menümü yazayım kızlar hemen
sabah
1 tane tost
1 bardak süt
öğlen :
canım istemedi bişi yemedim
ara
ufak bi sandwiç
akşam..
oğlumun yrım bıraktığı azıcık çorba
3 kasık yağsız tavuk sote
1 tane küçük patates köftesi
2 lt fazla su içtim...35 dk spor yapabildim
sahur menüm
minik bir kase yogurtlu kabak ve 1 dilim ekmek bolca su
iftar:1 kase mercimek corba
2 adet köfte (hastane menüsü)
2 litre su tükettim iftardan beri..
3-4 bardak cay
1 armut yiyecegim birazdan..
nazcım dün için bana 30 dk sporeklermisin..
bgn malum nöbetteyim sporum yok ..
iyi geceler canım çok iyi ilerliyorsun bu kilolara düşmek inanılmaz bir duygudur çok iyi biliyorum
sağol canım inan hiç bişey yapmıyorum asıl ramazandan sonra patlicam iftarda fazla yemediğim için su kaybediyorum bence bir de sahur yok gibi bende
bugünkü menüm:
sahur
biraz cevizli pestil
iftar
1 hurma
1 kase şehriye çorbası
salata
bol bol sıcak pide
ara
yarım lokum
buzlu kahve
iki gündür evde durumlar berbat...eşimle aramız çok kötü...moralimde haliyle çok bozuk...reglimde gecikti...sıcaktan heralde...ya da moral bozukluğundan...bana dua edin ne olur kızlar..işler yoluna girsin.....:2::2:
kızlar malum bayram yaklaşıyor okulların açılmasına az kaldı, şu günlerde kilo vermeyi hızlandırmak istiyorum bu güne kadar anca kilomu koruyabildim..şu birkaç güne kadar da hep leslie yaptım sporumu eksik etmedim..aklıma takılan şey sanki sahuru fazla kaçırıyorum gibi, aslında evde geçiriyorum ramazanı ama tıka basa doyana kadar yiyorum sonra uyuyoruz malum yemeyince de sanki dayanamayakmısın gibi gelir oyle bir psikolojiye girdim, bakıyorum dilek falan mesela çok az yiyor ve dayanıyor da çalışmasına rağmen siz nasıl düşünüyorsunuz sınırı nerede koyuyorsunuz bi fikir paylaşalım olmamı
kuzum bende az yiyorum ama nedense kilo verme seviyem cok yavas..aslında bu seneye kadar bende sahurdu iftardı tıka basa yerdim..ama bu sene sanırım havaların etkisi insan sadece su ile idare ediyor..çalısırken bile az yemekle dayanabildigimi gördükten sonra buna alısmak zor olmuyor.yani dayanabilecegini düsün ve dayan..ama bana sorarsan çok yemiyorsunda sana kacırıyorsun gbi geliyor.
8 ağustos mesaj sayım listesi
cimcime81 10
eloisee 10
symrne 9
umutlayasasen 8
papatya89 8
pinibo 5
nazperver 2
yilike 1
zazaa 0
melikemm sahur vakti daha çok bizimle olucak artık !
nazpervere gelince canım paylaşımlarını az buluyorum sen de haklı olabilirsin herkesin aynı vakitte online olmaması konusunda ama sadece menünü yazıp çıkmanı gercekten yetersiz buluyorum paylaşılan diğer menülere yorumlarını yapmalısın, yeni bir üye olduğun için küçük bir uyarı buna dikkat et olur mu tatlım..
kızlar malum bayram yaklaşıyor okulların açılmasına az kaldı, şu günlerde kilo vermeyi hızlandırmak istiyorum bu güne kadar anca kilomu koruyabildim..şu birkaç güne kadar da hep leslie yaptım sporumu eksik etmedim..aklıma takılan şey sanki sahuru fazla kaçırıyorum gibi, aslında evde geçiriyorum ramazanı ama tıka basa doyana kadar yiyorum sonra uyuyoruz malum yemeyince de sanki dayanamayakmısın gibi gelir oyle bir psikolojiye girdim, bakıyorum dilek falan mesela çok az yiyor ve dayanıyor da çalışmasına rağmen siz nasıl düşünüyorsunuz sınırı nerede koyuyorsunuz bi fikir paylaşalım olmamı
iki gündür evde durumlar berbat...eşimle aramız çok kötü...moralimde haliyle çok bozuk...reglimde gecikti...sıcaktan heralde...ya da moral bozukluğundan...bana dua edin ne olur kızlar..işler yoluna girsin.....:2::2:
sahur menüm
minik bir kase yogurtlu kabak ve 1 dilim ekmek bolca su
iftar:1 kase mercimek corba
2 adet köfte (hastane menüsü)
2 litre su tükettim iftardan beri..
3-4 bardak cay
1 armut yiyecegim birazdan..
nazcım dün için bana 30 dk sporeklermisin..
bgn malum nöbetteyim sporum yok ..
kızlar dünkü mesaj sayım 10, başım döndüğü için ve halsiz hissettiğim için düngece tekrar giremedim yorumlarımı şimdi paylaştım ve de..
selamlar bugün yediklerim..
1.öğün-nesfit 1 kase
2.öğün-200 gr puding
3.öğün-tavuk-yoğurt-kola
4.öğün-2 tane osmanlı tulumbası
5.öğün-1 kase çorba 1 dilim çavdar ekmeği
6.öğün-iskender
7.öğün-1 bardak süt
8.öğün-osmanlı tulumbası 2 tane
[sıze=3]menümü yazayım kızlar hemen
sabah
1 tane tost
1 bardak süt
öğlen :
Canım istemedi bişi yemedim
ara
ufak bi sandwiç
akşam..
Oğlumun yrım bıraktığı azıcık çorba
3 kasık yağsız tavuk sote
1 tane küçük patates köftesi
2 lt fazla su içtim...35 dk spor yapabildim[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?