha da dikkat etmeye =)

senin de kilo verememenin sebebi vücudunun kendini korumaya alması olabilir belki canım hani vücut bir daha yemek yemicekmişiz gibi depolama yapıyormus ya

bu arada kızlar ben yine baloncuk moduna girdim o nasıl mı oluyor regl öncesi desem :) karnım fln şiş o yüzden tartılmayacağım bu hafta çünkü tartılsam kesin 1-2 kilo fazla çıkacağım bir de bu halde spor yapamıyorum, o yüzden naz bana bugün için 30 dk yürüyüş yazar mısın canım..

İyi uykular kızlar menümü yazayım
sahur:2 parça pide,sucuk,menemen,peynir,bal,tereyağ,çay,kaşar peyniri
iftar:1 tabak ev mantısı,1 bardak limonata,5 dilim kavun
ara:1 kornet, yarım haşlanmış mısır

doğru söylüyorsun yardımcı kaptanım artık mesajlarımı sayacağım özür:) mesaj listesıne dahil edebilirsin beni canım gece gelip sayarım

beste bence iftar menüsü önemli tamam sahurda yiyip yatıyoruz ama bütün gün yediklerimiz eriyor.iftarda ekmek tüketmeden ya da azcık yiyerek ve 30 dk leslie yaparak süper kilo veriyordum

şulecim bende evli değilim ama kendi ailemden gördüğüm kadarıyla herkesin zor zamanları mutlaka oluyor inşallah en kısa sürede geçer biz kadınların çektiği nedir ya her ay adet olcam diye moral yerlerde benim.valla sinirlendim he bende adet olamıyom şule baloncuk oldum beste gibi tartıya çıkamıyom

çok güzel olmuş keşke bende bu kadarla doysam

biraz geç kaldım kızlar dün çok yorgundum uğrayamadım
MENÜM:
2 ŞEFTALİ
1 DİLİM KAVUN
1 DİLİM PEYNİR
1 DÜRÜM
1 AYRAN
1 SUNDY DONDURMA
1 ARMUT
1 DİLİM KAVUN
1MUZLU SÜT

Nazcııım tüm gün dışarıdaydım aslında bol yürüyüşlü bir gün oldu ama 60 dak. Kaydedelim çoook da tempolu yürümedim çünkü

canım ya menülerini gördükçe bende mi diyetisyene gitsem demiyorum desem yalaaannn:)))

sporda var daha ne olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…